• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

İnşallah ❤️ Adetim sökülmedi tam olarak bende soğan suyu için bu seferde damla damla uzadıda uzadı
Soğan suyu söker aslında🤔 Ben adetin son günleri soğan yapıyorum hepsi 1 kerede gelip bitiyor yoksa 2/3 gün damla damla bitmek bilmiyor.Karnınıza termofor filan mı koysanız ya da sıcak duş/hareket bir de adacayı iyi söktürüyor. Hamilelik yoksa tabi 🌺

Soğan suyu söker aslında🤔 Ben adetin son günleri soğan yapıyorum hepsi 1 kerede gelip bitiyor yoksa 2/3 gün damla damla bitmek bilmiyor.Karnınıza termofor filan mı koysanız ya da sıcak duş/hareket bir de adacayı iyi söktürüyor. Hamilelik yoksa tabi 🌺
Valla denemeğim şey kalmadı canım 20 gün olacak neredeyse damla damla geliyor gün içinde kist falan oluştuğunu düşünüyorum ben 8inde dr randevum var bakalım umarım kötü bişey çıkmaz 🥺

Valla denemeğim şey kalmadı canım 20 gün olacak neredeyse damla damla geliyor gün içinde kist falan oluştuğunu düşünüyorum ben 8inde dr randevum var bakalım umarım kötü bişey çıkmaz 🥺
Birsey çıkmaz inşAllah kürlerden dolayı hormon dalgalanması olabilir belki canım vücudumuz çok karmaşık her ay yeni durumlar oluşuyor birşey etkilemiş demek ki merak etme belki dr tarlusal verip söktürür yada hormon düzenleyici filan verir birşeylere ilgilen kendini randevuya kadar kendini sıkma zaten 2 gün kalmış 💞

Öylesine bi test yaptım 😀😀

Eklentiler

• E316ACFB-4C80-4256-9DC7-CE620A88C188.jpeg
    E316ACFB-4C80-4256-9DC7-CE620A88C188.jpeg
    66,2 KB · Görüntüleme: 78
  • B02EB000-BD90-4918-B70E-2930C1FFDB48.jpeg
    B02EB000-BD90-4918-B70E-2930C1FFDB48.jpeg
    125,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 8891D130-338C-4926-9C44-14A339400BAD.jpeg
    8891D130-338C-4926-9C44-14A339400BAD.jpeg
    119,4 KB · Görüntüleme: 68
  • 6C97C3CB-FC6F-4CA9-B2B5-DAC7742DB507.jpeg
    6C97C3CB-FC6F-4CA9-B2B5-DAC7742DB507.jpeg
    112,8 KB · Görüntüleme: 84
Arkadaşlar Ekim ayinda aylık iğne vuruldum pişman oldum braktim Kasım ayiinda en son 14 Kasım'da adet oldum şuan adetim üç gün gecikti gebelik planlıyorum iki kan testi yaptırdım ama negatif çıktı kan testleri için adet gecikmesini beklememistim acaba hamile olabilirmiyim

Canım tekrar yaptın mı test bence var minik :)
Canım yaptım oda pozitif çıktı sonra negatif oldu ben adet oldum bu ay tekrar deniyorum Allah ın izniyle umutluyum kürler yapıyorum İnşAllah hayırlıca sağlıklıca olur yaa 🤲🏻😘

Kızlar 12. ve 14. Günler de birliktelik yeterli olur mu. Sonunda çatladı gördüğünüz gibi 😀

Eklentiler

• 300B9262-080F-4FA4-BD1E-9EB7F887AD65.jpeg
    300B9262-080F-4FA4-BD1E-9EB7F887AD65.jpeg
    81,7 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar 12. ve 14. Günler de birliktelik yeterli olur mu. Sonunda çatladı gördüğünüz gibi 😀
canım benım ovulasayon testını aldıgım yer (ınnovıta marka) pikten sonrakı 3 gunu degerlendırın dedı ben oyle yaptım.sonra bıraktım tamamen.senınkıde aynı mantıga gelıyor.bugunu mutlaka degerlendır hatta fırsatın varsa aksamı beklemeden degerlendır.

Aynılarını ben de yaptım bu ay hayıt çayı inofolic combi ,bal tarçın çörekotu +soğan kürü 😆 Havuç da yedim yumurtlama zamanı biraz da vitamin kullandım bugün 7.gün ama henüz birşey hissetmedim erkendir belki de..
Sizin de yükselebilir HCG'niz ara bir değer çıkmış çünkü .. hayırlısı olsun inşAllah 🌺
Canım havuç neye etki ediyor beni aydınlatır mısın☺️☺️

Canım havuç neye etki ediyor beni aydınlatır mısın☺️☺️
Havuç yumurtanın çatlamasına sebep oluyormuş.Değerlendirdiğiniz gün havuç yerseniz daha iyi olur yumurtanın çatlaması kolaylaşıyormuş .Ayrıca beylere de iyi geliyor sperm kalitesi açısından

Kızlarrrr bir şey soracağım sarımsı sümüksü akıntı bu ay çok yaşıyorum, diğer aylarda arada olurdu. Daha çok peynir kesiği gibi olan beyaz akıntı ve şeffar olurdu. Ama bu ay hep sarı sümüksü, ama koku kaşıntı falan yok. Sizce neden böyle olmuş olabilir
Merhaba bu gebelik belirtisi miymiş acaba
Eğer öyleyse bat’tan ne zaman önce gelmeye başladı

Merhaba bu gebelik belirtisi miymiş acaba
Eğer öyleyse bat’tan ne zaman önce gelmeye başladı
öğrendikten bir kaç gün sonra başladı ama bu bende önceden de olurdu ara ara tek bu ay yaşadığım bir şey değil bende bu bende zaten oluyordu acaba hamilelikte ilk defa yaşayan var mı diye merak etmiştim

öğrendikten bir kaç gün sonra başladı ama bu bende önceden de olurdu ara ara tek bu ay yaşadığım bir şey değil bende bu bende zaten oluyordu acaba hamilelikte ilk defa yaşayan var mı diye merak etmiştim
Anladım. Peki bat öncesi belirtileriniz nelerdi

Back