• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

İnofolic combiyi geçen ay kullandım döngümün 17.gününde regl oldum aniden. Bir daha da içmicem dedim.
Hamile olmadığınıza emin olarak mı bu kürleri uyguladınız
Soğan kürü de mesela adetimi erkene çekti 19.günde adet olmuştum saçma şekilde
Evet kan verdikten sonra kürleri uyguladım. Ben onlardan dolayı kanamanın uzadığını düşünüyorum

Bilemiyorum gerçekten belkide diyorum kist falan vardı o sökülüyor.. ama hayıt ve bal çörek otunu içtiğim zaman gece kaç kere uykumdan uyandım sanki kasıklarıma bıçak sokuyorlar gibi ağrıyla
Eğer bu yaşadığım yerleşme değil de regl ise bu ay ben de bu bal çörekotunu yapıcam çok denk gelir oldum

Valla beni korkuttu canım 🤷‍♀️
Benim yumurtlama gördüğüm ay aşırı kasık sancım olmuştu 24 aaat boyunca tüm günlük yaşantımı etkilemişti
Hem testte pik gördüm hem de doktor 20 mm demişti
Yani demem o ki yumurta bazen fazla büyük olunca ağrılar yapıyor
Bu kür de adet döneminde yapılmaya başlanıyormuş
Yumurtayı geliştirmek için.
Ağrınız bundan dolayı olabilir

Benim yumurtlama gördüğüm ay aşırı kasık sancım olmuştu 24 aaat boyunca tüm günlük yaşantımı etkilemişti
Hem testte pik gördüm hem de doktor 20 mm demişti
Yani demem o ki yumurta bazen fazla büyük olunca ağrılar yapıyor
Bu kür de adet döneminde yapılmaya başlanıyormuş
Yumurtayı geliştirmek için.
Ağrınız bundan dolayı olabilir
Canım kullandığımda pik görmemiştim ama bıraktıktan sonra kanama devam ederken gördüm

Canım kullandığımda pik görmemiştim ama bıraktıktan sonra kanama devam ederken gördüm
Anladım
İşte anlıyorum ki her kadının bedeni farklı
Burada sizin nasıldı onun nasıldı diyoruz aslında ama herkesin kendine has tecrübesi var. Olsun yine de herkese sormaktan vazgeçmicem🙏🏼 Sabah inşaAllah test yapıcam regl başlangıcı için çok erken bu saçma yapışkan akıntılar. Negatif görmekten de korkmuyorum artık alıştım 😁 Rabbim büyük. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Hepimiz için hayırlısı olsun inşaAllah ve önce sağlıklısı en kısa zamanda hepimize ♥️

Anladım
İşte anlıyorum ki her kadının bedeni farklı
Burada sizin nasıldı onun nasıldı diyoruz aslında ama herkesin kendine has tecrübesi var. Olsun yine de herkese sormaktan vazgeçmicem🙏🏼 Sabah inşaAllah test yapıcam regl başlangıcı için çok erken bu saçma yapışkan akıntılar. Negatif görmekten de korkmuyorum artık alıştım 😁 Rabbim büyük. Geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Hepimiz için hayırlısı olsun inşaAllah ve önce sağlıklısı en kısa zamanda hepimize ♥️
Evet doğru söylüyorsun.. amin inşallah hepimize hayırlı zamanda 🙏🏻 umarım pozitifi görürsün ❤️

Kızlar merhaba erken gebelik testini yatay olarak düz bir zemine bırakın yazıyormuş sonradan fark ettim ve ben yaptığım andan itibaren kapağı aşağı gelecek şekilde dik tuttum sonucu etkiler mi acaba baktım pek birşey bulamadım konuyla alakalı

Kızlar merhaba erken gebelik testini yatay olarak düz bir zemine bırakın yazıyormuş sonradan fark ettim ve ben yaptığım andan itibaren kapağı aşağı gelecek şekilde dik tuttum sonucu etkiler mi acaba baktım pek birşey bulamadım konuyla alakalı
Pek bir etkileyeceğini düşünmüyorum canım

Resimde çizgi gören varmı yumurtlama nin üstünden 17 günüm günün

Eklentiler

• IMG_20221204_162023.jpg
    IMG_20221204_162023.jpg
    97,9 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20221204_170142.jpg
    IMG_20221204_170142.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 47
Hala devam ediyor bazen pembe kan gibi bazen kahve sümüksü 8inde doktora gideceğim bakalım. Ben hayıt suyu , bal çörek otu kullandım 6 gün kadar sonrada adetim tam sökğlmüyor diye soğan suyu içtim ondan bu kadar uzadı diye düşünüyorum belkide kist falan oluştu ayrıca inofolic combi kullanıyorum. Testlerde silik çizgi gördüm ama kan verdiğimde < 2.20 çıktı
Aynılarını ben de yaptım bu ay hayıt çayı inofolic combi ,bal tarçın çörekotu +soğan kürü 😆 Havuç da yedim yumurtlama zamanı biraz da vitamin kullandım bugün 7.gün ama henüz birşey hissetmedim erkendir belki de..
Sizin de yükselebilir HCG'niz ara bir değer çıkmış çünkü .. hayırlısı olsun inşAllah 🌺

Aynılarını ben de yaptım bu ay hayıt çayı inofolic combi ,bal tarçın çörekotu +soğan kürü 😆 Havuç da yedim yumurtlama zamanı biraz da vitamin kullandım bugün 7.gün ama henüz birşey hissetmedim erkendir belki de..
Sizin de yükselebilir HCG'niz ara bir değer çıkmış çünkü .. hayırlısı olsun inşAllah 🌺
Canım kanamam hala durmadı damla damla geliyor benim testte yaptım hala negatif. Umarım sen olumlu sonuç alırsın 🙏🏻❤️

Canım kanamam hala durmadı damla damla geliyor benim testte yaptım hala negatif. Umarım sen olumlu sonuç alırsın 🙏🏻❤️
Sen de olumlu sonuç alırsın inşAllah canım🥰 yerleşme kanaması da olabilir adete kaç gün var bu ara kanama mı yoksa adet sökülmüyor mu? Ben inofolic kullandığımda genelde adet gecikmesi oluyor ama yumurtayı iyi büyüttüğü için yine de kullandım bu ay..

Sen de olumlu sonuç alırsın inşAllah canım🥰 yerleşme kanaması da olabilir adete kaç gün var bu ara kanama mı yoksa adet sökülmüyor mu? Ben inofolic kullandığımda genelde adet gecikmesi oluyor ama yumurtayı iyi büyüttüğü için yine de kullandım bu ay..
İnşallah ❤️ Adetim sökülmedi tam olarak bende soğan suyu için bu seferde damla damla uzadıda uzadı

Back