- 30 Nisan 2012
- 80
- 0
off daraldım yaa bugün başka bi dişçiye gidip film çektirttim yarı gömükmüş alınması gerekıyomuşş offffff...bu arada kullandıgım antıbıyotık zrarlı degılmiş tatlım bugun kadın doktorum hamılelerde onu kullanıyoruz dedi bana..bende dişçime korunmadıgımı söylemiştim...
canım bu ay kistten dolayı klomen vermemişti doktor...belki havalardan falandır mevsşm değişimi...ayy çok saol tatlım yaa inan nasıl stres yaptım sana anlatamam..bakalım bu hafta cekktırcem buyuk ıhtımalle...bugün kadın dogum doktorumada gittim adetimin 3. günü yine morlim çok bozuldu...benim çocgum olmıycak herhalde yaaa bu ayda klomen tedavısı verdi bidahakı ay iğnelerle yumurtalarımı buyultup aşılama yapcakmış..oda olmazsa tek tüpüm için laparoskopi amelıyatı (( bana bu sene amelıyat yolları gözüktü hep...o kadar bunaldımkı anlatamam....
sende durumlar nasıl tatlım klomen verdimi yine doktor ?
doktor bana ilaçtan dolayı olabilir demişti hayırlısı cnm benim inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamiş kalırsın inş. en azından çare var ne güzel hiç çocuğunun olmamasına engel bi durum görmüyorum Allah daha beterinden saklasın tek sorun içimizde çok kafaya taktığımız için olmuyo bence benimde hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyo hiç aklımdan çıkmıyo Allah yardımcımız olsun ben yeni bi doktora gidiyorum benden rahim filmi+kan testi istedi sonuca göre bakacak galiba muayene ücreti 200 tl tutmuştu onu patronum ödedi çok iyi oldu böyle patron darısı herkesin başına patronum bayan olunca halden anlıyor haliyle