• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım herşey düzeliyordu ki ben mahvettim

Herkese merhaba hepinizi ve o içten yorumlarınızı çok özlediğimi belirtmek isterim :KK54:
Genel olarak çoğunuz beni tanıyor artık eski konulardan dolayı ama ben yeniler için öZet geçiyorum
3 yıldır sevgilim var ciddi düşünüyoruz ben onu çok seviyorum evlenmek istiyoruz ama bir türlü aşamadığımız borçları vardı. Ailesine kredi çekti ve o borçları ödüyor 3 yıldır 30.000 ödemiştir bir 3 yıl daha ödemesi gereken 60.000 TL var bu arada borç ne borcu diyeceksiniz ev araba falan değil tam olarak ne olduğu muallak babasının işi yoktu daha doğrusu maaş alamıyor falan filan...
Neyse şimdi ki konuya geleyim
Kızlar ne olduysa geçen hafta 3 gün boyunca sevgilim bi durgundu bende korktum Şırnak da görev yapıyor ya (polis) kesin bişey oldu diye neyse bi akşam beni aradı ağlamaklıydı sesi .

Sen haklıymışsın kelebek sana söz veriyorum bundan sonra sadece bizim için çalışcam sadece bizim için uğrascam bana hiç bişey sorma lütfen gözlerim Yen'i açıldı herkes beni kullanmış ama sen hep yanımdaydın ben bunu anlamadım anlayamadım dedi. Çok detayını soramıyorum ama bizim ki kız kardeşiyle konuşmuş ne olduysa artık kız buna ne anlattıysa gözlerim açıldı diyo.

Tabi ben bir mutlu oldum size anlatamam ya çok şükür 2 yıldır ben dil döküyorum hiç bi zaman bana böyle cümleler kurmadı hep beni hatalı gördü diye üzülüyordum.

Dün de sınav için merkez e gitmiştim kız kardeşi de kahvaltıya davet etti beni gittim aramızda iyidir.
Konuşurken konu konuyu açtı Kız kardeşi evli annesigile gitmiş orda da bizden konu açılmış düğün falan...
Kız da demişki babasına düğün düğün diyorsunuz bu çocuk düğünü neyle yapacak pardon da demiş babası ne dese beğenirsiniz çeker kredi yapar :KK57:

Kız da bi bağırmış ohh ne ala Hem eve baksın Hem altına arabayı alsın 6 yıl kredi ödesin sizin yüzünüzden bide düğünü de kendisi yapsın senin babalığın nerde kaldı demiş bana bu kadar anlattı

Sonra kız evine gitmiş hemen sevgilimi aramış o kadar kredi çektiğini babasına yardım ettiğini bilmiyormuş tesadüfen öğrenmiş abi sen ne yaptın sen hayatını mahvettin yazık ettin nasıl bu kadar kredi çektin demiş eğer bidaha babama para gönderirsen sana hakkımı helal etmem demiş
Bide babasıyla ilgili birşeyler varmış kız kardeşinin bildiği ama sevgilimin bilmediği...

Artok neyse onları anlatınca sevgilimin bütün düşünceleri değişmiş kız kardeşi de merak etme kelebek herşey sizin istediğiniz gibi olacak o babamı mahvederim bidaha abimden para isterse, abimin bilmediği şeyler vardı ben hepsini anlattım bidaha para kredi gönderemez sen korkma eğer yaparsa ben hakkımı helal etmem dedi.

Çok uzattım sadete geliyorum sevgilim de bana kelebek babama telefon açtım ben sana son görevimi yapıyorum ne kadar borcun var bütün borçlarını kapat benden daha da para falan isteme ben düğün yapacam sizde bunu böyle bilin ona göre artık kendinizi ayarlayın demiş babasının sesi bozulmuş şok geçirmiş sevgilimden bunları duyunca çünkü babasına resmen tapıyordu bir kere baba sen bu kadar parayı ne yaptın demedi adam da şaşırmış ama oh olmuş geç Bile kaldı
Bu akşam da sevgilimle konuşuyorum ben bugün kendime bot aldım son paramla ama yol parası da veriyorum o yüzden işyerinden avans Alcam yarın sevgilime de öyle dedim konuşurken oda bana paran yoksa ben göndereyim dedi bende Yok ben yarın Alcam sen merak etme sen kendin idare et ne kadar paran kaldı dedim ama tatlı tatlı konuşuyoruz 200 var dedi.
Bi duydum kafam attı yine önce paran biterse benden iste bak şakın kartları kullanmaya başlama yoksa yine patlar dedim sonrada ama hayatım hani herşey değişmişti neden elindeki son parayı 1500 TL babana gönderdin maaşına 20 gün var 200 sana yetmez ki hiç değişmicek misin sen dedim.
Kelebek yeter artık yeter sana bişeyler anlattığıma pişman oluyorum sürekli yüzüme vuruyorsun demek ki anneme 100 TL harçlık göndersem artok o Bile gözüne batacak babama bu son attığım para 1500 TL borcum kaldı dedi hepsini gönderdim bidaha o da isteyemez bende göndermem zaten dedi bende en geç 1 haftaya elindeki 200 TL bitince görcem ben seni yine kartlara başlayacaksın kelebek demişti dersin değişmezsin sen dedim açlıktan ölsem de senden istemem bıktım artok herkes üstüme geliyo çenenden de bıktım ailemden de dedi ama deli gibi bağırıyor bende seni düşünmek kabahat salaklık bende ne halin varsa gör diyip kapattım yüzüne...
Sizce ben mi üstüne çok gitmişim ama çenenden bıktım dedi ya öyle kırıldım ki aramayı düşünmüyorum daha da
Uzun oldu kusıra bakmayın hakkınızı helal edin
Ayyy evlenince sende babasina para gonderirsin:silah:

Artık sana bişi demiyorum Yalnizkelebek Yalnizkelebek sevgilinin gözü açılmışmış. Senin gözün ne zaman açılacak. .bu adam değişmez, gözüne sokmuş ben değişmem diye.. ee ne diyim madem destek olacaksın sende sevgiline kaç masraf olmasın. Çalış ailesinin borçlarını bir elden ödeyin..

adam her fırsatta seni suçluyor.
anasına kızıyor, babasına kızıyor ama hep sana patlıyor. şamar oğlanı olmuşsun bu saçma ilişkide.
son kez gönderdim demiş ya, yalan. ailesi hiçbir şey olmasa her ay hastalık icat eder. yine yer o paraları.

illa seveceksen hobi olarak sev. evlilik düşünme.

ya ben ne zaman sizin mesajınıza denk gelsem yeni yerine Yen'i yazmanızdan çok rahatsız oluyorum.

Türkçe'de böyle bir kelime yok, neden böyle yazıyorsunuz, biraz özenli olun lütfen dilimize karşı.
Iphone kullanıyorum ve yazdığım birçok kelimeyi kendiliğinden düzeltiyor kasıtlı yapmıyorum yeni yazılması gerektiğini bende bliyorum yoksa ki.

Ya arkadaş bu kıza daha yaa diyorum yok olmuyor illa Çekicek diyor illa kadere inatlasiyor yahu siz ayrılınca da demedimi bu adam beni kimse düşünmüyor Muş senden başka bende kendimi düşüncem istediğin gibi biri olucam diye eee onca zaman ne yok katedildi de bu söylemler sizi adam aydınlanmis gibi Sevindirdi anlamış değilim :( bildiğin burdan bakınca aynı Mall adam yani sizde samaroglani :( allahım kızlarımıza akıl fikir ver 2 tanede ben de var iyi insanlarla karsilassinlar inş. Büyüyünce. çok korkuyorum gencecik kızların akıl tutulması yaşamasına Milyon kk bayani yanılıyor olamaz az biraz dinle be çocuk :(
Babasının olayını cidden merak ettim bana sanki başka bir kadın olayı gibi geldi anasının kumasına gidiyormuş para gibime geliyor

canım sen buraya konu açıp ne duymak istiyosun onu de bi hele? Kardan adam olur bundan olmaz, ailesinin ağzına bakıyo, 2. dakikadan yine para göndermiş, evlenirsen onlar gelin sen kuma olacaksın ötesi yok, evlilik yürütmek zor, düşüncelerdeki gibi değil, yandım dersin dediğinle kalırsın
Sizinle konuşma dertleşmek iyi geliyor ne bileyim. Duymak istediğim özellikle bir şey yok teşekkür ederim

Herkese merhaba hepinizi ve o içten yorumlarınızı çok özlediğimi belirtmek isterim :KK54:
Genel olarak çoğunuz beni tanıyor artık eski konulardan dolayı ama ben yeniler için öZet geçiyorum
3 yıldır sevgilim var ciddi düşünüyoruz ben onu çok seviyorum evlenmek istiyoruz ama bir türlü aşamadığımız borçları vardı. Ailesine kredi çekti ve o borçları ödüyor 3 yıldır 30.000 ödemiştir bir 3 yıl daha ödemesi gereken 60.000 TL var bu arada borç ne borcu diyeceksiniz ev araba falan değil tam olarak ne olduğu muallak babasının işi yoktu daha doğrusu maaş alamıyor falan filan...
Neyse şimdi ki konuya geleyim
Kızlar ne olduysa geçen hafta 3 gün boyunca sevgilim bi durgundu bende korktum Şırnak da görev yapıyor ya (polis) kesin bişey oldu diye neyse bi akşam beni aradı ağlamaklıydı sesi .

Sen haklıymışsın kelebek sana söz veriyorum bundan sonra sadece bizim için çalışcam sadece bizim için uğrascam bana hiç bişey sorma lütfen gözlerim Yen'i açıldı herkes beni kullanmış ama sen hep yanımdaydın ben bunu anlamadım anlayamadım dedi. Çok detayını soramıyorum ama bizim ki kız kardeşiyle konuşmuş ne olduysa artık kız buna ne anlattıysa gözlerim açıldı diyo.

Tabi ben bir mutlu oldum size anlatamam ya çok şükür 2 yıldır ben dil döküyorum hiç bi zaman bana böyle cümleler kurmadı hep beni hatalı gördü diye üzülüyordum.

Dün de sınav için merkez e gitmiştim kız kardeşi de kahvaltıya davet etti beni gittim aramızda iyidir.
Konuşurken konu konuyu açtı Kız kardeşi evli annesigile gitmiş orda da bizden konu açılmış düğün falan...
Kız da demişki babasına düğün düğün diyorsunuz bu çocuk düğünü neyle yapacak pardon da demiş babası ne dese beğenirsiniz çeker kredi yapar :KK57:

Kız da bi bağırmış ohh ne ala Hem eve baksın Hem altına arabayı alsın 6 yıl kredi ödesin sizin yüzünüzden bide düğünü de kendisi yapsın senin babalığın nerde kaldı demiş bana bu kadar anlattı

Sonra kız evine gitmiş hemen sevgilimi aramış o kadar kredi çektiğini babasına yardım ettiğini bilmiyormuş tesadüfen öğrenmiş abi sen ne yaptın sen hayatını mahvettin yazık ettin nasıl bu kadar kredi çektin demiş eğer bidaha babama para gönderirsen sana hakkımı helal etmem demiş
Bide babasıyla ilgili birşeyler varmış kız kardeşinin bildiği ama sevgilimin bilmediği...

Artok neyse onları anlatınca sevgilimin bütün düşünceleri değişmiş kız kardeşi de merak etme kelebek herşey sizin istediğiniz gibi olacak o babamı mahvederim bidaha abimden para isterse, abimin bilmediği şeyler vardı ben hepsini anlattım bidaha para kredi gönderemez sen korkma eğer yaparsa ben hakkımı helal etmem dedi.

Çok uzattım sadete geliyorum sevgilim de bana kelebek babama telefon açtım ben sana son görevimi yapıyorum ne kadar borcun var bütün borçlarını kapat benden daha da para falan isteme ben düğün yapacam sizde bunu böyle bilin ona göre artık kendinizi ayarlayın demiş babasının sesi bozulmuş şok geçirmiş sevgilimden bunları duyunca çünkü babasına resmen tapıyordu bir kere baba sen bu kadar parayı ne yaptın demedi adam da şaşırmış ama oh olmuş geç Bile kaldı
Bu akşam da sevgilimle konuşuyorum ben bugün kendime bot aldım son paramla ama yol parası da veriyorum o yüzden işyerinden avans Alcam yarın sevgilime de öyle dedim konuşurken oda bana paran yoksa ben göndereyim dedi bende Yok ben yarın Alcam sen merak etme sen kendin idare et ne kadar paran kaldı dedim ama tatlı tatlı konuşuyoruz 200 var dedi.
Bi duydum kafam attı yine önce paran biterse benden iste bak şakın kartları kullanmaya başlama yoksa yine patlar dedim sonrada ama hayatım hani herşey değişmişti neden elindeki son parayı 1500 TL babana gönderdin maaşına 20 gün var 200 sana yetmez ki hiç değişmicek misin sen dedim.
Kelebek yeter artık yeter sana bişeyler anlattığıma pişman oluyorum sürekli yüzüme vuruyorsun demek ki anneme 100 TL harçlık göndersem artok o Bile gözüne batacak babama bu son attığım para 1500 TL borcum kaldı dedi hepsini gönderdim bidaha o da isteyemez bende göndermem zaten dedi bende en geç 1 haftaya elindeki 200 TL bitince görcem ben seni yine kartlara başlayacaksın kelebek demişti dersin değişmezsin sen dedim açlıktan ölsem de senden istemem bıktım artok herkes üstüme geliyo çenenden de bıktım ailemden de dedi ama deli gibi bağırıyor bende seni düşünmek kabahat salaklık bende ne halin varsa gör diyip kapattım yüzüne...
Sizce ben mi üstüne çok gitmişim ama çenenden bıktım dedi ya öyle kırıldım ki aramayı düşünmüyorum daha da
Uzun oldu kusıra bakmayın hakkınızı helal edin
bu adamin ailesiyle iliskilerinin degistigini görmeden sakin evlenme. sanki degismeye meyil etmis gibi. sonucta bu son gönderdiğim paraydi diyor. biraz zaman ver gözlemle bakalim neler olcak

30 bin ödemiş ödenecek 60 bin kalmış ama ne borcu olduğunu merak edip sormamış..
bir tuhaflık var senin sevgilinde insan bu kadar körü körüne dalmaz öyle.. 90 bin kredi ödeyecek aklı selim insan neye ödeyeceğini bilmek ister.. ha bu kadar bodozlama babasına güvenen adamda iki lafla fikrini kolay kolay değiştirmez.. şimdi sinirlidir öğrendiklerinden dolayı ama biraz zaman geçsin o adam yine kandırır onu. sanada dönüp yine gel burda evlenelim bekar evinde oturalım idare edelim der yine.. çocuk gibi senin sevgilin . hem ha deyince istediği olsun istiyor hemde hesabını bilmiyor..
Sormamış derken şöyle ki mesela ben soruyorum sevgilime ya hiç mi üzülmüyosun nerden baksan bir daire parası ödüyorsun altında ne araba var ne bir şey. Neye kredi çekip ödediğin bile belli değil diyince bana kızıyordu boşuna gitmedi ya bu para ailemin ihtiyacı vardı çektim ödüyorum babam doğru düzgün maaş mı alabliyo zaten yarıdan fazlası faiz o kredinin yarası da kendi borcum boşuna gitmedi yani diyo. Yarısı benm borcum dediği de babasının kredilerini ödeyemedikçe kredi kartlarını maaş kartını patlattı onları kapatmak için tekrar kredi çekti .

Ya Pardon da bu baba ne babası iskele babası mi ? tövbe yarabbim. işi gücü yok mu bu adamın Allah aşkına? ne bu böyle yahu? parazit gibi yaşatan ailelerdende illallah geldi..Bırak bu çocuğu allah aşkına sen çalışırsin o da ömrü boyunca ailesinin borcunu öder..enayi olma
Aynen öyle valla, benimki babasına laf ettirmezdi hiç o bizi ne zorlujlarla okuttu büyüttü adam çalışıyo maaş alamıyo o ne yapsın elinden geleni yapıyo vs... Ama kız kardeşiyle konuşuyorum ben babama sadece saygı duyuyorum sevgi anlamında pek bişey ifade etmiyor çnkü abimin bilmediği çok sey var o uzakta olduğu için dünyadan bi haber yasadı dedi.
Ben zaten sevglime de dedim sende bi ışık göçrmem lazım biizm için çabaladığını görmediğim sürece resmiyete dair tek bir adım atmam babama bahsetmem dedim

Kaç kurtar kızım kendini...
Bir aile eğer erkek çocuğunu sömürmeye başlamışsa ve eğer o çocuk da buna çanak tutmaya bir kez alıştıysa geçmiş olsun...
Hep aynı şekilde devam ediyor...
Senelerce eski eşimin ailesi sömürdü bizi... ne zaman boşandık, huzur sahibi oldum mal mülk sahibi oldum.
Şimdi yeniden daha önce evlenmemiş biriyle evleniyorum.
Hayat her şeyin daha iyisini veriyor ayrıl bu basiretsiz adamdan Benim gibi bir de evlenip sülük aile çekme...
Bende zaten bundan korkuyorum korktuğum için ciddi bir adım atmak istemiyorum babana söyle söyle diyor onu bile yapmıyorum ne zamanki görürüm birşeyleri yoluna sokmaya çalışıyo o zaman belki birşeyler yoluna girer

Ahanda eski sevgilim. Ailesinin harcını borcunu ödemekten 35 yaşında hala bekar. Seninki de bu kafayla giderse son aynı gibi.
Bu gidişle benmki de öyle olacak. Zaten onu benden başkası da almaz, polisim işim gücüm var diyo ama asg. ücret maaş alan adamdan farkı yok maddi anlamda. Manevi anlamda da hiçbir kız böyle ailesine bağlı bi adamı istemez

Aile cok onemli.. benim sevgilim beni tanimadan once hic para biriktirmezmis, cunku evlenmek istemiyormus.. beni tanidiktan sonra para biriktirmeye baslamis.. zamaninda annesi oglum para biriktir diye diye bir hal olmus.. ki sevgilim simdi yana yana para biriktirme derdinde evlenmek icin.. zaten bizde hemen olsun bitsine getirmek istemiyoruz olayi.. saglam adimlarla ilerliyoruz.. temeli saglam olsun istiyoruz.. ne bileyim ya boyle evlatlarinin uzerine yuklenen aileleride hic anlamam ben.. hata hem ailelerde hemde kendini kullandirmayi seven evlatlara.. evlendikten sonrada tartismalara ve sorunlara yol aciyor bu tip durumlar.. sevgilinizin ailesinde biseyler donuyor ama cozemedim ben.. hatta sonrasinda 1500 tl daha gondermis demekki akillanmamis..
Helal olsun valla size maşallah..1500 son gönderdiği paraymış , ben anlayışsızmışım sana son diyorum hala laf ediyosun kelebek yapma artık sana birşeyler anlatmak istiyorum ama yüzüme vurcaksın diye anlatamıyorum bile dedi

bu adamin ailesiyle iliskilerinin degistigini görmeden sakin evlenme. sanki degismeye meyil etmis gibi. sonucta bu son gönderdiğim paraydi diyor. biraz zaman ver gözlemle bakalim neler olcak
İşte bende o yüzden umutlandım. Çünkü 2 yıldır oyle büyük kavlar ettik ki ayrıldık barıştık ama bana 1 kere bile tamam kelebek göndermem göndermicem demedi. Şimdi ağzından artık bitti diye duyunca umutlandım hele babasına telefon açıp benden artık para istemeyin düğün yapcam demesi beni dahada şaşırttı.

Bu gidişle benmki de öyle olacak. Zaten onu benden başkası da almaz, polisim işim gücüm var diyo ama asg. ücret maaş alan adamdan farkı yok maddi anlamda. Manevi anlamda da hiçbir kız böyle ailesine bağlı bi adamı istemez

Ailesine baglilikla alakasi yok.Asgari ucretle 3 cocuk buyutup ev borcuna giren var.Isin özü basirette.Sevgilin basiretsiz.

Back
X