Sanırım herşey düzeliyordu ki ben mahvettim

Bi çiçeğe bi ömür verme devri geçti artık eskidendi o
Dün akşam whatsappa girdim arkasımla mesaj atmış girer girmez bide baktım engeli kaldırmış son konuşmaları silmemiştim yazdığı son cümle 'son kez söylüyorum bittiii!!! sadece bu mesajı her açtığımda göreyim de daha çok uzaklaşayım ondan diye silmedim.
Her neyse bide baktım fotoğrafı falan görünüyor hersey aktife dönmüş engeli kaldırmış tipsiz şey, bende hemen yeniden bastım engeli whatsappdan. İnstagram face hepsini dondurmuş fotolarımız vardı sildi mi silmedi mi bilmiyorum
Dün gecede kız kardeşi mesaj atmış kelebek uyudun mu diye son durumlar böyle yani

Teşekkür ederim güzel düşüncen için

Hep aynı taktik valla ya, şimdi o kafasında kuruyor başka bi sebep vardı o yüzden uzaklaşmak istedi beni yalnız bıraktı ben burda ne haldeym aramadı sormadı diyor içinden

Hep aynı taktik valla ya, şimdi o kafasında kuruyor başka bi sebep vardı o yüzden uzaklaşmak istedi beni yalnız bıraktı ben burda ne haldeym aramadı sormadı diyor içinden
bırak ne düşünürse düşünsün. her durumda kendini haklı seni haksız görüyordu.
her yerden engelle ve onu aklına getirmemeye çalış. ailesini de engelle ki onlar da aklını karıştırmasınlar.

Kardeşiyle de sakin konuşma
Şimdi o aranizi yapmak icin duygu sömürüsü yapar yok seni çok sevdi cart curt diye.
Dinleme sakın. Onu da engelle.

Kardeşiyle de sakin konuşma
Şimdi o aranizi yapmak icin duygu sömürüsü yapar yok seni çok sevdi cart curt diye.
Dinleme sakın. Onu da engelle.
Kardeşi de sitem etmek için mesaj attı bence azcık tanıyosam,
Kelebek biz seninle daha hafta sonu konuşmadık mı neden böyle yapıyosun bak abim orda ne halde vs. diyecek

hıc uzulme.sorunlu baslayan isler sorunsuz ılerlemez ılerıde daha da buyuyerek can sıkmaya devam edecektı.
sımdı derın bır nefes al sukur de.mevlam ne eylerse guzel eyler.

Kardeşi de sitem etmek için mesaj attı bence azcık tanıyosam,
Kelebek biz seninle daha hafta sonu konuşmadık mı neden böyle yapıyosun bak abim orda ne halde vs. diyecek
Ben kaç sene idare ettim. O benim sevgimi haketmiyor de üste çık.. konuşmasına izin verme.. bakalım seni gibi bir enayi nerden bulacak abisine?

Altı üstü 2 gün konuşmadığınız süre.Sen kötü birşeyde söylemedin.Yaptığı davranış çok saçma geldi.

Diyorum ya bu daha çocuk ,olgunlaşmamış.Kendisiyle ilgili yapması gerekenleri yapmıyor sorumluluk almıyor ,kabahati sana atıyor.

Fedakarlıkmı yapılacak o yapmayacak Kelebek yapacak.Suçlumu aranacak Kelebek suçlanacak.

Evlenincede aynısı olacaktı.Seni hep bir şekilde suçlayacak senin üzerinden kendi egosunu tatmin edecekti.

Sende suçluluk psikolojisi oluşacaktı, bunlarda duygu sömürüsüyle her dediklerini yapacaklar ,seni mutsuz edeceklerdi.

Bu kadar ani karar vermesi acaba burayımı okuyor dedirtti.O ayrılmadan ben ayrılayım hesabı.

bence hiç muhatap olmasın.

Görüşürse o ikisi bir olup Kelebeği bastırırlar

Kelebeğin gönlü zaten çocukta

Oğlan bak bu sondu akıllandım bir daha para vermeyeceğim diyecek

Ablasıda ben kefilim bir daha olmayacak bu çocuk seni çok seviyor sende onu diyecek

Bakalım kalpmi galip gelecek mantık mı

Bir kere ağlamak mı hergün ağlamak mı?

Son düzenleme:
Kelebek farkında değilsin ama...ne kadar bencil, olaylara hiç objektif bakamayan ve empati yoksunu biriyle berabermişsiniz.
Lütfen şu yazdığı ayrılık mesajını birde başkasınınmış gibi okusanız,, inanın nasıl biriyle beraber olduğunuza şaşırıracaksınız.

Bu ilişki uzun vadede sana zarar verir Kelebek.3 yılda bu hale gelmişsiniz düşünkü ilerisini.Şimdi seviyorsun ama o sorumsuz ,sürekli kendini haklı gören kişiyle evli olduğunda o sevginde saygında bitecek

Tabiki alttan girip üstten çıkacaklar görümcen çabalayacak.Çünkü senin dışında kimse bu kadar dayanamazdı.

Kız kardeşi aradı açtım bende merak ettim diyeceklerini napayım.
Kelebek abimle konuştum şimdi.
Çok kötüyüm sinirliyim agresifim kelebekle kavga ettik 4 gündür aramıyo sormuyo benide engellemiş her yerden ya ben Cizre deyim Cizre'de siz beni İstanbul'un göbeğinde keyif mi yapıyo sanıyosunuz her gün acaba bugün başıma ne gelecek düşüncesiyle yatıp kalkıyorum. Hani beni çok seviyodu insan sevdiğini hiç mi düşünmez hiç mi merak etmez başına bişey geldi mi ne halde iyi mi kötü mü diye demiş.
Bende zaten benmde başıma ne geldiyse onu düşünmekten geldi dedim
Kız kardeşi devam etti konuşmaya kelebek nolursun sana yalvarıyorum konusşma tamam ama bari 1-2 kre iyi miisn yaz abime bunun için ne istersen yapabilirim burda bana kendimi iyi hissettiren tek insan vardı oda yok artık , ben ailemi sildim attım bi kenara tam destek olacağı zaman çıktı gitti ben diyorum ki herseyi yoluna sokcam son kez evlatlık vazifemi yaptım ama kelebek hala eski konuları açıyor beni düşünğünü bliyorum ama yanlış cümleler kullanıyor yanlış ifade ediyo ben zaten eski konuları konuşmak istemyorum bıktım hepsinden ben kapattıkça o konuusyo demiş.
Bende kusura bakma arayamam o kendisi engelledi beni ben onda bi gelecek görmüyorum şimdiye kadar aklı nerdeymiş artık çok geç, işim var kapatmam lazım dedim kapattım telefonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…