Sanırım herşey düzeliyordu ki ben mahvettim

Bizde Diyarbakırdayız eşim polis burda. Benim kv açlıktan ölse elindeki son parayı istesek bize verir. Siz sıkışıksınız diye her aradığımızda bize para göndermeye çalışır. Düğünümüzde de umre için biriktşrdiği parasını vermişti kadıncağız.. Yani bunları şunun için söylüyorum ; aynı mesleği yapan 2 adam, benim eşim daha rahat bi yerde olmasına rağmen ailesi kıyamaz ona (kv bi emekli maaşından bile bize lazım olur diye ayırır.) senin işin çok zor kelebek. Öyle bi yerde dahi adamı resmen sömüren ailesi siz evlendikten sonra rahat vereceğini sanmam malesef.. Umarım erkek arkadaşın artık biraz gözünü açar. Sen artık bu konuda bişey söyleme bence sana patlamasın olay..

Kız kardeşi aradı açtım bende merak ettim diyeceklerini napayım.
Kelebek abimle konuştum şimdi.
Çok kötüyüm sinirliyim agresifim kelebekle kavga ettik 4 gündür aramıyo sormuyo benide engellemiş her yerden ya ben Cizre deyim Cizre'de siz beni İstanbul'un göbeğinde keyif mi yapıyo sanıyosunuz her gün acaba bugün başıma ne gelecek düşüncesiyle yatıp kalkıyorum. Hani beni çok seviyodu insan sevdiğini hiç mi düşünmez hiç mi merak etmez başına bişey geldi mi ne halde iyi mi kötü mü diye demiş.
Bende zaten benmde başıma ne geldiyse onu düşünmekten geldi dedim
Kız kardeşi devam etti konuşmaya kelebek nolursun sana yalvarıyorum konusşma tamam ama bari 1-2 kre iyi miisn yaz abime bunun için ne istersen yapabilirim burda bana kendimi iyi hissettiren tek insan vardı oda yok artık , ben ailemi sildim attım bi kenara tam destek olacağı zaman çıktı gitti ben diyorum ki herseyi yoluna sokcam son kez evlatlık vazifemi yaptım ama kelebek hala eski konuları açıyor beni düşünğünü bliyorum ama yanlış cümleler kullanıyor yanlış ifade ediyo ben zaten eski konuları konuşmak istemyorum bıktım hepsinden ben kapattıkça o konuusyo demiş.
Bende kusura bakma arayamam o kendisi engelledi beni ben onda bi gelecek görmüyorum şimdiye kadar aklı nerdeymiş artık çok geç, işim var kapatmam lazım dedim kapattım telefonu

Ah Kelebek ah.
Niye görüşüyorsun ki kardeşiyle bilmem nesiyle gerçekten bitirdiysen?
Yarın arasa onun telefonunu da dayanamaz açarsın.
Kandırsınlar beni diye bekliyorsun resmen.
Yazık etme kendini daha fazla.
İntihar ettim hastaneye gidiyorum dese açmaman, gitmemen lazım. Neden açıyorsun ki hala daha?
Açma sakın artık sana ulaşmalarına izin verme

Bizde Diyarbakırdayız eşim polis burda. Benim kv açlıktan ölse elindeki son parayı istesek bize verir. Siz sıkışıksınız diye her aradığımızda bize para göndermeye çalışır. Düğünümüzde de umre için biriktşrdiği parasını vermişti kadıncağız.. Yani bunları şunun için söylüyorum ; aynı mesleği yapan 2 adam, benim eşim daha rahat bi yerde olmasına rağmen ailesi kıyamaz ona (kv bi emekli maaşından bile bize lazım olur diye ayırır.) senin işin çok zor kelebek. Öyle bi yerde dahi adamı resmen sömüren ailesi siz evlendikten sonra rahat vereceğini sanmam malesef.. Umarım erkek arkadaşın artık biraz gözünü açar. Sen artık bu konuda bişey söyleme bence sana patlamasın olay..
Öncelikle Allah yardımcınız olsun poncito... Kayınvaliden konusunda çok şanslısın demek istiyorum sana
Benim eskinin de annesli Allah için çok iyi kadındı ama maddi konularda mahvettiler.
Birde ağlayıp duygu sömürüsü yapıyorlardı oğlum biz senin için hiçbir şey yapamıyoruz diye, oğulları da çok üzülüyodu bu duruma annem babam nasıl mahcup oluyo kelebek bi görsen babam ağlamaklı oluyo annem desen ağlıyo telefonda diyordu.
Arkadaslar da dedi babası bitse diğerleri başlayacaktı sonu yoktu.
Çünkü eğer annesi olsun oğlundan taraf olsaydı zamanında oda kredi çektirip oğluna yıkmazdı veya kocasının önüne geçerdi bi şeklde sen napıyosun o çocuğunda bir hayatı var diye.
Artık herseyin hayırlısı diyecek söz kalmadı

Ah Kelebek ah.
Niye görüşüyorsun ki kardeşiyle bilmem nesiyle gerçekten bitirdiysen?
Yarın arasa onun telefonunu da dayanamaz açarsın.
Kandırsınlar beni diye bekliyorsun resmen.
Yazık etme kendini daha fazla.
İntihar ettim hastaneye gidiyorum dese açmaman, gitmemen lazım. Neden açıyorsun ki hala daha?
Açma sakın artık sana ulaşmalarına izin verme
Kız kardeşi ben telefonu açar açmaz kelebekcim abimle küssün diye bana da mı küstün mesaj attım görüldü yaptın cevap vermedin dedi bende yoo alakası yok sadece konuşmak istemedim bu konuda daha fazla dedim.
Dahada arıcağını sanmıyorum zaten öyle bi kapattım ki
Eski sevglim olacak adam da her türlü Cizre de olmasını kullanıyor tabi biliyor benim damarımı

Seni az cok konularindan taniyorum artik
Bide polis sevgilisi olunca ayri bi ilgimi cekmistin( polis esiyim bu arada)
Konuna gelince arkadaslar bnm soylemek istedigim herseyi soylediler sagolsunlar:)
Kararindan vazgecme bi adam basta neyse sonuda oyle olur
Degismez kimse icin
Hakkinda hayirlisi olsun canim
Vellanyum Vellanyum bnde diyarbakirdayim kacinci seneniz burda

Kız kardeşi ben telefonu açar açmaz kelebekcim abimle küssün diye bana da mı küstün mesaj attım görüldü yaptın cevap vermedin dedi bende yoo alakası yok sadece konuşmak istemedim bu konuda daha fazla dedim.
Dahada arıcağını sanmıyorum zaten öyle bi kapattım ki
Eski sevglim olacak adam da her türlü Cizre de olmasını kullanıyor tabi biliyor benim damarımı
ona da küs aklını çelmesin.

Seni az cok konularindan taniyorum artik
Bide polis sevgilisi olunca ayri bi ilgimi cekmistin( polis esiyim bu arada)
Konuna gelince arkadaslar bnm soylemek istedigim herseyi soylediler sagolsunlar:)
Kararindan vazgecme bi adam basta neyse sonuda oyle olur
Degismez kimse icin
Hakkinda hayirlisi olsun canim
Vellanyum Vellanyum bnde diyarbakirdayim kacinci seneniz burda
Aynen hayırlısı olsun, teşekkür ederim :) Sizinde Allah yardımcınız olsun

Aynen hayırlısı olsun, teşekkür ederim :) Sizinde Allah yardımcınız olsun
Canim konunu okudum.
Ben 12 yildir duzelecek umuduyla sabrettim. 10 yillik evliyim. Bu yaz eltim bana esim icin x in parasi yok.olsa kesin
bana yardim ederdi diyor. Universitede cocuk okutuyor onun icin yardim edecekmis. Kadin bu kadar emin. Neden emin . ayni cocuklar liseyi benim yanimda okudu. Koyde zor oluyormus.
Ben istemedigim icin benimki beni bosayacsgini ilan etti. Eltim dort gozle bosanmami bekliyor.sinsi pislik.
Bunlari niye yazdim.
Kimse degismiyor.hic birsey duzelmiyor.
Biz evlenince kendi cocuklari olunca duzelir diye kendimizi kandiriyoruz.
Seninkinin yapisi musait.ailedi bunu omur boy kullanacak. Yipranan sen askiniz sayginiz huzursuz ortamda yetistirmeye calistigin cocuklariniz olacak.
Deger mi.
Beni de cok uyardilar ama hic kimseyi dinlemedim.
O zaman zor bir donemdeydim.siginacak bir yer ariyormusum.simdi geri donup bakinca gercekleri daha iyi goruyorum.
Sen akli basinda gorunuyorsun.
Mantikli dusun.
Seni bekleyen ailevi sorunlarla omur boyu mucadele edebilecek misin..
Sevgilin asla degismeyecek. Sen onu bu karakteriyle omur boyu tasiyabilecek misin?
Telden yazmak zor oluyor.
Cok iyi dusun.hic acele etme.

Nedense bugun aklima geldin nasilsin
Son gelismeler ne
Çok monotonca hayatımı sürdürmeye çalışıyorum hemen hemen hergün arıyor bi yerlerden ulaşmaya çalışıyor bidaha olmayacak akıllandım sen haklısın diyo ben istemiyorum tekrar bunları yasayacak gücüm yok istemiyorum dedikçe o ısrar ediyo bigün pes eder heralde

Çok monotonca hayatımı sürdürmeye çalışıyorum hemen hemen hergün arıyor bi yerlerden ulaşmaya çalışıyor bidaha olmayacak akıllandım sen haklısın diyo ben istemiyorum tekrar bunları yasayacak gücüm yok istemiyorum dedikçe o ısrar ediyo bigün pes eder heralde

Telefon numaranı değiştirmelisin facedende engelledinmi tamamdır

Tam senle ilgili bir gelişme var mı diye bakmaya gelmiştim :) aferim kız sana.. hadi az daha sabret..daha iyilerini bulursun inş. . O aileci, cimri, bencil adamla ömür mü geçer? ? Gitsin halasına sigara alsın o..

Canım bekarken insanın gözü kör gibi oluyor ama helal olsun sana akıllı mantıklı biriymişsin. Çok iyi etmişsin kararının arkasında dur

X