- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Yaa arada ben ne kaçırdım? Niye ayrıldılar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana ders veriyor aklınca.Çalışıyordum cevap atamadım kusura bakmayın hanımlar
Ben bitirmeden o bitirmiş mesaj atmış bana
Demek ki sizinde dediğiniz gibi sevmiyormuş ve hala kendini haklı görüyo hayırlısı olsun artık benm için
Belki ben ayrılsaydım ilerde özlediğim zamanlarda acaba mı derdim artık oda yok.
Aslında hiç bişey olmadı zek sadece en son tartıştık demiştim ya pazar akşamından beri konuşmuyoruz aramıyorum sormuyorum oda ayrılık mesajı atmış 1-2 sayfa öncesinde yazdım bak istersen bi oraya
Engelledim zaten telefondan ama o faceden instagram dan falan silmiş engellemiş galiba yada döndürdü bilmiyorum ama umrumda değilsana ders veriyor aklınca.
yakında arar ama sen sakın muhatap olma. şimdiden her yerden engelle ki aklını karıştırmasın.
Mesaj atmış bana o ayrıldı sonrada engellediYaa arada ben ne kaçırdım? Niye ayrıldılar?
Banada öyle geliyor en geç 3 güne mesaj atar sevseydin bi mesaj atardın itiraz ederdin vs. DiyecekAhanda şuraya yazıyorum ki geri gelecek, senin arayıp yalvarmanı bekliyor alıştığı üzere. Bu fırsat bir daha eline geçmez kurban olayım düşme artık bu tuzak laflara. Sen de onu engelle sakın arama sorma ne hali varsa görsün! Şu durumda bile seni kan emici ailesiyle aynı kefeye koymuş, bi yol olmaz bu dangozdan aç gözünü
Aynen öyle pamuk umrumda değil ya ne yaparsa yapsınBana yazdiklari hiiiiic mi hiiiic inandirici gelmedi onun arkansindan kosup ayrilllllmayalim diye yalvarman icin söylenmis o kelimeler inan bana. Yukarida bir baska üyede yazmis sende engelle heryerden yoksa 1 hafta olsun 10 gün olsun bu elbete seni arar bundan o kdar eminimki aklinca kaybetme korkusu yasatmak istemis bosversene sen
Banada öyle geliyor en geç 3 güne mesaj atar sevseydin bi mesaj atardın itiraz ederdin vs. Diyecek
Hiç bi şekilde onunla Muatap olmak istemiyorum o beni mesaj atar atma whatsapp dan engellemiş bende onu tel den engelledim sosyal medyadan da engellemiş yada dondurmuş keyfi bilir
Bende eve gidince fotolarımızı silcem hemen instagram dan falan
Kesinlikle kendimi kanıtlamaya ihtiyacım Yok ne oldu da biz bu duruma geldik diye düşüneceğine 2 gündür onu aramıyorum diye ayrılıyor onu düşünmüyormuşum bıdıbıdı...Yine hiç bi şeyin sorumluluğunu almadan her şeyi sana yıkmış iste bak.. bir de çocuk değilim diyor . Bal gibi çocuk daha bu çocuk hem de hiç buyumeyecek bir çocuk. İnsanın zor zamanı bir olur iki olur uç olur ama arada iyi zamanı da olur hep mi zor be güzelim hep mi zor anında bu adam.bir kere o dönsün önce kendi ailesine baksın o zorlukların içindeyken onu sadece canlı bir atm olarak gördükleri icin. Sen de engelle. Kendini ona inandırmak veya kanıtlamak zorunda değilsin.
Sen her seye rağmen onun yanındaydın ama o herkes icin seni erteledi ikinci plana attı. Şimdi de duygusal laflarla sana vicdan yaptıracak aklı sıra.
Gelme bu oyunlara.
İstediği kadar suçlasın kendimi ona izah etme gereği dahi duymuyorum benim içim çok rahat elimden geleni fazla fazla yaptım herseye rağmengüclü olman gerek kelebek gelipte daha cok seni suclamaya basliyacak. Belki cirkinlesecek belki seninde o zaman icin sogur kim bilir. Yanliz ben erkek arkadasinin o "ben cocuk degilim" kelimesine cok güldüm.
Yaa arada ben ne kaçırdım? Niye ayrıldılar?
O benden ayrıldı erken davrandı
gaf yapmışsın sadece, eğer barışırsanız boşuna düğüne masraf etme sade nikah yap bence...Herkese merhaba hepinizi ve o içten yorumlarınızı çok özlediğimi belirtmek isterim
Genel olarak çoğunuz beni tanıyor artık eski konulardan dolayı ama ben yeniler için öZet geçiyorum
3 yıldır sevgilim var ciddi düşünüyoruz ben onu çok seviyorum evlenmek istiyoruz ama bir türlü aşamadığımız borçları vardı. Ailesine kredi çekti ve o borçları ödüyor 3 yıldır 30.000 ödemiştir bir 3 yıl daha ödemesi gereken 60.000 TL var bu arada borç ne borcu diyeceksiniz ev araba falan değil tam olarak ne olduğu muallak babasının işi yoktu daha doğrusu maaş alamıyor falan filan...
Neyse şimdi ki konuya geleyim
Kızlar ne olduysa geçen hafta 3 gün boyunca sevgilim bi durgundu bende korktum Şırnak da görev yapıyor ya (polis) kesin bişey oldu diye neyse bi akşam beni aradı ağlamaklıydı sesi .
Sen haklıymışsın kelebek sana söz veriyorum bundan sonra sadece bizim için çalışcam sadece bizim için uğrascam bana hiç bişey sorma lütfen gözlerim Yen'i açıldı herkes beni kullanmış ama sen hep yanımdaydın ben bunu anlamadım anlayamadım dedi. Çok detayını soramıyorum ama bizim ki kız kardeşiyle konuşmuş ne olduysa artık kız buna ne anlattıysa gözlerim açıldı diyo.
Tabi ben bir mutlu oldum size anlatamam ya çok şükür 2 yıldır ben dil döküyorum hiç bi zaman bana böyle cümleler kurmadı hep beni hatalı gördü diye üzülüyordum.
Dün de sınav için merkez e gitmiştim kız kardeşi de kahvaltıya davet etti beni gittim aramızda iyidir.
Konuşurken konu konuyu açtı Kız kardeşi evli annesigile gitmiş orda da bizden konu açılmış düğün falan...
Kız da demişki babasına düğün düğün diyorsunuz bu çocuk düğünü neyle yapacak pardon da demiş babası ne dese beğenirsiniz çeker kredi yapar
Kız da bi bağırmış ohh ne ala Hem eve baksın Hem altına arabayı alsın 6 yıl kredi ödesin sizin yüzünüzden bide düğünü de kendisi yapsın senin babalığın nerde kaldı demiş bana bu kadar anlattı
Sonra kız evine gitmiş hemen sevgilimi aramış o kadar kredi çektiğini babasına yardım ettiğini bilmiyormuş tesadüfen öğrenmiş abi sen ne yaptın sen hayatını mahvettin yazık ettin nasıl bu kadar kredi çektin demiş eğer bidaha babama para gönderirsen sana hakkımı helal etmem demiş
Bide babasıyla ilgili birşeyler varmış kız kardeşinin bildiği ama sevgilimin bilmediği...
Artok neyse onları anlatınca sevgilimin bütün düşünceleri değişmiş kız kardeşi de merak etme kelebek herşey sizin istediğiniz gibi olacak o babamı mahvederim bidaha abimden para isterse, abimin bilmediği şeyler vardı ben hepsini anlattım bidaha para kredi gönderemez sen korkma eğer yaparsa ben hakkımı helal etmem dedi.
Çok uzattım sadete geliyorum sevgilim de bana kelebek babama telefon açtım ben sana son görevimi yapıyorum ne kadar borcun var bütün borçlarını kapat benden daha da para falan isteme ben düğün yapacam sizde bunu böyle bilin ona göre artık kendinizi ayarlayın demiş babasının sesi bozulmuş şok geçirmiş sevgilimden bunları duyunca çünkü babasına resmen tapıyordu bir kere baba sen bu kadar parayı ne yaptın demedi adam da şaşırmış ama oh olmuş geç Bile kaldı
Bu akşam da sevgilimle konuşuyorum ben bugün kendime bot aldım son paramla ama yol parası da veriyorum o yüzden işyerinden avans Alcam yarın sevgilime de öyle dedim konuşurken oda bana paran yoksa ben göndereyim dedi bende Yok ben yarın Alcam sen merak etme sen kendin idare et ne kadar paran kaldı dedim ama tatlı tatlı konuşuyoruz 200 var dedi.
Bi duydum kafam attı yine önce paran biterse benden iste bak şakın kartları kullanmaya başlama yoksa yine patlar dedim sonrada ama hayatım hani herşey değişmişti neden elindeki son parayı 1500 TL babana gönderdin maaşına 20 gün var 200 sana yetmez ki hiç değişmicek misin sen dedim.
Kelebek yeter artık yeter sana bişeyler anlattığıma pişman oluyorum sürekli yüzüme vuruyorsun demek ki anneme 100 TL harçlık göndersem artok o Bile gözüne batacak babama bu son attığım para 1500 TL borcum kaldı dedi hepsini gönderdim bidaha o da isteyemez bende göndermem zaten dedi bende en geç 1 haftaya elindeki 200 TL bitince görcem ben seni yine kartlara başlayacaksın kelebek demişti dersin değişmezsin sen dedim açlıktan ölsem de senden istemem bıktım artok herkes üstüme geliyo çenenden de bıktım ailemden de dedi ama deli gibi bağırıyor bende seni düşünmek kabahat salaklık bende ne halin varsa gör diyip kapattım yüzüne...
Sizce ben mi üstüne çok gitmişim ama çenenden bıktım dedi ya öyle kırıldım ki aramayı düşünmüyorum daha da
Uzun oldu kusıra bakmayın hakkınızı helal edin
Yakınımda olsan sana kocaman bir bardak çay ve pasta ısmarlar kutlama yapardım.Çizicim ben ayrılamadan o benden önce davrandı mesaj atmış whatsapp dan
Ne kadarda düşünüyomuşsun beni ne kadar da sevip özlüyomuşsun o kadar belli oluyo ki
Ama istediğini yapıyosun aramızı iyi soğuttun be güzellik
Şu sattten sonra hersey çok zor belki pişmanlık duycaz ama bende artık çocuk değilim.
Arasan da nafile bu sattten sonra
Ama pardon sen haklıydın dimi her zamanki gibi tamam sen haklı ol farketmez
Beni bugünlerimde yalnız bırakanları ben istemiyorum iyi günümde ne ailemi ne seni..
Herkes ne hali varsa görsün şu sattten sonra
Ve bu defa son kez bu sözü söyledim bittii !!!
Böyle yazmış sonrada engellemiş söylenecek bişeyde kalmadı artık gördüğünüz üzere hanımlar
Olması gerekn oldu yine ben hatalı oldum ama iyi yaptı o ayrıldı hiç üzülmüyorum
Kesinlikle kendimi kanıtlamaya ihtiyacım Yok ne oldu da biz bu duruma geldik diye düşüneceğine 2 gündür onu aramıyorum diye ayrılıyor onu düşünmüyormuşum bıdıbıdı...
Onun ayrılmasına da daha çok sevindim şimdi hiç mi hiç vicdan azabı çekmem
O çok düşünceli ailesi yanında olsun biraz da
Ay boşver belki kelebeği rahatsız etmez.Biz burda sayfalarca ayrıl dememize rağmen adamın ayrılması. .![]()
Ben ayrılamadan o benden ayrıldıhee ne oldu yahu?