Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamile olduğunu söyleme hemen. Bikac gün ayyy midem bulandı. Herşey kokuyo sanki. Başım çok dönüyor falan de. Essek değilse biseyler var diyip gereksiz kuslugu bitirir. Ortam yumuşayınca da istedgin gibi sürpriz yap. Allah kucağına almayi nasip etsin.

Adetin geçsin belirgin 2. Çizgiyi gör. Sonra süprizini yap. Karı koca arasında olur böyle şeyler hava bir anda dağılır. Ortam neşelenir.

Eşim misafir gelecekse sofraya bi tabak daha koysana diye haber veriyor bana
Adam bir gün önce söylemiş. Orada tepkiniz fazla olmuş sanki. Eşinizin de 2 hafta küs kalmasını gerektirecek kadar büyük tepki vermesi çok abartı.
Gerçi bana göre çocuk haberini müzik eşliğinde vermekte çok abartı :)
Hayırlı olsun bebeğiniz. Ben olsam haber vermek için küslüğün bitmesini beklerdim. Madem tepkisi ne olur kestiremiyorsunuz o riski alıp üzülmeyin.

Kendisinin yaptıgını yapıyorum bir kez konusmayı denedim olmadı. Ben de konusmuyorum. Nasıl beni sindirmiş. Başka ne yapmalıyım?

Ama cinsellik olmuş. Küs haliniz ile halen bebek peşindeydin. Hamileliğin ve lohusaliğin çok zor geçecek benden söylemesi. O instagramda, hayallerindeki gibi olmayacak.

Bu adam seni umursamiyor çünkü. Hoş sende kendini umursamiyorsun. O misafiri halen ağirladin. Küs olduğun halde halen cinsellik olmuş.

Yine bu adam ile beraber kalacaksan, bil ki yaptiklarin, söylediklerinden daha önemli. aYani küs kalip, halen o misafiri ağirlarsan, o adamin dediği olmuş oluyor. Hali ile küs kalmanin önemi bile yok.

Küsken cinsellik oldugunu nerden çıkardınız? Olmadı diyorum işte yumurtlama gününü değerlendiremedik adet bitimi ilişki oldu sonra misafir geldi sonra küslük o yüzden ihtimal vermiyordum hamile olduguma. Beni eleştirin de demedim ne yapacagım konusunda fikir verin dedim konusma tarzınız hiç hoş değil!

Allah yardımcınız olsun küsen erkekle ömür geçmez.
Ne zamana kadar sürdürmeyi planlıyor acaba ayni evin içinde

Bence de. Bir de ne alakaysa "hayalinizdeki gibi evi süsleyin öyle söyleyip sürpriz yapın hem barısmıs olursunuz" diyenler olmus ... adamın böyle nazını çekip pohpohlarsanız sonucu da böyle olur. 2 hafta küs kalmak çok gereksiz

Ya bebek harici hepsini sanki ben yazmışım gibi hissettim. Şuan aynı sebepten bizde küsüz eşimle. 3 gündür hiç konuşmuyoruz. Aşırı inatçı haksız olduğu halde tek bir adım bile atmadı. Bende her defasında adım atıp konuşmaktan sıkıldım. Neyse senin konuya gelince bence önce barışın ondan sonra söyle. Ben olsam büyük ihtimalle arayı düzeltmeden söylemezdim. İnsan da heves de olmaz zaten öyle küs küs söylemeyi.

Yapmayın böyle birşey bence. Bu kadar nemrut bir adam ne anlar, pastadan sürprizden? Ekstra canınızı sıkmış olursunuz.

Size küsme sebebi de çok yanlış, hem suçlu hem güçlü. Gelen misafiri de en güzel şekilde ağırlamışsınız siz bir dakika durmadan hizmet ederken eşiniz beyfendi baş köşede oturuyordu muhtemelen utanmadan küsüyor birde.
İşin diğer tarafı siz tek başınıza doktora falan giderseniz ona a geç haber verdin diye de triplenebilir.

İlla söyleyeceksiniz normal bir şekilde söyleyin.

Ya kendimi düşünüyorum, 2 hafta aynı evde kaldığım biriyle küs kalabilmem mümkün değil, birde sevdiğim insanla asla. Resmen burnunu sürtsün bir daha benim lafımın üstüne konuşmasın düşüncesiyle yapıyor gibi görünüyor.

Ben böyle güzel haberlerin küslükle gölgelenmesi taraftarı değilim hiç ama burdaki konu konuşulmadan üstü kapatılabilecek bir konu değil bana göre

İşte sanırım iyi davrandıkça biz alıştırdık bu defa tutacaktım kendimi isterse bir ay sürsün diyordum ama şimdi de bu durumum var.

İşte sanırım iyi davrandıkça biz alıştırdık bu defa tutacaktım kendimi isterse bir ay sürsün diyordum ama şimdi de bu durumum var.
Bende şuan öyle diyorum. Bu sefer ben adım atmayacağım. Hem suçlu hem güçlü. Çok şımarttık ondan böyleler. Nankörlük diz boyu. Senin durum farklı ama kesin de değil henüz. Kan testiyle netleştir önce.

Sürprizi onun için değil, ben o anı güzel hatırlamak istediğim için yapmayı düşünüyordum
Siz surprizi kendiniz icin yaparsınız ama o "bak küsken bile bana sürpriz yapıyor" diye algilayacak. 2 hafta küs kalmasının acısını çıkarın bence. Hamile oldugunuzu "2 haftadır küs olduğun biriyle ilgili ilgini çeker mi bilmem ama hamileyim" diyerek söyleyin bence. Bırakın sonrasını o düsünsün. Siz konuşmaya çalısmıssınız küslüğü devam ettiren o hâlâ neden sürpriz yapıp söylemek istiyorsunuz ki ??Bırakın o sizin degerinizi anlasın. Hamile oldugunuzu ögrenince barısmak istese de trip atın kolayca yumuşamayın.Ancak bu şekilde kıymetinizi anlar. Diger sekilde sürprizler çabalar tamamen boşuna olur.

Evet yarın tekrarlayıp sonra kan vericem

Evet bu da çok mantıklı. Sanki çok iyi yapmş gibi sürprizimi de öyle algılar.

Evet bu da çok mantıklı. Sanki çok iyi yapmş gibi sürprizimi de öyle algılar.
Evet öyle algılar. Kıymetinizi anlaması için hamile oldugunuzu öğrense bile burnunun güzel bir sürtmesi gerekiyor ki ona ders olsun bir daha da böyle inatlar yapmasın. Yoksa zaten ne kadar uzun sürse de sonradan barısacağınızı bildigi için sürekli tekrar eder bu uzun küslük durumları.

Peki tam olarak ne yapmalıyım sizce?

Ben olsam söylemem hamile olduğumu anlayana kadar baksın dursun karnıma.. gelsin hamile misin diye sorsun bende evet diyeyim geçeyim. 2 hafta küs kalmak ne ya.
İşte bu ay kritik günleri değerlendirmedik diye olmaz nasılsa diye düşünüyoruz şu an. O da beklemiyo bu durumu yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…