Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bizde küslük yoktu ama başka bir sürü olumsuz şeyler vardı, evliliğimiz haricinde. Ben 4 kez yalnız kan verdim bhcg baktırdım, sonra keseyi görmeye yalnız gittim, sonra kalp atışının videosu ile eşime hamile olduğumu söyledim. Yani tüm bunları yalnız yapmak da normal.
Ama size bu kadar bekleyin demem. Bekledikçe eşinize duygularınız dalgalanacak.

Kötü olmş. İnşallah o kadar beklemem gerekmez

Bencil herif otursun Allah ona evlat nasip etti diye sukretsin. Surpriz onun neyine, asla haketmiyor. Testi ver eline ona yeter. Seven insan nasil 2 hafta kus kalabilir ne sacma inat bu

Bencil herif otursun Allah ona evlat nasip etti diye sukretsin. Surpriz onun neyine, asla haketmiyor. Testi ver eline ona yeter. Seven insan nasil 2 hafta kus kalabilir ne sacma inat bu
Sürprizi onun için değil, ben o anı güzel hatırlamak istediğim için yapmayı düşünüyordum

Sürprizi onun için değil ben bu anı güzel hatırlamak istediğim için yapmak istiyorum. Evet kendi hayatıma bakıyorum ama tabi ki bu süreçte yalnız olmak da istemiyorum.
Sürpriz ona yapılmayacak mı sonuçta? Nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın.

Hayırlı olsun bence hemen söyleyin zaman kaybetmeyin çok sevinecektir beklediğiniz şey sonuçta

Ben olsam hayalimdekini yaparım
İcimde kalmasın derim
Ne tepki verecek yani sevinir muhtemelen.
Hayırlı ugurlu olsun

Keşke bi misafir yüzünden kırmasaydınız hiçbirşey düşündüğümüz kadar kötü gitmiyor inanın :) Allah ın Hediyesi için de gerçekten mutlu oldum Hayırlaa gelsin ♡ Nasıl söylerseniz Söyleyin sonuçta aylardır beklediğiniz birşey bu sizi kırdığının farkındayım ama yine doğru zamanda en güzel şekilde hazırlığınızı yapın ve bu güzel haberi ona verin küslük kırgınlık ne kadar uzatılırsa barışılması telafisi o kadar zor oluyor ...♡

Barismak icin bahane olnus olur. Zira eşinde deve kini var. 2 hafta ayni evde nasıl küs kaliyorsunuz yazık degilmi. Biz eşimle küsünce en fazla 20 dakika sürer dayanamaz pişmis kelle gibi sırıtır karsimda bende dayanamam gülerim

Söyleyin. Barışın. Sevincinizi paylaşın
Pasta alıp kutlayin.

Söyleyin. Barışın. Sevincinizi paylaşın
Pasta alıp kutlayin.
Ya sürekli duygularım düşünceleriö değişiyor. Şimdi de diyorum yarın testi tekrarlıycam ya dün silik çıkmştı çünkü diyorum eğer çıkarsa pasta alayım istediğim şekilde odayı kaydı ayarlayıp söyleyeyim.

ben kesin sonucu öğrendikten sonra, kendisisniz anlamasını sağlardım . bulantı olmasa bile bulantım var numarası yapablirisiniz. yemek yapmayın mesela . o anlasın sorsun . çok mu kaba davrandınız kavga esnasında

Ben misafirini o kadar iyi agırlamışken öncesinde söylediğim şimdi mi haber verlir demem yüzünden küstüğü için yemek yapmıyorum zaten. Konuşmuyoruz küsüz dedim ya ne diye bulantım var diycem

Haklı olan kesinlikle sizsiniz ama evlilikte kusluk asla onayladığım bişey değil bence içinizde kalmasın sürprizi planladiginiz gibi yapın barışınca da çok yanlış bir tutum içinde olduğunu iki yetişkin insanin problemlerini konuşarak çözmesi gerektiğini güzelce anlatın bir de artık rol model anne baba olacaksınız ben şahsen kendi yaptığım yanlısı çocuklar yapınca kızamıyorum öz eleştiri şart velhasıl kelam bu son kusmeniz olur evladiniza çok güzel model olursunuz insaAllah

Ben misafirini o kadar iyi agırlamışken öncesinde söylediğim şimdi mi haber verlir demem yüzünden küstüğü için yemek yapmıyorum zaten. Konuşmuyoruz küsüz dedim ya ne diye bulantım var diycem
ona demeyeceksiniz telde konuşurken birirne diyeceksiniz. gididn lavoboya öğürürn. ama barışma k için zaten ayağına gitmişisn davanda haklısın . hem bakalım umrundamı

Teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…