• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar,
2 yıllık evliyim.Temmuzdan beri çocuk deniyoruz olmuyordu. Bu ay da yumurtlama günleri falan tam değerlendirelim diye takip ediyorduk.Yumurtlamanın olacagı haftasonu eşim yatılı misafir geleceğini bir gün önce gece söyledi ben de kızdım. Çalısıyorum, sürekli bi yorgunluk var, temizlik yaptırıcam uygun gün bekliyorum, ev temiz deil nerden çıktı misafir ayrıca birgün kala mı söylenir diye kızdım.O andan itibaren küstü beyfendi. Misafir geldi bir saniye durmadım güleryüzde hizmmette hiç bi eksiklik kusur etmedim.Üzerinden yaklasık iki hafta geçti hala beyfendi konusmuyor aynı evin içinde tabi ben de emeklerim nankörlükle karsılandıgı için kızgınım konusmaya çalıştım yine tartısma çıktı. Tabi ilişki 9. Ve 11. Gün olmştu adet sonrası o yüzden ben asla hamilelik oldugunu düşünmüyordum ancak bir iki düşünüp olabilir deyip test aldım ve dün adet öncesi yani 26. Gündeyim silik çıktı ikinci çizgi. Yarın testi tekrarlıycam ancak eşime hiç bişey söylemedim henüz. Yani bu durum olursa ev süsleyip video kaydederek sürpriz yapmayı hayal ediyordum hep. Şimdi çok üzgünüm içinde bulundugum duruma. Pat diye söylemek istemiyorum. Küskün diye bi tepki vermezse falan yıkılırım o anı da öyle hatırlamak istemiyorum:KK43:
Beklesem barısmayı ne kadar sürer belli değil o da bilmeli bu durumu diyorum.
Siz olsaydınız ne yapardınız? Lütfen eleştirmeden içinde bulundurum durumun hassasiyetini göz önünde bulundurarak akıl verin. Küsme konusu siz çocuk musunuz diyecekler için söylüyorum ben konusmaya çalıştım dediğim gibi ancak adam asırı haklı görüp diretmesi emeklerimi görmezden gelmesi çok bencilce ben de kırılmış durumdayım.
Şimdiden teşekkürler.
Hamile olduğunu söyleme hemen. Bikac gün ayyy midem bulandı. Herşey kokuyo sanki. Başım çok dönüyor falan de. Essek değilse biseyler var diyip gereksiz kuslugu bitirir. Ortam yumuşayınca da istedgin gibi sürpriz yap. Allah kucağına almayi nasip etsin.

Merhaba kızlar,
2 yıllık evliyim.Temmuzdan beri çocuk deniyoruz olmuyordu. Bu ay da yumurtlama günleri falan tam değerlendirelim diye takip ediyorduk.Yumurtlamanın olacagı haftasonu eşim yatılı misafir geleceğini bir gün önce gece söyledi ben de kızdım. Çalısıyorum, sürekli bi yorgunluk var, temizlik yaptırıcam uygun gün bekliyorum, ev temiz deil nerden çıktı misafir ayrıca birgün kala mı söylenir diye kızdım.O andan itibaren küstü beyfendi. Misafir geldi bir saniye durmadım güleryüzde hizmmette hiç bi eksiklik kusur etmedim.Üzerinden yaklasık iki hafta geçti hala beyfendi konusmuyor aynı evin içinde tabi ben de emeklerim nankörlükle karsılandıgı için kızgınım konusmaya çalıştım yine tartısma çıktı. Tabi ilişki 9. Ve 11. Gün olmştu adet sonrası o yüzden ben asla hamilelik oldugunu düşünmüyordum ancak bir iki düşünüp olabilir deyip test aldım ve dün adet öncesi yani 26. Gündeyim silik çıktı ikinci çizgi. Yarın testi tekrarlıycam ancak eşime hiç bişey söylemedim henüz. Yani bu durum olursa ev süsleyip video kaydederek sürpriz yapmayı hayal ediyordum hep. Şimdi çok üzgünüm içinde bulundugum duruma. Pat diye söylemek istemiyorum. Küskün diye bi tepki vermezse falan yıkılırım o anı da öyle hatırlamak istemiyorum:KK43:
Siz olsaydınız ne yapardınız? Lütfen eleştirmeden içinde bulundurum durumun hassasiyetini göz önünde bulundurarak akıl verin. Küsme konusu siz çocuk musunuz diyecekler için söylüyorum ben konusmaya çalıştım dediğim gibi ancak adam asırı haklı görüp diretmesi emeklerimi görmezden gelmesi çok bencilce ben de kırılmış durumdayım.
Şimdiden teşekkürler.
Adetin geçsin belirgin 2. Çizgiyi gör. Sonra süprizini yap. Karı koca arasında olur böyle şeyler hava bir anda dağılır. Ortam neşelenir.

Eşim misafir gelecekse sofraya bi tabak daha koysana diye haber veriyor bana😁
Adam bir gün önce söylemiş. Orada tepkiniz fazla olmuş sanki. Eşinizin de 2 hafta küs kalmasını gerektirecek kadar büyük tepki vermesi çok abartı.
Gerçi bana göre çocuk haberini müzik eşliğinde vermekte çok abartı :)
Hayırlı olsun bebeğiniz. Ben olsam haber vermek için küslüğün bitmesini beklerdim. Madem tepkisi ne olur kestiremiyorsunuz o riski alıp üzülmeyin.

Kendisinin yaptıgını yapıyorum bir kez konusmayı denedim olmadı. Ben de konusmuyorum. Nasıl beni sindirmiş. Başka ne yapmalıyım?

Ama cinsellik olmuş. Küs haliniz ile halen bebek peşindeydin. Hamileliğin ve lohusaliğin çok zor geçecek benden söylemesi. O instagramda, hayallerindeki gibi olmayacak.

Bu adam seni umursamiyor çünkü. Hoş sende kendini umursamiyorsun. O misafiri halen ağirladin. Küs olduğun halde halen cinsellik olmuş.

Yine bu adam ile beraber kalacaksan, bil ki yaptiklarin, söylediklerinden daha önemli. aYani küs kalip, halen o misafiri ağirlarsan, o adamin dediği olmuş oluyor. Hali ile küs kalmanin önemi bile yok.

Ama cinsellik olmuş. Küs haliniz ile halen bebek peşindeydin. Hamileliğin ve lohusaliğin çok zor geçecek benden söylemesi. O instagramda, hayallerindeki gibi olmayacak.

Bu adam seni umursamiyor çünkü. Hoş sende kendini umursamiyorsun. O misafiri halen ağirladin. Küs olduğun halde halen cinsellik olmuş.

Yine bu adam ile beraber kalacaksan, bil ki yaptiklarin, söylediklerinden daha önemli. aYani küs kalip, halen o misafiri ağirlarsan, o adamin dediği olmuş oluyor. Hali ile küs kalmanin önemi bile yok.
Küsken cinsellik oldugunu nerden çıkardınız? Olmadı diyorum işte yumurtlama gününü değerlendiremedik adet bitimi ilişki oldu sonra misafir geldi sonra küslük o yüzden ihtimal vermiyordum hamile olduguma. Beni eleştirin de demedim ne yapacagım konusunda fikir verin dedim konusma tarzınız hiç hoş değil!

Allah yardımcınız olsun küsen erkekle ömür geçmez.
Ne zamana kadar sürdürmeyi planlıyor acaba ayni evin içinde 🙄

Hizmette kusur etmeyecekseniz en başından karşı çıkmayın bana göre. Ben ne gerek var misafire demişsem elimi sürmem birşeye. Söyledikleriniz ve yaptıklarınız farklı olunca adam kendini haklı sanıyor, söylediğinin yanlış olduğunu farkettiği için misafire özen gösterdi diye düşünüyor. Bence hamilelik haberinden önce oturup konuşmanız, aranızdaki sorunları halletmeniz lazım. Totosu kalkmış beyfendinin bi indirin önce.
Bence de. Bir de ne alakaysa "hayalinizdeki gibi evi süsleyin öyle söyleyip sürpriz yapın hem barısmıs olursunuz" diyenler olmus ... adamın böyle nazını çekip pohpohlarsanız sonucu da böyle olur. 2 hafta küs kalmak çok gereksiz

Merhaba kızlar,
Şimdiden teşekkürler.
Ya bebek harici hepsini sanki ben yazmışım gibi hissettim. Şuan aynı sebepten bizde küsüz eşimle. 3 gündür hiç konuşmuyoruz. Aşırı inatçı haksız olduğu halde tek bir adım bile atmadı. Bende her defasında adım atıp konuşmaktan sıkıldım. Neyse senin konuya gelince bence önce barışın ondan sonra söyle. Ben olsam büyük ihtimalle arayı düzeltmeden söylemezdim. İnsan da heves de olmaz zaten öyle küs küs söylemeyi.

Ya sürekli duygularım düşünceleriö değişiyor. Şimdi de diyorum yarın testi tekrarlıycam ya dün silik çıkmştı çünkü diyorum eğer çıkarsa pasta alayım istediğim şekilde odayı kaydı ayarlayıp söyleyeyim.
Yapmayın böyle birşey bence. Bu kadar nemrut bir adam ne anlar, pastadan sürprizden? Ekstra canınızı sıkmış olursunuz.

Size küsme sebebi de çok yanlış, hem suçlu hem güçlü. Gelen misafiri de en güzel şekilde ağırlamışsınız siz bir dakika durmadan hizmet ederken eşiniz beyfendi baş köşede oturuyordu muhtemelen 🥴 utanmadan küsüyor birde.
İşin diğer tarafı siz tek başınıza doktora falan giderseniz ona a geç haber verdin diye de triplenebilir.

İlla söyleyeceksiniz normal bir şekilde söyleyin.

Bence de. Bir de ne alakaysa "hayalinizdeki gibi evi süsleyin öyle söyleyip sürpriz yapın hem barısmıs olursunuz" diyenler olmus ... adamın böyle nazını çekip pohpohlarsanız sonucu da böyle olur. 2 hafta küs kalmak çok gereksiz
Ya kendimi düşünüyorum, 2 hafta aynı evde kaldığım biriyle küs kalabilmem mümkün değil, birde sevdiğim insanla asla. Resmen burnunu sürtsün bir daha benim lafımın üstüne konuşmasın düşüncesiyle yapıyor gibi görünüyor.

Ben böyle güzel haberlerin küslükle gölgelenmesi taraftarı değilim hiç ama burdaki konu konuşulmadan üstü kapatılabilecek bir konu değil bana göre

Ya bebek harici hepsini sanki ben yazmışım gibi hissettim. Şuan aynı sebepten bizde küsüz eşimle. 3 gündür hiç konuşmuyoruz. Aşırı inatçı haksız olduğu halde tek bir adım bile atmadı. Bende her defasında adım atıp konuşmaktan sıkıldım. Neyse senin konuya gelince bence önce barışın ondan sonra söyle. Ben olsam büyük ihtimalle arayı düzeltmeden söylemezdim. İnsan da heves de olmaz zaten öyle küs küs söylemeyi.
İşte sanırım iyi davrandıkça biz alıştırdık bu defa tutacaktım kendimi isterse bir ay sürsün diyordum ama şimdi de bu durumum var.

İşte sanırım iyi davrandıkça biz alıştırdık bu defa tutacaktım kendimi isterse bir ay sürsün diyordum ama şimdi de bu durumum var.
Bende şuan öyle diyorum. Bu sefer ben adım atmayacağım. Hem suçlu hem güçlü. Çok şımarttık ondan böyleler. Nankörlük diz boyu. Senin durum farklı ama kesin de değil henüz. Kan testiyle netleştir önce.

Sürprizi onun için değil, ben o anı güzel hatırlamak istediğim için yapmayı düşünüyordum😔
Siz surprizi kendiniz icin yaparsınız ama o "bak küsken bile bana sürpriz yapıyor" diye algilayacak. 2 hafta küs kalmasının acısını çıkarın bence. Hamile oldugunuzu "2 haftadır küs olduğun biriyle ilgili ilgini çeker mi bilmem ama hamileyim" diyerek söyleyin bence. Bırakın sonrasını o düsünsün. Siz konuşmaya çalısmıssınız küslüğü devam ettiren o hâlâ neden sürpriz yapıp söylemek istiyorsunuz ki ??Bırakın o sizin degerinizi anlasın. Hamile oldugunuzu ögrenince barısmak istese de trip atın kolayca yumuşamayın.Ancak bu şekilde kıymetinizi anlar. Diger sekilde sürprizler çabalar tamamen boşuna olur.

Bende şuan öyle diyorum. Bu sefer ben adım atmayacağım. Hem suçlu hem güçlü. Çok şımarttık ondan böyleler. Nankörlük diz boyu. Senin durum farklı ama kesin de değil henüz. Kan testiyle netleştir önce.
Evet yarın tekrarlayıp sonra kan vericem

Siz surprizi kendiniz icin yaparsınız ama o "bak küsken bile bana sürpriz yapıyor" diye algilayacak. 2 hafta küs kalmasının acısını çıkarın bence. Hamile oldugunuzu "2 haftadır küs olduğun biriyle ilgili ilgini çeker mi bilmem ama hamileyim" diyerek söyleyin bence. Bırakın sonrasını o düsünsün. Siz konuşmaya çalısmıssınız küslüğü devam ettiren o hâlâ neden sürpriz yapıp söylemek istiyorsunuz ki ??Bırakın o sizin degerinizi anlasın. Hamile oldugunuzu ögrenince barısmak istese de trip atın kolayca yumuşamayın.Ancak bu şekilde kıymetinizi anlar. Diger sekilde sürprizler çabalar tamamen boşuna olur.
Evet bu da çok mantıklı. Sanki çok iyi yapmş gibi sürprizimi de öyle algılar.

Evet bu da çok mantıklı. Sanki çok iyi yapmş gibi sürprizimi de öyle algılar.
Evet öyle algılar. Kıymetinizi anlaması için hamile oldugunuzu öğrense bile burnunun güzel bir sürtmesi gerekiyor ki ona ders olsun bir daha da böyle inatlar yapmasın. Yoksa zaten ne kadar uzun sürse de sonradan barısacağınızı bildigi için sürekli tekrar eder bu uzun küslük durumları.

Evet öyle algılar. Kıymetinizi anlaması için hamile oldugunuzu öğrense bile burnunun güzel bir sürtmesi gerekiyor ki ona ders olsun bir daha da böyle inatlar yapmasın. Yoksa zaten ne kadar uzun sürse de sonradan barısacağınızı bildigi için sürekli tekrar eder bu uzun küslük durumları.
Peki tam olarak ne yapmalıyım sizce?

Ben olsam söylemem hamile olduğumu anlayana kadar baksın dursun karnıma.. gelsin hamile misin diye sorsun bende evet diyeyim geçeyim. 2 hafta küs kalmak ne ya.
İşte bu ay kritik günleri değerlendirmedik diye olmaz nasılsa diye düşünüyoruz şu an. O da beklemiyo bu durumu yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back