• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iki hafta çocuk gibi küsen ki hiçbir çocuk 2 hafta küsmez. aşırı inatçı despot bir adamı baba yapmak için uğraştığınıza göre böyle kabul etmişsiniz o yüzden hayalinizdeki planı uygulayın.
Aynen.
Eşler nasıl böyle kus kalabiliyor uzunca süre??

En önce tamamen hamile olduğunuzdan emin olun.
Bu süre zarfında da konuşmaya çalışın.
Barışırsanız sonraki gün o sürprizi de yaparsınız.
Barışmazsa o sürpriz bile çok bence direkt söyleyin gitsin
Yarın testi tekrarlıycam eğer yine çıkarsa pazartesi de kan testine gidicem ama yalnız olmak istemiyordum giderken.

bebegınız oldugunda bellıkı sız hıc zorlanmayacaksınız onu buyuturken
evde koca bır bebekle yasıyorsunuz evlendıgınız gunden berı :(

hamılelıgınız netlesırse sız hayalınızdekı herseyı yapın uzatırsa onun ayıbı

Sizi sindirmeye çalışmış ve başarmışta ben olsam kendisinin yaptığının iki katını yaparım ve onun peşimden koşmasını sağlarım çocuk olduğunu da hemen söylemeyin madem ben yaklaşık 20 gün beklemiştim misal kendimi hazır hissedince söylemiştim

Sizi sindirmeye çalışmış ve başarmışta ben olsam kendisinin yaptığının iki katını yaparım ve onun peşimden koşmasını sağlarım çocuk olduğunu da hemen söylemeyin madem ben yaklaşık 20 gün beklemiştim misal kendimi hazır hissedince söylemiştim
Kendisinin yaptıgını yapıyorum bir kez konusmayı denedim olmadı. Ben de konusmuyorum. Nasıl beni sindirmiş. Başka ne yapmalıyım?

2 hafta nasil küs kalabiliyorsunuz ya ? Biz söylenir söylenir barışırız ben yanasmasam esim yanasir konusana kadar uğrasır ben de öyle küs dursam deliririm galiba ben aynı evin icinde olacağım ve o beni görmezden gelecek ha yok yani kafayi yerim.Ama benim dayimla yengem öyleler bizzat 3 ay konusmadıklarına şahit oldum afedersin de katır inadı oluyor galiba o 😮 Kandan test yaptırıp kagıdi eline verebilirsin küs iken sürprize tepki vermezse 9 ayin hatırlayip üzülmekle geçer yazık olur

Merhaba kızlar,
2 yıllık evliyim.Temmuzdan beri çocuk deniyoruz olmuyordu. Bu ay da yumurtlama günleri falan tam değerlendirelim diye takip ediyorduk.Yumurtlamanın olacagı haftasonu eşim yatılı misafir geleceğini bir gün önce gece söyledi ben de kızdım. Çalısıyorum, sürekli bi yorgunluk var, temizlik yaptırıcam uygun gün bekliyorum, ev temiz deil nerden çıktı misafir ayrıca birgün kala mı söylenir diye kızdım.O andan itibaren küstü beyfendi. Misafir geldi bir saniye durmadım güleryüzde hizmmette hiç bi eksiklik kusur etmedim.Üzerinden yaklasık iki hafta geçti hala beyfendi konusmuyor aynı evin içinde tabi ben de emeklerim nankörlükle karsılandıgı için kızgınım konusmaya çalıştım yine tartısma çıktı. Tabi ilişki 9. Ve 11. Gün olmştu adet sonrası o yüzden ben asla hamilelik oldugunu düşünmüyordum ancak bir iki düşünüp olabilir deyip test aldım ve dün adet öncesi yani 26. Gündeyim silik çıktı ikinci çizgi. Yarın testi tekrarlıycam ancak eşime hiç bişey söylemedim henüz. Yani bu durum olursa ev süsleyip video kaydederek sürpriz yapmayı hayal ediyordum hep. Şimdi çok üzgünüm içinde bulundugum duruma. Pat diye söylemek istemiyorum. Küskün diye bi tepki vermezse falan yıkılırım o anı da öyle hatırlamak istemiyorum:KK43:
Beklesem barısmayı ne kadar sürer belli değil o da bilmeli bu durumu diyorum.
Siz olsaydınız ne yapardınız? Lütfen eleştirmeden içinde bulundurum durumun hassasiyetini göz önünde bulundurarak akıl verin. Küsme konusu siz çocuk musunuz diyecekler için söylüyorum ben konusmaya çalıştım dediğim gibi ancak adam asırı haklı görüp diretmesi emeklerimi görmezden gelmesi çok bencilce ben de kırılmış durumdayım.
Şimdiden teşekkürler.
Eşin tam bir yontulmamış odun.
Hem suçlu hem güçlü misafiri güzelce ağırlamışsınız tribi neye?
Her olayda kusmeyi bu kadar abartır mi?
Bir bebiş patiği ve hamilelik testini hediye yapın verin eline bakalim tepkisi ne olacak ondan sonrada siz küsün peşinizde yalvarsın.
Sağlıkla kucağına alırsın InşAllah.🤗🤲🏻

O kadar sinirliyim ki şu an. Haberi verip sonra eşyalarını bi valize doldurup evden kovasım var. İstemiyorum seni de stres olamam yalnız olucam bu süreçte daha iyi diyesim var.

Kendisinin yaptıgını yapıyorum bir kez konusmayı denedim olmadı. Ben de konusmuyorum. Nasıl beni sindirmiş. Başka ne yapmalıyım?

Umursamayın sizinle konuşmayan adama yemek yapmayın yokmuş gibi davranın zaten eğer anlaması varsa gelecektir kendisi konuşmaya ama konuşmayan adamın hala bütün işleri yapılıyor ve devamlı siz konuşmaya çalışırsanız totosu daha da kalkar

Umursamayın sizinle konuşmayan adama yemek yapmayın yokmuş gibi davranın zaten eğer anlaması varsa gelecektir kendisi konuşmaya ama konuşmayan adamın hala bütün işleri yapılıyor ve devamlı siz konuşmaya çalışırsanız totosu daha da kalkar
Ya inananın sıkıldım aynı evde olmaz bu kadar. İşleri yapılmıyor tabi yemek falan yapmıyorum ona. Bir kere konusmaya çalıştm baktm kendini haklı görüyor vazgeçtim. Ama iki hafta oldu daha ne kadar olacak

Ya inananın sıkıldım aynı evde olmaz bu kadar. İşleri yapılmıyor tabi yemek falan yapmıyorum ona. Bir kere konusmaya çalıştm baktm kendini haklı görüyor vazgeçtim. Ama iki hafta oldu daha ne kadar olacak

Kendisi pes edene kadar ya da sizin bir küçük çaplı kriz çıkarmanız üzerine olacak ama tabi o krizi yiyecek bir adamsa çıkarın sonrasında siz yaptığınıza pişman olmayacaksanız

Merhaba kızlar,
2 yıllık evliyim.Temmuzdan beri çocuk deniyoruz olmuyordu. Bu ay da yumurtlama günleri falan tam değerlendirelim diye takip ediyorduk.Yumurtlamanın olacagı haftasonu eşim yatılı misafir geleceğini bir gün önce gece söyledi ben de kızdım. Çalısıyorum, sürekli bi yorgunluk var, temizlik yaptırıcam uygun gün bekliyorum, ev temiz deil nerden çıktı misafir ayrıca birgün kala mı söylenir diye kızdım.O andan itibaren küstü beyfendi. Misafir geldi bir saniye durmadım güleryüzde hizmmette hiç bi eksiklik kusur etmedim.Üzerinden yaklasık iki hafta geçti hala beyfendi konusmuyor aynı evin içinde tabi ben de emeklerim nankörlükle karsılandıgı için kızgınım konusmaya çalıştım yine tartısma çıktı. Tabi ilişki 9. Ve 11. Gün olmştu adet sonrası o yüzden ben asla hamilelik oldugunu düşünmüyordum ancak bir iki düşünüp olabilir deyip test aldım ve dün adet öncesi yani 26. Gündeyim silik çıktı ikinci çizgi. Yarın testi tekrarlıycam ancak eşime hiç bişey söylemedim henüz. Yani bu durum olursa ev süsleyip video kaydederek sürpriz yapmayı hayal ediyordum hep. Şimdi çok üzgünüm içinde bulundugum duruma. Pat diye söylemek istemiyorum. Küskün diye bi tepki vermezse falan yıkılırım o anı da öyle hatırlamak istemiyorum:KK43:
Beklesem barısmayı ne kadar sürer belli değil o da bilmeli bu durumu diyorum.
Siz olsaydınız ne yapardınız? Lütfen eleştirmeden içinde bulundurum durumun hassasiyetini göz önünde bulundurarak akıl verin. Küsme konusu siz çocuk musunuz diyecekler için söylüyorum ben konusmaya çalıştım dediğim gibi ancak adam asırı haklı görüp diretmesi emeklerimi görmezden gelmesi çok bencilce ben de kırılmış durumdayım.
Şimdiden teşekkürler.
Biz de küstük. Test yaptım pozitifti. Eşim gelince testi gösterdim. Öpüştük barıştık🤷‍♀️😄 ama zaten ev süsleyip video falan çekmezdim küs olmasak da. Yani yine öyle söylerdim😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back