• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar,
2 yıllık evliyim.Temmuzdan beri çocuk deniyoruz olmuyordu. Bu ay da yumurtlama günleri falan tam değerlendirelim diye takip ediyorduk.Yumurtlamanın olacagı haftasonu eşim yatılı misafir geleceğini bir gün önce gece söyledi ben de kızdım. Çalısıyorum, sürekli bi yorgunluk var, temizlik yaptırıcam uygun gün bekliyorum, ev temiz deil nerden çıktı misafir ayrıca birgün kala mı söylenir diye kızdım.O andan itibaren küstü beyfendi. Misafir geldi bir saniye durmadım güleryüzde hizmmette hiç bi eksiklik kusur etmedim.Üzerinden yaklasık iki hafta geçti hala beyfendi konusmuyor aynı evin içinde tabi ben de emeklerim nankörlükle karsılandıgı için kızgınım konusmaya çalıştım yine tartısma çıktı. Tabi ilişki 9. Ve 11. Gün olmştu adet sonrası o yüzden ben asla hamilelik oldugunu düşünmüyordum ancak bir iki düşünüp olabilir deyip test aldım ve dün adet öncesi yani 26. Gündeyim silik çıktı ikinci çizgi. Yarın testi tekrarlıycam ancak eşime hiç bişey söylemedim henüz. Yani bu durum olursa ev süsleyip video kaydederek sürpriz yapmayı hayal ediyordum hep. Şimdi çok üzgünüm içinde bulundugum duruma. Pat diye söylemek istemiyorum. Küskün diye bi tepki vermezse falan yıkılırım o anı da öyle hatırlamak istemiyorum:KK43:
Beklesem barısmayı ne kadar sürer belli değil o da bilmeli bu durumu diyorum.
Siz olsaydınız ne yapardınız? Lütfen eleştirmeden içinde bulundurum durumun hassasiyetini göz önünde bulundurarak akıl verin. Küsme konusu siz çocuk musunuz diyecekler için söylüyorum ben konusmaya çalıştım dediğim gibi ancak adam asırı haklı görüp diretmesi emeklerimi görmezden gelmesi çok bencilce ben de kırılmış durumdayım.
Şimdiden teşekkürler.
Eşinize pinyata çikolata ile sürpriz yapin

ben hamileyim diye eledümdük soylemeyin

Ayrica küslük konusunda böyle özel anlamlı anlarda işte eşimle küstüm o gün .
Böyle de tatsız geçti diye anılması beni çok rahatsız eder açıkçası

Yaşamadan bilemem elbette ama tavsiyem sürpriz yapmanizdan yana

Eşinize pinyata çikolata ile sürpriz yapin

ben hamileyim diye eledümdük soylemeyin

Ayrica küslük konusunda böyle özel anlamlı anlarda işte eşimle küstüm o gün .
Böyle de tatsız geçti diye anılması beni çok rahatsız eder açıkçası

Yaşamadan bilemem elbette ama tavsiyem sürpriz yapmanizdan yana
Ben de zaten onun için deil bu anı güzel hatırlamak istediğim için sürpriz yapmak istiyorum.

.hayalinizi hayata geçirin içinizde kalmasın.şimdi olmaz diyorsanız barışana kadar söylemeyin..asla ayağına gitmeyin barışan taraf siz olmayın ..inadını kadınlığınızı kullanarak kırabilirsiniz ancak..erkek milleti😁 çabuk kanar

Yalnız değilmişim küslükler konusunda. Şimdi nasılsınız peki?
Kızımız 2 yaşına girecek nerdeyse😄 evliliklerde küslük kırgınlık tartışma bitmez ki. Bitmeyecek de. Ama önemli olan kendine ve karşındakine saygını yitirmeden ilerlemek. Bugün o haberle barışıp 1 hafta sonra yine tartışabilirsiniz. Bunlar ilişkinin doğasında olan şeyler. Ama tavsiyem barıştıktan sonra kendinizi yumuşak bir zamanda doğru ifade etmeniz. Karşıtı suçlamadan yapın ama. Böylece kendinizi ifade edebilirsiniz. Çünkü belli ki iletişim kuramamışsınız bu konuda. Ayrıca tebrik ederim hayırla alın kucağınıza inşallah

.hayalinizi hayata geçirin içinizde kalmasın.şimdi olmaz diyorsanız barışana kadar söylemeyin..asla ayağına gitmeyin barışan taraf siz olmayın ..inadını kadınlığınızı kullanarak kırabilirsiniz ancak..erkek milleti😁 çabuk kanar

Böyle saçma bir sebepten aynı evin içinde benimle konuşmayan, ben konuşmaya çalışınca cevap vermeyen adama bebek sürprizi falan yapmam. O özür dileyip konuşana kadar da haber dahi vermem. Despotmuş, yesinler.
İşte şimdi yarın testi tekrarlıycam. Pozitif olursa kan vermeye gidicem sonra uzman doktora gidicem. Bunların hepsinde yalnız mı olmalıyım sizce? Doğru olur mu? Küslük devam etti diyelim resmen adam iki aylıkken falan mı öğrenecek normal mi?

Kızımız 2 yaşına girecek nerdeyse😄 evliliklerde küslük kırgınlık tartışma bitmez ki. Bitmeyecek de. Ama önemli olan kendine ve karşındakine saygını yitirmeden ilerlemek. Bugün o haberle barışıp 1 hafta sonra yine tartışabilirsiniz. Bunlar ilişkinin doğasında olan şeyler. Ama tavsiyem barıştıktan sonra kendinizi yumuşak bir zamanda doğru ifade etmeniz. Karşıtı suçlamadan yapın ama. Böylece kendinizi ifade edebilirsiniz. Çünkü belli ki iletişim kuramamışsınız bu konuda. Ayrıca tebrik ederim hayırla alın kucağınıza inşallah
Küslük normal eve ama uzaması çok sıkıntı. Karsımda kapalı bi kutu var gibi. Teşekkür ederim.

İşte şimdi yarın testi tekrarlıycam. Pozitif olursa kan vermeye gidicem sonra uzman doktora gidicem. Bunların hepsinde yalnız mı olmalıyım sizce? Doğru olur mu? Küslük devam etti diyelim resmen adam iki aylıkken falan mı öğrenecek normal mi?
Kan testi verip netleşince haber verin bence.

Ben katıyım bu konularda. Küslük çocukça ve evliliklerde asla olmaması gereken bir şey. 2 hafta benimle küsen adam hayatımın seyrini de merak etmiyor demektir. Bu “bence” dediğim gibi. Size göre normalse hiçbir şey olmamış gibi devam edebilirsiniz tabi. İlk küslük değil zannımca. İlla yanımda olsun istiyorsam da bir şekilde söylerim ama asla sürpriz yapmam. Adam hak etmiyor bir kere.

Ben katıyım bu konularda. Küslük çocukça ve evliliklerde asla olmaması gereken bir şey. 2 hafta benimle küsen adam hayatımın seyrini de merak etmiyor demektir. Bu “bence” dediğim gibi. Size göre normalse hiçbir şey olmamış gibi devam edebilirsiniz tabi. İlk küslük değil zannımca. İlla yanımda olsun istiyorsam da bir şekilde söylerim ama asla sürpriz yapmam. Adam hak etmiyor bir kere.
Sürprizi onun için değil ben bu anı güzel hatırlamak istediğim için yapmak istiyorum. Evet kendi hayatıma bakıyorum ama tabi ki bu süreçte yalnız olmak da istemiyorum.

erkekler bu misafir olayında bizim gibi düşünemiyor. Bu kadar uzatmaz ama misafir yüzünden bizim de çok tartıştığım oluyor eşimle. Çalışıyorum her daim evim misafir ağırlayacak kadar düzenli olmayabiliyor. Erkeklere göre beğenmeyen bir daha gelmez ama geleceğim diyene ben gelme diyemem.

4 senelik evliyiz daha eşime ne istediğimi yeni anlatabildim. Yani artık anladığını umuyorum öncesinde beni arayarak onay alıyor artık. Zamanla oluyor bu şeyler.

Her ilişkinin dinamiği de farklıdır. Çok uzamış evet ama genel olarak eşiniz hep sorun çıkarıp uzatır mı? Bu adamı sevdiğinizi onun da sizi sevdiğini mutlu olduğunuzu temmuzdan beri çocuk için uğraştığınızı varsayıyorum. Tüm bunlar varken uzun süredir beklenen güzel haber ikinize de çok iyi gelecek.

İlk fırsatta gidip kan verin gebelik kesinleşince de eşinize hayalinizde ne varsa öyle söyleyin. Bu günler geriye gelmez boşverin ego yarıştırmayı. Güzel haberin verdiği mutluluk ile derdinizi de anlatırsınız. Ben eve kimse gelmesin demiyorum, hizmette de kusur etmiyorum. Daha kusursuz olması için de önceden haberim olsun ve davet tarihine ben karar vereyim tek isteğim bu.. gibi anlatırsınız.

erkekler bu misafir olayında bizim gibi düşünemiyor. Bu kadar uzatmaz ama misafir yüzünden bizim de çok tartıştığım oluyor eşimle. Çalışıyorum her daim evim misafir ağırlayacak kadar düzenli olmayabiliyor. Erkeklere göre beğenmeyen bir daha gelmez ama geleceğim diyene ben gelme diyemem.

4 senelik evliyiz daha eşime ne istediğimi yeni anlatabildim. Yani artık anladığını umuyorum öncesinde beni arayarak onay alıyor artık. Zamanla oluyor bu şeyler.

Her ilişkinin dinamiği de farklıdır. Çok uzamış evet ama genel olarak eşiniz hep sorun çıkarıp uzatır mı? Bu adamı sevdiğinizi onun da sizi sevdiğini mutlu olduğunuzu temmuzdan beri çocuk için uğraştığınızı varsayıyorum. Tüm bunlar varken uzun süredir beklenen güzel haber ikinize de çok iyi gelecek.

İlk fırsatta gidip kan verin gebelik kesinleşince de eşinize hayalinizde ne varsa öyle söyleyin. Bu günler geriye gelmez boşverin ego yarıştırmayı. Güzel haberin verdiği mutluluk ile derdinizi de anlatırsınız. Ben eve kimse gelmesin demiyorum, hizmette de kusur etmiyorum. Daha kusursuz olması için de önceden haberim olsun ve davet tarihine ben karar vereyim tek isteğim bu.. gibi anlatırsınız.
Çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim🙏🏻

Sürprizi aklınızdaki gibi hazırlayın bence, içinizde kalmasın. Barışırsınız zaten.
Ufacık konularda bu küslükler ego savaşı aslında.
Eşinize söylerken evdeki küslüğün çocukları kötü etkileyeceğini artık bunlara daha çok dikkat etmeniz gerektiğini söylersiniz. O anlar zaten 😉

Sürprizi aklındaki gibi hazırla bence, içinde kalmasın. Barışırsınız zaten.
Ufacık konularda bu küslükler ego savaşı aslında.
Eşinize söylerken evdeki küslüğün çocukları kötü etkileyeceğini artık bunlara daha çok dikkat etmeniz gerektiğini söylersiniz. O anlar zaten 😉
İnşallah anlar🙏🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back