Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende kusmeye gelemem ya adam beni 15 gün değil 1 gün görmezden gelmesi demek cinnetlik demek

Haberi verirken hamileyim ama sen hak etmiyorsun dersen, adamdan nasıl bir tepki beklersin ki?
Kadın sürpriz yapayım mi diye sordu, nasıl seninle 2 hafta küs kalır diyen nefret dolu yorumları görünce eşine bilendi ve haberi kavga ederek verdi. Sonra da eşinden beklediği sevinçli tepkiyi göremedi tabii ki. Üzerime gittikçe adam daha da umursamaz oldu. Konu sahibi sakinleşince eşi de yavas da olsa iletisime girdi tekrardan.
Eşi küserek hata yaptı ama küsme huyunun kavgayla düzelmedigini öğrenecek kadar uzun yaşadım ben de bu süreci. Küsen eş restle, kavgayla, blöfle yola gelmiyor.
Benim babam da küsen bir adam ama harika bir baba aynı zamanda. Asla baba olmayı hak etmediğini düşünmedim. Küsmek tek kriter değil, olamaz yani. Inşallah bu kötü huyun bir çözümünü bulurlar. Ben bulabileceklerine inanıyorum:)

Hiç öyle düşünme. Sen sürprizini yap gör ne kadar mutlu olur kırgınlık yok olur

Arkadaş adamda ne deve kini varmış yahu içim bunaldım valla.

Sen fazla inat etmişsin o adamdan cocuk yapicam bu evliligi oldurucam diye. Gözüne perde inmiş. Bosan demiyorum da evlilik oturmadan cocuk yapmasaydiniz keşke. Hayalinde resti cekip giderken bile hala nasil geri dönerimi düşünüosun adam seni mum etmiş. Hic seni kaybetme korkusu yasatmamissin. Rahat rahat küsüyor. Hatta belki kafa dinledigini düşünüo konusmazken. Resti çekmezsen bu devran böyle sürüp gider. Sen resti cek hala umursamazsa gerçekten bosanirsin, ama bi kere olsun içinde bi artistlik olsun da adam kaybedecegi bisey var diye paniklesin. Belki kendine gelir toparlanir ve akillanir.

Size eşiniz az öte otur diyince boşaniyorsunuz galiba?

Al işte tavsiyeye bak. Konu sahibi, el şeyiyle gerdeğe girilmez sen evliliğini daha iyi bilirsin makul bir çözüm bulmaya bak.
+1
Kürtaj iması artık için suyunu çıkarmak olur. Değil kocam için, hiç ama hiç kimse için evladımı buna karıştırmazdım şahsen. Bebeğe haksızlık bir yerde. Babasıyla barışmak için bebeğime kürtaj iması mı yapacağım? Hiç barışmam daha iyi.
Ya ben olsam şu saatten sonra oyun moyun yapmakla uğraşmazdım. Bir yere gittiği yok, hamile ve hasta bir kadın, işten eve evden işe. İletişim kurmak isteyen adam gelir kurar zaten. Haklı olan taraf konu sahibi zaten, en başından beri. Elin adamı için karısıyla 2 haftadır konuşmayan adam haksızdır. Konu sahibi iletişime geçmek için agresif yöntemler denemiş olsa da bunların hepsi nihayetinde bir iletişim kurma adımıydı. Adamda o da yoktu, yalan mı? Yani konu sahibinin artık yapacağı ve yapması gereken bir şeyi yok bana göre. Ben olsam köşeme çekilir, dinlenirdim artık. Bebek var artık, o daha önemli.

arkadaşlar konu sahibiyle tartışmayı bırakın . lütfen kendi derdi kendine yetiyor. herkesin doürusu kendine.
konu sahibi son durumda bi gelişme varmı

İlk 3 ay çok önemli bu yüzden ilişkiye girme Ayrıca çok yoğun stresli işin varsa eğer bebek çok istiyorsan istifa et derim bir bebeğimi yoğun çalıştığım için kaybettim bu 3 ay içinde.. Gerisini bilmem ben olsam alttan almam

konu sahibesi gerçekten adamın kafasına testi mi atmış

Kocasina kızan çocuğunu öldürmekle tehdit etsin o zaman yuh ama :/

Evet ben tavsiye etmiştim. Ama tam olarak tavsiye ettiğim gibi olmamış. Konu sahibi testi fırlatıp evde kalmaya devam etmiş anladığım kadarıyla. Bize de söylemedi yaptım diye. Oysa ben testi fırlatıp çıkıp gitmekten bahsetmiştim. İpleri koparmayacaksak test firlatmanin da bir anlamı yok ki. Testi fırlattim yan odaya çekildim garip olur yani.

konu sahibesi gerçekten adamın kafasına testi mi atmış

Tabi ki kafasına atmadım yaa oturdugu masada masanın ğstüne attım ayrıca yazdım bunu yaptıgumı da

Eşinize gidin affet beni istediğin misafiri istediğin vakit bana sormadan çağırabilir hizmet ettirebilir, misafir gittikten sonra da istersen küsebilirsin çünkü sen haklıydın hata yaptım tepki vererek deyin.
Güzel de bir sürpriz hazırlayın gebeliğinizi kutlayın.
Bir sürü yapabileceğiniz tavsiye verildiği halde hala soruyorsanız yapmak istediğiniz budur

Tabi ki kafasına atmadım yaa oturdugu masada masanın ğstüne attım ayrıca yazdım bunu yaptıgumı da
Kaçırmışım demek. Madem testi atmayı makul gördünüz keşke atınca çıkıp gitseydiniz bir. Ama siz hamile ve hasta oldugunuz için gidemezdiniz. Bu konuda daha fazla yorum yapmayacağım.
Tek söyleyebileceğim adamın hiç kaybetme korkusu yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…