- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
- Konu Sahibi mindfulness05
Adamin her küsmesine bi bebek dersek, futbol klubüne dönerlerhamile olmasaydı barışmayacakalr mıydı ortamı yumuşatacak bişey olmadığı için o zaman?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamin her küsmesine bi bebek dersek, futbol klubüne dönerlerhamile olmasaydı barışmayacakalr mıydı ortamı yumuşatacak bişey olmadığı için o zaman?
Ya orası öyle tabii canım, beni hemen kaparlar eminim yani seni bilemem tabi yalnız kocam da elimi sallasam ellisi moduna giriyor bir de o var. Çünkü ikimiz de aslanızevet 2 laf dalaşına boşanalım ki dışarda bizi bekleyen ultra yakışıklı ultra nazik ultra kendinden önce bizi düşünen artı ultra zengünn koca adaylarını kaçırmayalımmm
Merak ettim akrep burcumu eşiniz?Asırı inatçı despot birisi malesef
Ben olsam işimden bi sure izin alıp ailemin yanına giderdim yine yolunda gitmezse ben ilişkimi bitirirdimKonu sahibi denedi zaten konusmayi, kocasi ustune 2 hafta daha konusmafi, o zaman naparsin?
Ayrıca kullanıcı adınız bile mindfulness. Bu yöntemle kendinizi sakinleştirip telkinde bulunun, sinirlerinize iyi gelir.Konu sahibi, eşinizle iletişim kurabildiğiniz zaman birlikte terapiste gidin mutlaka. Size verebileceğim en iyi tavsiye bu.
Tepsiyi kafasina gecirme, net bilgiİşte sizler böyle yazıyorsunuz ben de biriken öfke ve hormonların etkisiyle dengesiz davranıp fevri çıkışlar yapıyorum. Şimdi yemeği ben istedim getirdi siz böyle deyince yine diyorum gidince sorun mu çıkarmalıydım diye.
Ne diyorsunuz siz ya saçma sapan yoruma bakın bi terbiyesizce konusmayın!Adamin her küsmesine bi bebek dersek, futbol klubüne dönerler
Sen raftan birşey alırken çikolata sosunu gerdanına dök en iyisiSuan bunu benim bile yapasim geldi Kocamla el temasina ihtiyacim var demekkikavga filanda etmedik 4 gundur garibim görevde ikimizde yorgunuz cocuklar ayakda bi kolonyali el temasi cok iyi olur beee
Sizler için yazıyorum. Biri çıkıp gelişmeleri de yazıyor demesin yine
İşten geldim yattım zaten hala kötüyüm akşamları da daha artıyor grip ses falan da gitti zaten. Prenses sendromuna girdim burda bazı üyelerin dedikleri gibi.
Geldi işten,ya çorba yapıp ya dısardan alır mısın dedim. Ne çorbası söyleyim dedi. Farketmez dedim sonra çorbayla bi yemek daha söylemiş tepsiye koydu getirdi. Ihlamur getirdi bir bardak da ama yine odasına çekildi sonrasında.
Aşırı sabırlısın..
Yahu sorsana senin derdin ne? Bu böyle devam etmez. Sonra çok pişman olursun diye..
Bu seni terbiye etmeye çalışıyor haberin olsun. İstediğim kıvama gelecek diye bakıyor. En son özür dileyeceksin onun istediği gibi misafir için hazır ve nazır beklemediğin için..
Birebir arkadaşımın kocasının huyu. Ömrünü yiyor kızcağızın. Sebebi belli olmayan şeyden eve gelir hazır yemeği yemez kendine sandviç yapar. Günlerce sorsan ne derdi olduğunu söylemez..
İletişim yokken siz nasıl beraber çocuk büyüteceksiniz?
İnsan yeri geliyor çocuğa çaktırmaması gereken kural içeren şeylerde kaş göz yaparak anlaşıyor eşiyle. Bu ileride bana niye öyle baktın niye kaş göz yaptın diye bir yıl küser..
Sabretmeyip konuşmaya çalıştıgımda sonuç alamayınca çok sinirli davranıp saydırdım yine uzamış oldu. Bu da çözüm olmuyor yani . Şu an yaptığım o umursamıyorsa ben de onu umursamıyorum.Aşırı sabırlısın..
Yahu sorsana senin derdin ne? Bu böyle devam etmez. Sonra çok pişman olursun diye..
Bu seni terbiye etmeye çalışıyor haberin olsun. İstediğim kıvama gelecek diye bakıyor. En son özür dileyeceksin onun istediği gibi misafir için hazır ve nazır beklemediğin için..
Birebir arkadaşımın kocasının huyu. Ömrünü yiyor kızcağızın. Sebebi belli olmayan şeyden eve gelir hazır yemeği yemez kendine sandviç yapar. Günlerce sorsan ne derdi olduğunu söylemez..
İletişim yokken siz nasıl beraber çocuk büyüteceksiniz?
İnsan yeri geliyor çocuğa çaktırmaması gereken kural içeren şeylerde kaş göz yaparak anlaşıyor eşiyle. Bu ileride bana niye öyle baktın niye kaş göz yaptın diye bir yıl küser..
Bebek olmasanasi barisacakti diyene verilmis bi cvp o,ay ne halin varsa görNe diyorsunuz siz ya saçma sapan yoruma bakın bi terbiyesizce konusmayın!
Hiç de öyle anlaşılmıyor. Yazdığınızı tekrar okuyun isterseniz evet böyle yorumlar okumaktansa ne halim varsa göreyim!Bebegi bahane edip barismaliydi diyene verilmis bi cvp o,ay ne halin varsa gör
Alintigi yaptigim msj orda, konunu takipten çıkıyorum, kolay gelsinHiç de öyle anlaşılmıyor. Yazdığınızı tekrar okuyun isterseniz evet böyle yorumlar okumaktansa ne halim varsa göreyim!
Abartmayın isterseniz yazık kadın zaten aptala döndü kaç gündür dengesiz kocası yüzündenBebek olmasanasi barisacakti diyene verilmis bi cvp o,ay ne halin varsa gör
Valla basindan beri ben gayet ilimli konusup gayet destek olmaya calistim, msjlarim da orda, neyse bu konuda bana daha fazla alinti yapmayin lutfenAbartmayın isterseniz yazık kadın zaten aptala döndü kaç gündür dengesiz kocası yüzünden
Sabretmeyip konuşmaya çalıştıgımda sonuç alamayınca çok sinirli davranıp saydırdım yine uzamış oldu. Bu da çözüm olmuyor yani . Şu an yaptığım o umursamıyorsa ben de onu umursamıyorum.
Yaa sorma hem de 1 ay küsmüş ne saçma insanlar varMeyve bıçağı istedi diye küsmek mi?
Ekmek bıçağı istese kan çıkarmış demek
Valla basindan beri ben gayet ilimli konusup gayet destek olmaya calistim, msjlarim da orda, neyse bu konuda bana daha fazla alinti yapmayin lutfen
Hiç de öyle anlaşılmıyor. Yazdığınızı tekrar okuyun isterseniz evet böyle yorumlar okumaktansa ne halim varsa göreyim!