• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada bir hanım vardı yeni, blöfü elinde patlamış da nasıl kocamı geri kazanırım diyordu. Her kuşun eti yenmez canlarım. Herkesin kocası sizin evinizdeki gibi olmak zorunda değil. Boşanmayı gerçekten göze alan blöf yapsın. Insan ilişkileri hele ki evlilik çocuk oyuncağı değil.
Hala buradaki yapıcı yorumları minnoşlukla eşleştirenler var. Hayatınız hep birilerine ders vermekle mi geçiyor anlamıyorum ki? Bravo en güçlü sizsiniz 👏
Sizin dediğinizi yaptı, sonuç daha da kötü oldu. Lütfen artık daha fazla ısrar ederek, bizi dinlemiyorsun git o zaman kocana kul köle ol gibi acitasyon cevaplarla konu sahibini darlamayın. Demek ki sizin dediğiniz gibi olmuyormuş. Denenmiş ve başarılı olmamış stratejilerinizi nasıl hala can hıraş savunuyorsunuz anlamıyorum.
Ayrıca boşanmanın blöfü mü olur ya? Boşanmayı, avukat tutmayı blöf olsun diye yapan kişi zaten boşansın çünkü evliliği sürdürecek olgunluğa sahip değil bence.

Konu 60 sayfaya dayandıysa polemikler almış yürümüştür muhakkak.
Kavga edecek ne buldunuz acaba bu konuda? Ehehe.
Kimler kimleri, neden yoldu? Son durum nedir? Hayrına biriniz özetlese be.
Konu içinde güncellemeler de var sanırım. Böyle olunca aklıma Zeynep ve ateşe verilen koltuk geliyor.

Son durum nedir yeşillendirecek olan var mı, konu sürekli gelişmiş sanırım? Böyle olunca da aklıma Zeynep ve ateşe verilen koltuk geliyor.
Konunun neresinde kaldınız bilmiyorum ama son durumda konu sahibi aciktigini söylemiş, eşi de dışarıdan yemek siparişi verip konu sahibine getirip diğer odaya geçmiş. Başka gelişme olduysa bilmiyorum en son böyleydi diye hatırlıyorum.

Konunun neresinde kaldınız bilmiyorum ama son durumda konu sahibi aciktigini söylemiş, eşi de dışarıdan yemek siparişi verip konu sahibine getirip diğer odaya geçmiş. Başka gelişme olduysa bilmiyorum en son böyleydi diye hatırlıyorum.

Sadece açılan haliyle konuyu okumuş geçmiştim, dikkatimi çekmemişti. Konunun enn başındayım yani.
Son durumda sanırsam koca hala küs. Neler oldu ki arada?

Sadece açılan haliyle konuyu okumuş geçmiştim, dikkatimi çekmemişti. Konunun enn başındayım yani.
Son durumda sanırsam koca hala küs. Neler oldu ki arada?
Konu sahibi konuyu açtiktan sonra öneriler geldi, kimi sürpriz yap kimi evden cikip git kaybetme korkusu oluşsun tarzında birçok öneri geldi. Konu sahibi bir ara eşiyle mesajlasip sonra engellemisti eşini yanlış hatırlamıyorsam. Sonrasında konu sahibi hamilelik testini masaya atip hamileyim ama sen baba olmayı hak etmiyorsun tarzında cikismis. Akabinde yine sessizlik olmuş. Başka bir gün eşi iş çıkışı eve geldiginde portakal sıkıp getirmiş konu sahibine verip diğer odaya geçmiş. En son durumda konu sahibi aciktigini söyleyince eşi dışarıdan sipariş edip konu sahibine getirip başka odaya geçmiş. Atlatigim, eksik anlattığım yerler olabilir ama aklımda böyle kalmış.
Bence biraz sessizlesmek ise yaramış olabilir. En azından kırıcı cümlelerden, öfkeli hâlden daha yarar sağlar. En kısa surede aralarindaki sorun da tatlıya bağlanır umarım.

Cok gereksiz büyümüş, bence hemen konuşmayınca böyle oluyor. Insan konusmadan da yaşayacağıni anlıyor. Ama hamile insana insan bir soru dahi sormaz mi ne zaman doktora gidecen,nasil olacak gibi böyle inat görmedim

Kavga edecek ne buldunuz acaba bu konuda? Ehehe.
Kimler kimleri, neden yoldu? Son durum nedir? Hayrına biriniz özetlese be.
Konu içinde güncellemeler de var sanırım. Böyle olunca aklıma Zeynep ve ateşe verilen koltuk geliyor.

yok ya zeynep değil konu sahibesi.
başak bence😉

Özet geceyim konu sahibi grip olduğu için önce portakal suyu sıkıp verdi dün akşam da konu sahibi çorba yaparmisin veya dışardan soylermisin demiş eşi de çorba ve yanında bir yemek sipariş etmiş birde ıhlamur demleyip verip odasına çekilmiş son durum bu bence barışma sinyalleri veriyor başka bir değişiklik olmadı 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back