• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinize gidin affet beni istediğin misafiri istediğin vakit bana sormadan çağırabilir hizmet ettirebilir, misafir gittikten sonra da istersen küsebilirsin çünkü sen haklıydın hata yaptım tepki vererek deyin.
Güzel de bir sürpriz hazırlayın gebeliğinizi kutlayın.
Bir sürü yapabileceğiniz tavsiye verildiği halde hala soruyorsanız yapmak istediğiniz budur😐
Hediye de alsın ama...

Tabi ki kafasına atmadım yaa oturdugu masada masanın ğstüne attım ayrıca yazdım bunu yaptıgumı da
Hala mi konuşmuyor bildiği halde. Neyse hamilelik basında zaten insan binbir sey düşünüyor kafanızı takmayin. Konuşmasın siz muayenenize gidin keyfinize bakin. Birde grip oldum yazmışsınız Covid testi oldunuz mu? Şuanda herkes bu ayrimi yapamıyor. Dikkat edin kendinize

Aranızda bazı kindar domdomlar görüyorum 😂😂😂 ve yine gülüyorum 😂😂😂
Hayatta hiçbir şeyi bu kadar ciddiye almayın, benden küçük bir tavsiye 😘

bu yüzden 1 kere bile eşimle ilgili konu açmadım.bazı üyelerin kesinlikle boşanması lazım ama herkese yazanlar var yahuuu.boşan allah boşann.nöbetçi avukatınız geldi hanımmmmm diyen bile olacak yakında burada :KK45:
Ceycey den büyük itiraf 👏🏻 Linçlemediler mi seni henüz. Aaa bak unuttum ekip senindi değil mi hay Allah.

Eşinize terapiste gitmeyi önerseniz. Geçip karşısına, konuşmayı beceremiyoruz, yardıma ihtiyacımız var galiba deseniz. Ben misafirden başka bir şey var diye düşünüyorum artık. Kafasında bir şeyler kurmuş olmalı. Yaptığının hiç mantıklı tarafı yok.

Bu kadar süre konuşmuyor, üstüne beklediğiniz, uğraştığınız hamileliğin haberini alıyor hala tepki yok, hiç ama hiç normal değil. Size yazık değil mi ne hayaller kurmuşsunuz bu hamilelikle ilgili, haberini nasıl veririm diye bile plan yapıyorken size bu yaşattıkları hiç adil değil. Ben fevri bir insanım, eşimle kavgalarımız oluyor elbet, ama derdim ne, neye sinirlendim, üzüldüm oturup konuşup derdimi anlatıyorum tekrarı olmasın diye. Bu kadar beceriyi evliyim diyen herkesten beklerim açıkçası. Bunca zaman böyle geldi diye bir ömür bunu çekmek zorunda değilsiniz. Sizede yazık. Derdi neyse konuşup çözmeyi öğrenmeli eşiniz. Çocuk gibi diyeceğim, çocuklar bile iletişim konusunda daha becerikli. Rest mi çekiceksiniz, bağıracak mısınız, sakinleşince mi bu konuyu konuşacaksınız bilemem, sizin eşiniz, sizin evliliğiniz. Ama bu sorunu çözmeniz şart, kendi huzurunuz için.

Kocasina kızan çocuğunu öldürmekle tehdit etsin o zaman yuh ama :/
Ay ne alaka yahu?
Abartıda uzaysınız
Bu adamdan çocuk neden? Diyenlere de tepki gösterdiniz
Blöf yap bakalım tepki verecek mi diyene de tepki gösteriyorsunuz
Adam kadını takmıyor burda gerçekçi yorum yazanları topa tutuyorsunuz
O zaman buyrun konu sahibine minnoş akşam yemeği sunumları önerin de hazırlasın kocasına

Ne tuhaf insanlar var. Başkalarının kırgınlıklarını, üzüntülerini belki zayıflıklarını alaya alıp geyik muhabbetine çevirebiliyorlar. Çünkü kendileri hep çok güçlü, hep çok gururlu, hep çok akıllı, çok, çok, çok... Bu liste uzar gider. Evet fikir verilir karşındaki kişinin kafasına yatarsa uygular ya da sadece dertlesmektir amaç birileriyle konuşma ihtiyacıdır. Buradan her verilen aklın uygulanması mı gerekiyor? Herkesin aynı şekilde düşünüp aynı şeyi mı uygulaması lazım? Burada arkadaş olup birbirini tanıyanlar dışında kimin ne hayat yaşadığını bilmiyoruz. Belki " ben olsam hemen bosanirdim" diyen biri az önce kocasından şiddet gördü, belki bir psikopata aşık. Kendi yapamadığı şeyi burada atıp tutuyor.
Kendi görüşüne uymayan bir yoruma hemen sert, alaycı bir dille cevap veriliyor. Saygı çerçevesinde konuşup tartışmak bu kadar zor mu? Bazen öyle cevaplar geliyor ki sanki küfür hakaret etmişsin de sana ders veriyor. Herkes karşısındakini anlamak yerine "haddini bildirmek" derdinde. Oysa herkes kendi haddini bilse ortada sorun kalmayacak.

Annem yeni evliyken babamla büyük kavga etmisler annem sinirinden evin camlarını falan indirmis. Sonra babasını aramis baba kavga ettik ben gelmek istiyorum size diye. Dedem de "kızım öyle istiyorsan gel tabi kapım sana her zaman açık. Ama gelirsen geri dönemezsin ona göre düşün kararini ver öyle gel" demis. Annem de bu lafin üstüne kırık camli evde kös kös oturmaya devam etmis :) demem o ki blöfse yapacaginiz şey blofünuze tanidik 3. Kişileri alet etmeden yapın. Siz unutursunuz millet unutmaz, rezil olduğunuzla kalmayin.

Anlamadim ironiyi yaa, okumadigim icin onlari :KK70: cat diye bosanmazsin da bi blöf yapilir yani artik, adam buzdan duvar gibi. Konusmuo etmio ne yapilir ki baska onlarin önerisi ne acaba.
Adama öyle sonuç atılmaz, sakın olunmalı, sınır falan olmalı....

Burada bir hanım vardı yeni, blöfü elinde patlamış da nasıl kocamı geri kazanırım diyordu. Her kuşun eti yenmez canlarım. Herkesin kocası sizin evinizdeki gibi olmak zorunda değil. Boşanmayı gerçekten göze alan blöf yapsın. Insan ilişkileri hele ki evlilik çocuk oyuncağı değil.
Hala buradaki yapıcı yorumları minnoşlukla eşleştirenler var. Hayatınız hep birilerine ders vermekle mi geçiyor anlamıyorum ki? Bravo en güçlü sizsiniz 👏
Sizin dediğinizi yaptı, sonuç daha da kötü oldu. Lütfen artık daha fazla ısrar ederek, bizi dinlemiyorsun git o zaman kocana kul köle ol gibi acitasyon cevaplarla konu sahibini darlamayın. Demek ki sizin dediğiniz gibi olmuyormuş. Denenmiş ve başarılı olmamış stratejilerinizi nasıl hala can hıraş savunuyorsunuz anlamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back