• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de katlanamazdım, tahammulum hiç yok küsme durumuna. Çocuk olsaydık gönül almaya çalışırdım ama koca koca insanlar aynı evin içinde küsecekse ben orada olmayayım bir zahmet.

Aslında konu sahibinin gebeligine tepkisiz kalınca artık birşey söyleme karnın büyüyünce farkeder gibi öneriler de geldi 😂

Neyse, bazıları için küsmek çok normal. O sebeple daha fazla yorum yapmayacağım bu konuya.

Allah küsen kocaların eşlerine sabır, çocuklarına sağlam psikoloji nasip etsin ne diyeyim.
Bende kusmeye gelemem ya adam beni 15 gün değil 1 gün görmezden gelmesi demek cinnetlik demek 😆

Gebelik haberini mesajla değil de konuşarak verdi diye biliyorum ama aslında bir bakıma doğru da demiş. Bu habere tepki vermeyen ve küslüge devam eden adam pek de hak etmiyor.
Mesela benim babam da çok küserdi, bence babalığı haketmeyecek adamdı ama oldu işte. Umarım konu sahibinin çocukları da ileride benim gibi düşünmez. Umarım huylu huyundan vazgeçer de önemli olanın dediğini psikoljik şiddetle yaptırmak değil de ailesi olduğunu anlar.
Haberi verirken hamileyim ama sen hak etmiyorsun dersen, adamdan nasıl bir tepki beklersin ki?
Kadın sürpriz yapayım mi diye sordu, nasıl seninle 2 hafta küs kalır diyen nefret dolu yorumları görünce eşine bilendi ve haberi kavga ederek verdi. Sonra da eşinden beklediği sevinçli tepkiyi göremedi tabii ki. Üzerime gittikçe adam daha da umursamaz oldu. Konu sahibi sakinleşince eşi de yavas da olsa iletisime girdi tekrardan.
Eşi küserek hata yaptı ama küsme huyunun kavgayla düzelmedigini öğrenecek kadar uzun yaşadım ben de bu süreci. Küsen eş restle, kavgayla, blöfle yola gelmiyor.
Benim babam da küsen bir adam ama harika bir baba aynı zamanda. Asla baba olmayı hak etmediğini düşünmedim. Küsmek tek kriter değil, olamaz yani. Inşallah bu kötü huyun bir çözümünü bulurlar. Ben bulabileceklerine inanıyorum:)

Merhaba kızlar,
2 yıllık evliyim.Temmuzdan beri çocuk deniyoruz olmuyordu. Bu ay da yumurtlama günleri falan tam değerlendirelim diye takip ediyorduk.Yumurtlamanın olacagı haftasonu eşim yatılı misafir geleceğini bir gün önce gece söyledi ben de kızdım. Çalısıyorum, sürekli bi yorgunluk var, temizlik yaptırıcam uygun gün bekliyorum, ev temiz deil nerden çıktı misafir ayrıca birgün kala mı söylenir diye kızdım.O andan itibaren küstü beyfendi. Misafir geldi bir saniye durmadım güleryüzde hizmmette hiç bi eksiklik kusur etmedim.Üzerinden yaklasık iki hafta geçti hala beyfendi konusmuyor aynı evin içinde tabi ben de emeklerim nankörlükle karsılandıgı için kızgınım konusmaya çalıştım yine tartısma çıktı. Tabi ilişki 9. Ve 11. Gün olmştu adet sonrası o yüzden ben asla hamilelik oldugunu düşünmüyordum ancak bir iki düşünüp olabilir deyip test aldım ve dün adet öncesi yani 26. Gündeyim silik çıktı ikinci çizgi. Yarın testi tekrarlıycam ancak eşime hiç bişey söylemedim henüz. Yani bu durum olursa ev süsleyip video kaydederek sürpriz yapmayı hayal ediyordum hep. Şimdi çok üzgünüm içinde bulundugum duruma. Pat diye söylemek istemiyorum. Küskün diye bi tepki vermezse falan yıkılırım o anı da öyle hatırlamak istemiyorum:KK43:
Beklesem barısmayı ne kadar sürer belli değil o da bilmeli bu durumu diyorum.
Siz olsaydınız ne yapardınız? Lütfen eleştirmeden içinde bulundurum durumun hassasiyetini göz önünde bulundurarak akıl verin. Küsme konusu siz çocuk musunuz diyecekler için söylüyorum ben konusmaya çalıştım dediğim gibi ancak adam asırı haklı görüp diretmesi emeklerimi görmezden gelmesi çok bencilce ben de kırılmış durumdayım.
Şimdiden teşekkürler.
Hiç öyle düşünme. Sen sürprizini yap gör ne kadar mutlu olur kırgınlık yok olur

Sizler için yazıyorum. Biri çıkıp gelişmeleri de yazıyor demesin yine😀

İşten geldim yattım zaten hala kötüyüm akşamları da daha artıyor grip ses falan da gitti zaten. Prenses sendromuna girdim burda bazı üyelerin dedikleri gibi.
Geldi işten,ya çorba yapıp ya dısardan alır mısın dedim. Ne çorbası söyleyim dedi. Farketmez dedim sonra çorbayla bi yemek daha söylemiş tepsiye koydu getirdi. Ihlamur getirdi bir bardak da ama yine odasına çekildi sonrasında.

Arkadaş adamda ne deve kini varmış yahu içim bunaldım valla.

Ya arkadaşlar bazı üyeler yorum yapan bazı üyelere o kadar acımasızca saldırıyor ki inanamıyorum. Gerçekten kadının düşmanı kadın olmuş. Bir yerde derdimizi anlatıyoruz sonra bu başa kakılıp başka bi yorumumuzdq bize karşı kullanılıyor bu ne kadar acımasızca ya. Burda kimse kimseyi tanımıyor diye bu kadar olmaz vallahi. Üzülüyorum benim konum yüzünden birbirinize sataşıp kimseyi kırmayın lütfen. Evet kimse kimseyi tanımıyor klavye başında cesur davranılıyor ama söylenen her söz incitiyor. Yapmayın bunu.
Ben yapı olarak hemen rest çeken bir insanımdır kim olırsa olsun ancak konu evlilik olunca herşeyde boşanma kelimesini kullanmam. Kullanırsam da dönüşü olmaz. Şimdi adam konuşmuyor diye bazı üyelere göre aileme gidip dava açmalıyım. Eee sonra? İşim burda ailem başka yerde gelip burda kendime bu halimle ev mi ayarlayım baba evinde mi kalayım hamile hamile. Ya da dava açayım adam pişman olsun gelsin hooop tamam oldu o zaman deyip evime döneyim evliliği de oyuncak mı edeyim? Gerçekten makul çözümler değil bunlar. Dava açarken ne diycem adam benimle küs mü? Evet yaptıgı doğru değil evet çekilecek durum değil hastayım vicdansızlık yaptığı insanlık dışı ancak böyle bi sebepten dava açılmaz.
Sen fazla inat etmişsin o adamdan cocuk yapicam bu evliligi oldurucam diye. Gözüne perde inmiş. Bosan demiyorum da evlilik oturmadan cocuk yapmasaydiniz keşke. Hayalinde resti cekip giderken bile hala nasil geri dönerimi düşünüosun adam seni mum etmiş. Hic seni kaybetme korkusu yasatmamissin. Rahat rahat küsüyor. Hatta belki kafa dinledigini düşünüo konusmazken. Resti çekmezsen bu devran böyle sürüp gider. Sen resti cek hala umursamazsa gerçekten bosanirsin, ama bi kere olsun içinde bi artistlik olsun da adam kaybedecegi bisey var diye paniklesin. Belki kendine gelir toparlanir ve akillanir.

Ailenin evine falan bence de gitme hic sevmem boyle apik sapik milleti alet etmeleri sonra kös kös geri donmeleri. Anlasmali bosanma protokolu hazirlat önüne koy. Ya da avukata arattir konusmuo ya bey, avukat arayinca bi kaynar su dökülür kafasindan. Senin de onu muhatap almadigini anlar.
Size eşiniz az öte otur diyince boşaniyorsunuz galiba?

Al işte tavsiyeye bak. Konu sahibi, el şeyiyle gerdeğe girilmez sen evliliğini daha iyi bilirsin makul bir çözüm bulmaya bak.
+1
Kürtaj iması artık için suyunu çıkarmak olur. Değil kocam için, hiç ama hiç kimse için evladımı buna karıştırmazdım şahsen. Bebeğe haksızlık bir yerde. Babasıyla barışmak için bebeğime kürtaj iması mı yapacağım? Hiç barışmam daha iyi.
Ya ben olsam şu saatten sonra oyun moyun yapmakla uğraşmazdım. Bir yere gittiği yok, hamile ve hasta bir kadın, işten eve evden işe. İletişim kurmak isteyen adam gelir kurar zaten. Haklı olan taraf konu sahibi zaten, en başından beri. Elin adamı için karısıyla 2 haftadır konuşmayan adam haksızdır. Konu sahibi iletişime geçmek için agresif yöntemler denemiş olsa da bunların hepsi nihayetinde bir iletişim kurma adımıydı. Adamda o da yoktu, yalan mı? Yani konu sahibinin artık yapacağı ve yapması gereken bir şeyi yok bana göre. Ben olsam köşeme çekilir, dinlenirdim artık. Bebek var artık, o daha önemli.

arkadaşlar konu sahibiyle tartışmayı bırakın . lütfen kendi derdi kendine yetiyor. herkesin doürusu kendine.
konu sahibi son durumda bi gelişme varmı

İlk 3 ay çok önemli bu yüzden ilişkiye girme Ayrıca çok yoğun stresli işin varsa eğer bebek çok istiyorsan istifa et derim bir bebeğimi yoğun çalıştığım için kaybettim bu 3 ay içinde.. Gerisini bilmem ben olsam alttan almam

Tabiiki ilk defa hamileyim derken test kafaya atılmaz. 😂
Ama hamileliğini bile bile küs kalmaya devam eden adama da ne bileyim ya. İnsan hiç mi sevinmez, hiç mi içi kıpırdamaz. O durumda herşeyi unutup karısına sarılması gerekirdi gibi geliyor bana. Düşünsene, bebek istiyorsun ve olmuş, aklın durur ya. 🤗 Ya da ben çok değişik düşünüyorum.

konu sahibesi gerçekten adamın kafasına testi mi atmış🤣

Aklıma birşey daha geldi
Sabah ikinizde işe gittiğinde sen öğleden sonra mesaj at "bugün bi operasyon geçircem geç gelirsem arama" yaz
Ne operasyonu derse "kadın doğumla ilgili sen anlamazsın, yapmam gereken birşey, neyse" yaz
Nasılsa hamilesin diye iyice havalanmıştır o, gidemez mecbur kafasındadır. Bırak tongaya düşsün :KK50:

Kocasina kızan çocuğunu öldürmekle tehdit etsin o zaman yuh ama :/

Ay o yorumu ben yapmıştım. Benden başka yapan oldu mu bilmiyorum.
Adam iki haftadır konuşmuyordu, konu sahibi test yaptı pozitifi gördü eşine söyledi ve eşi tepki vermediği gibi küslüğü sürdürdü.
Konu sahibi bir test daha yaptı bir iki gün sonra yanılmıyorsam, daha koyuydu, eşi hala hamile olduğunu bildiği karısına küs davranıyordu. Testi adamın kafasına at dedim.
Kendimi düşünürsem, yıllardır bebek sahibi olmaya çalışıyorum, böyle bir durumda o testi gebeligime tepkisiz kalan o adamın kafasına atar ve çeker giderdim. Böyle fevri bir insanım, gebeligime tepki vermeyen adamla yaşamaya devam edip ne yapacağım derim. Biri bana geleceği gemileri bile isteye yakıyorsa benzinle koşarım.
Konu sahibi keşke dinlemeseymiş tabi, o gemileri tamir edecek tavsiyeler bekleseymiş.

Evet ben tavsiye etmiştim. 👆 Ama tam olarak tavsiye ettiğim gibi olmamış. Konu sahibi testi fırlatıp evde kalmaya devam etmiş anladığım kadarıyla. Bize de söylemedi yaptım diye. Oysa ben testi fırlatıp çıkıp gitmekten bahsetmiştim. İpleri koparmayacaksak test firlatmanin da bir anlamı yok ki. Testi fırlattim yan odaya çekildim garip olur yani.

konu sahibesi gerçekten adamın kafasına testi mi atmış🤣

Evet ben tavsiye etmiştim. 👆 Ama tam olarak tavsiye ettiğim gibi olmamış. Konu sahibi testi fırlatıp evde kalmaya devam etmiş anladığım kadarıyla. Bize de söylemedi yaptım diye. Oysa ben testi fırlatıp çıkıp gitmekten bahsetmiştim. İpleri koparmayacaksak test firlatmanin da bir anlamı yok ki. Testi fırlattim yan odaya çekildim garip olur yani.
Tabi ki kafasına atmadım yaa oturdugu masada masanın ğstüne attım ayrıca yazdım bunu yaptıgumı da

Ya şu yorumlara inanamıyorum. Ben biliyordum o cümleyi kurarken evrilip çevrilip bu uzağa otur meselesi mi bir mi tutuyorsunuz denileceğini. O yorumu yazan arkadaş öyle bi yazmş ki benim eşim yapamaz ben olsam şöylr böyle dedim herhalde adam ne dese boşanma ile tehdit ediyor ya da boşanıyor. Kadının düşmanı kadındır cümlesini kurdum onu da bana yorum yapanlara diyorum sanılmış sanırım iyice okunayıp içinden seçilmiş. Ben onu birbirine saldıran hatta başka konuslara yapılan yorumları takip edip sen şurda şunu yazan kişi değil misin diye iğneleyici konusanlara dedim bana yorum yapanlara değil.

Evet belki açık açık boşan diyen olmadı ancak burda çok kişi şimdiye çoktan aileme gitmiştim dikeçeyi de vermiştim tarzında yorumlar yaptı. Neden söylediğim herşeyi herkese söylemişim gibi alınanlar oldu anlamıyorum.

Konuma dönecek olursak şunları tekrar belirteyim:
1.Ailemle aynı şehirde değiliz.
2.Çalışıyorum. Daha önce bi kaç kez rapor alıp işe gidemedim şu aralar bunu yapamam önümde hamilelik var daha zor zamanlara saklamalıyım bu hakkımı.
3.Eş kişisiyle küstüğü gün konustum yanaşmıyor tartıştım küslüğe devam etti. E bu durumda tekrar konusmaya çalışmak olmuyo.
4.Hamile oldugumu söylerken tartısarak sen haletmiyorsun tarzında söyledim sonraki gün önüne test fırlattım.

Şimdi ben sizlerden bunu nasıl çözeceğim konusunda yorum istedim. Yani şu an evimi terkedemem adamla iletişim zaten olmuyo. İyi bi ders ver şu bu. İşte bu dersi nasıl vericem diyorum. Aileme hadi şartları zorlayıp gittim diyelim. Nasılsa ailesinde hamile hasta dinlenir gelir moduna girecek. E mecburen ne kadar işe gitmeyebilirim yine dönücem yine devam edicek. Bu adam sevgisiz şu bu yazıldı. Ama ben ne yaşadıgımı biliyorm sevmediğini düşünsem 2 yıllık evli olmazdım. Daha önce de belirttim ketum birisi böyle yetiştirilmiş annesi de böyle kendi çocuklarına küstüğünü konusmadıgını gördüm.

Bazı üyeler yazıo bana böyle yapacak eşim ben neler yaparım. İşte onu soruyorm neler yaparsınız üstte yazdığım durumun içinde olsanız?
Eşinize gidin affet beni istediğin misafiri istediğin vakit bana sormadan çağırabilir hizmet ettirebilir, misafir gittikten sonra da istersen küsebilirsin çünkü sen haklıydın hata yaptım tepki vererek deyin.
Güzel de bir sürpriz hazırlayın gebeliğinizi kutlayın.
Bir sürü yapabileceğiniz tavsiye verildiği halde hala soruyorsanız yapmak istediğiniz budur😐

Tabi ki kafasına atmadım yaa oturdugu masada masanın ğstüne attım ayrıca yazdım bunu yaptıgumı da
Kaçırmışım demek. Madem testi atmayı makul gördünüz keşke atınca çıkıp gitseydiniz bir. Ama siz hamile ve hasta oldugunuz için gidemezdiniz. Bu konuda daha fazla yorum yapmayacağım.
Tek söyleyebileceğim adamın hiç kaybetme korkusu yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back