- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
- Konu Sahibi mindfulness05
-
Hediye de alsın ama...Eşinize gidin affet beni istediğin misafiri istediğin vakit bana sormadan çağırabilir hizmet ettirebilir, misafir gittikten sonra da istersen küsebilirsin çünkü sen haklıydın hata yaptım tepki vererek deyin.
Güzel de bir sürpriz hazırlayın gebeliğinizi kutlayın.
Bir sürü yapabileceğiniz tavsiye verildiği halde hala soruyorsanız yapmak istediğiniz budur
Hala mi konuşmuyor bildiği halde. Neyse hamilelik basında zaten insan binbir sey düşünüyor kafanızı takmayin. Konuşmasın siz muayenenize gidin keyfinize bakin. Birde grip oldum yazmışsınız Covid testi oldunuz mu? Şuanda herkes bu ayrimi yapamıyor. Dikkat edin kendinizeTabi ki kafasına atmadım yaa oturdugu masada masanın ğstüne attım ayrıca yazdım bunu yaptıgumı da
Hediye de alsın ama...
Kendisi bilir burada eşinin küsme huyundan kurtulması için insanlar fikir verdi. Hayat onun nasıl isterse öyle yaşasın.Hediye de alsın ama...
Ceycey den büyük itirafbu yüzden 1 kere bile eşimle ilgili konu açmadım.bazı üyelerin kesinlikle boşanması lazım ama herkese yazanlar var yahuuu.boşan allah boşann.nöbetçi avukatınız geldi hanımmmmm diyen bile olacak yakında burada
Ay ne alaka yahu?Kocasina kızan çocuğunu öldürmekle tehdit etsin o zaman yuh ama :/
Blofu bu şekilde yap diorum. Bunu da umursamazsa bosanilir zaten artik.Size eşiniz az öte otur diyince boşaniyorsunuz galiba?
Kız geçen senle ben bunu ima ettik diye ne linç döndü burada ne demek boşanmak diyeBlofu bu şekilde yap diorum. Bunu da umursamazsa bosanilir zaten artik.
Anlamadim ironiyi yaa, okumadigim icin onlariKız geçen senle ben bunu ima ettik diye ne linç döndü burada ne demek boşanmak diye
Adama öyle sonuç atılmaz, sakın olunmalı, sınır falan olmalı....Anlamadim ironiyi yaa, okumadigim icin onlaricat diye bosanmazsin da bi blöf yapilir yani artik, adam buzdan duvar gibi. Konusmuo etmio ne yapilir ki baska onlarin önerisi ne acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?