Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman ironiydi demeniz gerek.
Hani karşılıklı konuşulmuyor, yüz ifadesi, ses tonu belli olmuyor ya ondan..
Ne yazsaydim, bu bir ironidir, lütfen ailenizi futbol takimina döndürmeyin mi yazsaydim? Ayrica rica ettim anlintilamayin diye, konuyla ilgilenin, beni salin:)

Aklıma birşey daha geldi
Sabah ikinizde işe gittiğinde sen öğleden sonra mesaj at "bugün bi operasyon geçircem geç gelirsem arama" yaz
Ne operasyonu derse "kadın doğumla ilgili sen anlamazsın, yapmam gereken birşey, neyse" yaz
Nasılsa hamilesin diye iyice havalanmıştır o, gidemez mecbur kafasındadır. Bırak tongaya düşsün

Ya ben şunu merak ettim bunca zamandir esinizden ayrımı yatiyorsunuz hani küs ya yatagada mi gelmiyorEger yataga geliyorsa yanlislikla filan gece uykuda hic mi sarilmiyonuz birbirinize ya eliniz kolunuzda mi değmiyor

Adamın suratına test fırlattıniz direk o zaman ?
Ay o yorumu ben yapmıştım. Benden başka yapan oldu mu bilmiyorum.
Adam iki haftadır konuşmuyordu, konu sahibi test yaptı pozitifi gördü eşine söyledi ve eşi tepki vermediği gibi küslüğü sürdürdü.
Konu sahibi bir test daha yaptı bir iki gün sonra yanılmıyorsam, daha koyuydu, eşi hala hamile olduğunu bildiği karısına küs davranıyordu. Testi adamın kafasına at dedim.
Kendimi düşünürsem, yıllardır bebek sahibi olmaya çalışıyorum, böyle bir durumda o testi gebeligime tepkisiz kalan o adamın kafasına atar ve çeker giderdim. Böyle fevri bir insanım, gebeligime tepki vermeyen adamla yaşamaya devam edip ne yapacağım derim. Biri bana geleceği gemileri bile isteye yakıyorsa benzinle koşarım.
Konu sahibi keşke dinlemeseymiş tabi, o gemileri tamir edecek tavsiyeler bekleseymiş.

Ya ben şunu merak ettim bunca zamandir esinizden ayrımı yatiyorsunuz hani küs ya yatagada mi gelmiyorEger yataga geliyorsa yanlislikla filan gece uykuda hic mi sarilmiyonuz birbirinize ya eliniz kolunuzda mi değmiyor
Ya cok tatlisin bunu bende merak ettim cunku biz birbirimizin yuzunu gorunce gulmeye basliyoruz oyle durumlarda

Böyle olduğunu da bilmiyordum. Ben direk sürpriz falan yapmadan eşine söyleme şekli ilk olarak bu şekilde olduğunu anladım
ikinci testte de adam tepkisiz kalmış bende suratına firlatirdim.

Ya cok tatlisin bunu bende merak ettim cunku biz birbirimizin yuzunu gorunce gulmeye basliyoruz oyle durumlarda
Ben kocamla her gece aynı yatağı paylasamadigim icin isinden dolayi evde olduğu zman resmen bogazina sarilarak uyurum elim ayagim illa deyecek Bizde artik 9 yillik evliyiz küsemiyorz küsmeye üşeniyoruz resmen

Böyle olduğunu da bilmiyordum. Ben direk sürpriz falan yapmadan eşine söyleme şekli ilk olarak bu şekilde olduğunu anladım
ikinci testte de adam tepkisiz kalmış bende suratına firlatirdim.
Tabiiki ilk defa hamileyim derken test kafaya atılmaz.
Ama hamileliğini bile bile küs kalmaya devam eden adama da ne bileyim ya. İnsan hiç mi sevinmez, hiç mi içi kıpırdamaz. O durumda herşeyi unutup karısına sarılması gerekirdi gibi geliyor bana. Düşünsene, bebek istiyorsun ve olmuş, aklın durur ya. Ya da ben çok değişik düşünüyorum.

Ben kocamla her gece aynı yatağı paylasamadigim icin isinden dolayi evde olduğu zman resmen bogazina sarilarak uyurum elim ayagim illa deyecek Bizde artik 9 yillik evliyiz küsemiyorz küsmeye üşeniyoruz resmen
Ay bende temas bağımlısıyım hele ki kış geldi sıcacık hahaahah

Yoo konuyu açtığı ilk gün adama sen baba olmayı hak etmiyorsun diye yazdı. Yani adama baba oluyorsun ama hak etmiyorsun dedi ilk olarak. Ikisinin de sevinci kursağında kaldı.
Sonra ikinci testte zaten olan olmuştu.
Ben böyle hatırlıyorum, yanlışım varsa düzeltin ama "ben boşan demedim, boşanma protokolünü testle birlikte ver dedim" gibi olmasın

Al işte tavsiyeye bak. Konu sahibi, el şeyiyle gerdeğe girilmez sen evliliğini daha iyi bilirsin makul bir çözüm bulmaya bak.

Aldatma sövme dövme yoksa eğer. Çözülebilecek ufak tefek kavgalar da her iki taraf içinde meselenin uzatmamasi taraftayim . Bu sorun benim olsaydı ben katlanamazdim çoktan vurup kapıyı çıkmıştım evet ailelere yansitmazdim bir süre ama devam etse yansıtirdim ben aynı evin içinde yabancı olmaya gelemem ve kesinlik alır karşıma konuşurdum böyle bı durum bir daha olursa sen yoluna ben yoluma
Ben öyle anladim yorumlarda öyle anlaşılıyordu her seferinde dedim yorumlarin tamamını okumadım diye. Ben 2 seneyi geçmiş bebek istiyorum eşim adet günümü benden iyi bilir ben onun önüne testi koyunca tepkisiz kalıyorsa ben bir daha gebeliğim hakkında ona bilgi dahi vermezdim

Blöfle hiç bir yere varılmaz

Yoo konuyu açtığı ilk gün adama sen baba olmayı hak etmiyorsun diye yazdı. Yani adama baba oluyorsun ama hak etmiyorsun dedi ilk olarak. Ikisinin de sevinci kursağında kaldı.
Sonra ikinci testte zaten olan olmuştu.
Gebelik haberini mesajla değil de konuşarak verdi diye biliyorum ama aslında bir bakıma doğru da demiş. Bu habere tepki vermeyen ve küslüge devam eden adam pek de hak etmiyor.
Mesela benim babam da çok küserdi, bence babalığı haketmeyecek adamdı ama oldu işte. Umarım konu sahibinin çocukları da ileride benim gibi düşünmez. Umarım huylu huyundan vazgeçer de önemli olanın dediğini psikoljik şiddetle yaptırmak değil de ailesi olduğunu anlar.

Blöfle hiç bir yere varılmaz
E gitmiş konuşmuş adam geri adım atmıyormuş kadın düşüp bayılsa adam ona da tepki vermez öyle görünüyor
Al işte tavsiyeye bak. Konu sahibi, el şeyiyle gerdeğe girilmez sen evliliğini daha iyi bilirsin makul bir çözüm bulmaya bak.
Ay konu sahibi de hemen uyguladı zaten yazdığımı :)
Evliliğini bilse buraya konu açmazdı
Herkesin dediğini yapsa şimdiye dava da açmıştı vs vs

Ben de katlanamazdım, tahammulum hiç yok küsme durumuna. Çocuk olsaydık gönül almaya çalışırdım ama koca koca insanlar aynı evin içinde küsecekse ben orada olmayayım bir zahmet.

Aslında konu sahibinin gebeligine tepkisiz kalınca artık birşey söyleme karnın büyüyünce farkeder gibi öneriler de geldi

Neyse, bazıları için küsmek çok normal. O sebeple daha fazla yorum yapmayacağım bu konuya.

Allah küsen kocaların eşlerine sabır, çocuklarına sağlam psikoloji nasip etsin ne diyeyim.

Ama dedi ki bağır çağır dediniz yaptım test fırlat dediniz yaptım vs dedi kendisi bunu da deneyebilir :)

Bu saatten sonra yapması gereken sessiz kalmak bazen en iyi cevap susmaktır laf bile atmayacak adama sadece susacak takı adam adim atana kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…