- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
- 348
- Konu Sahibi mindfulness05
-
Sizde de mi var polyannacilik , demekki küsen ebeveynler le büyün çocuklar da bu olabiliyor.Belki de bize olumlu bir davranış bıraktılar. Polyannacilik mod on.
Küsen insana zerre sabrım da saygım da yok benim bu sebep
10 gün sonraya randevu aldım. Başka bişey yaptırmıycam o zamana kadar eğer gerekli olmazsa tabiYok yahu.
Son adet tarihin ne zaman?
Ondan sonra 7.haftada gidersen hem keseyi görür, hem kalp atışını duyarsın.
herkes yok eşimden soğurum yok boşanırım maşallah tüm millet kadın erkek adliye önünde yatıyor. Benim esimde çoookkkk küserdi hiç soğumadım hatta ilk günden daha çok seviyorum. Anneleriniz büyüklerimiz her zorlukta adliyeye mi.kosmus
Ben bir gece küstüm ayrı yatyım dedim ondada karabasan bastı kordudan bir kaçısım var sarıldımhemen korkudan allah böylee allah bir daha da küsmedimAynen.
Eşler nasıl böyle kus kalabiliyor uzunca süre??
Gereksiz ve saçma şekilde uzatıyorsunuz olayı, buradaki üyeler de malum kaostan beslenen tipler gaz verdikçe onu yaptı bunu dedi diye anlık rapor veriyorsunuz ilginç biçimde. Yuva sizin yuvanız, her evliliğin dinamiği farklıdır, karakter denilen bir şey var, kimisi konuşarak içindeki öfkeyi dışarı atar kimisi susarak sakinleşmeyi bekleyerek. Siz eşiniz evde değilken saydırın mesaj atın, sonra da testi önüne koydum bir şey yapmadı diye yükselin. Öfkesinin dinmesini beklemeden ateşi harlamaya devam ediyorsunuz sonra da şöyle böyle. Ben olsam çoktan ortayı bulmuş barışmış bebek haberini de vermiş mutlu mesut kahvemi yudumluyordum şu an. Bazen haklı da olsan alttan alman gereken zamanlar oluyor, her evlilikte böyle inatlaşma olur da sürekli içten içe öfke büyütülürse hangi evlilik ayakta kalır. Çocukça geliyor sizin yaptığınız da bana kusura bakmayın
Uzatan kocası küsen kocasıGereksiz ve saçma şekilde uzatıyorsunuz olayı, buradaki üyeler de malum kaostan beslenen tipler gaz verdikçe onu yaptı bunu dedi diye anlık rapor veriyorsunuz ilginç biçimde. Yuva sizin yuvanız, her evliliğin dinamiği farklıdır, karakter denilen bir şey var, kimisi konuşarak içindeki öfkeyi dışarı atar kimisi susarak sakinleşmeyi bekleyerek. Siz eşiniz evde değilken saydırın mesaj atın, sonra da testi önüne koydum bir şey yapmadı diye yükselin. Öfkesinin dinmesini beklemeden ateşi harlamaya devam ediyorsunuz sonra da şöyle böyle. Ben olsam çoktan ortayı bulmuş barışmış bebek haberini de vermiş mutlu mesut kahvemi yudumluyordum şu an. Bazen haklı da olsan alttan alman gereken zamanlar oluyor, her evlilikte böyle inatlaşma olur da sürekli içten içe öfke büyütülürse hangi evlilik ayakta kalır. Çocukça geliyor sizin yaptığınız da bana kusura bakmayın
eşinize gerçekten çok ama çok gıcık kaptım10 gün sonraya randevu aldım. Başka bişey yaptırmıycam o zamana kadar eğer gerekli olmazsa tabi
Bazen beta düzgün artmayabiliyor o yüzden 2 gün arayla kan vermek iyi olabiliyor her aksiliğe karşı10 gün sonraya randevu aldım. Başka bişey yaptırmıycam o zamana kadar eğer gerekli olmazsa tabi
Çokluk uzun yıllardır hiç bavul toplamadım evlilik oturdu çok sukurHiç bavul toplamadım evliliğimde
Eşim bavulu toplarsam bi daha boşaltmayağımı bildiğinden hep çok daha öncesinde çözdük anlaşmazlıklarımızı
Siz aman kahrını çekeyim canım kocam dedikçe daha çok bavul toplar toplar boşaltırsınız
bende boşan demedim , hatta portakal suyu için teşekkeür et dedim. şahsen ben aşağılalana psiskolojik şiddet gördüğüm adamı sabah yanımda görmekten mutlu olmama. saygı duyulmalıyım değer görülmeliyim. çünkü ben saygı duyuyuyorumdeğer veriyorum. çalıştığım halde tüm ev işi bana aitt. çok yoğun çaşıltığı ve evegeç geldiği için. ben bunları yaparken karşı taraf saygı duyaca k değer verece üzmeyecek . yapmıyorsa çekekmemem .Hiii bıyıklı ben yanlış bir cümle kurmadım dediğim sadece eğer bir evlilikte aldatma şiddet ne bileyim evin rızkını başka yerde yemek gibi şeyler yoksa azcik eşimize sabredelim şimdi herkes severek evleniyor eşini seven kadın kolayca elinin tersiyle itibilir mi? Biz dörtdörtlük kadınlar miyiz eşlerimiz bize biz onlara anlayışlı olalım başka birşey yok
Burayı senelerdir okurum her eşiyle problem yaşayana yapılan ilk yorum benim.kocam yapsa boşanırım. Evcilik mi oynuyoruz yapmayın ya ben 15 senelik evliyim çok valiz topladım evet ama şükür hiç evimden çıkmadım hep orta yolu bulduk. Şimdi desen ki pişman mısın eşinin kahrını çektiğin için gram pişman değilim sabah gözümü açıp yanımda görmek gibisi yok.
İyi bari gözünüz aydınÇokluk uzun yıllardır hiç bavul toplamadım evlilik oturdu çok sukur
Evet gebeliği bilip böyle yapiyorsa ben artık ailemn yanina gider gerekli işlemlere başlarım .. böyle olmaz yani olmamalı ??? Bebekleri olacak ve bebek bakımı hastalık cart curt o zman bu adam 365 günün 5 günü konuşur hanımıyla yazık!Benim de inadım çok pistir bi temiz küsersem 1 ay dolandiririm pesimde. Ama karsimdaki hastaysa falan yumusarim. Hele hamilelik? Bildigi halde boyle mi yapio tam anlamadim haberi verdiniz mi? Blöf mü sanio. Eger inanip da sürdürüosa bu evlilik bitmistir. Adam artık sizden cocugu olacagina mutlu degildir yani. Bu inat ve umursamamazliktan cok öte bisey.
Testi vermiş adama. Biliyor yani.Benim de inadım çok pistir bi temiz küsersem 1 ay dolandiririm pesimde. Ama karsimdaki hastaysa falan yumusarim. Hele hamilelik? Bildigi halde boyle mi yapio tam anlamadim haberi verdiniz mi? Blöf mü sanio. Eger inanip da sürdürüosa bu evlilik bitmistir. Adam artık sizden cocugu olacagina mutlu degildir yani. Bu inat ve umursamamazliktan cok öte bisey.
Ay bu annelerimiz neler çektide boşanmadılardan fenalık geldi artık.herkes yok eşimden soğurum yok boşanırım maşallah tüm millet kadın erkek adliye önünde yatıyor. Benim esimde çoookkkk küserdi hiç soğumadım hatta ilk günden daha çok seviyorum. Anneleriniz büyüklerimiz her zorlukta adliyeye mi.kosmus
Evliliklerine bakınca annelerimiz ve büyüklerimiz örnek alınacak kişiler değiller. Birçok kadın büyüğümüz de maddi imkansızlıklar sebebiyle evli kalmış. Kutsal evlilik kurumu için değil.herkes yok eşimden soğurum yok boşanırım maşallah tüm millet kadın erkek adliye önünde yatıyor. Benim esimde çoookkkk küserdi hiç soğumadım hatta ilk günden daha çok seviyorum. Anneleriniz büyüklerimiz her zorlukta adliyeye mi.kosmus
Bebeğin haberi aldığında bu küslüğü devam etirmeseydi paşazade şuan size hak verirdim. Ama adam hala ben keyifle misafir ağırlaymacakmıyım tribine devam ediyor. Bebeğimiz olucak hadi tadını çıkaralım kafasında değilki.Gereksiz ve saçma şekilde uzatıyorsunuz olayı, buradaki üyeler de malum kaostan beslenen tipler gaz verdikçe onu yaptı bunu dedi diye anlık rapor veriyorsunuz ilginç biçimde. Yuva sizin yuvanız, her evliliğin dinamiği farklıdır, karakter denilen bir şey var, kimisi konuşarak içindeki öfkeyi dışarı atar kimisi susarak sakinleşmeyi bekleyerek. Siz eşiniz evde değilken saydırın mesaj atın, sonra da testi önüne koydum bir şey yapmadı diye yükselin. Öfkesinin dinmesini beklemeden ateşi harlamaya devam ediyorsunuz sonra da şöyle böyle. Ben olsam çoktan ortayı bulmuş barışmış bebek haberini de vermiş mutlu mesut kahvemi yudumluyordum şu an. Bazen haklı da olsan alttan alman gereken zamanlar oluyor, her evlilikte böyle inatlaşma olur da sürekli içten içe öfke büyütülürse hangi evlilik ayakta kalır. Çocukça geliyor sizin yaptığınız da bana kusura bakmayın
Mistralgagnant olabilir mi bu üye ?bebeğin adını düşündünüz mü konu sahibesi?
güneş koyun bence oraya doğru gidiyor çünkü konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?