Bu şekilde düşündüğünüz için derken? Her olayda aileme gidip dava açmadığım için mi yani? Bu her olay mı diyeceksiniz ama dava açılacak bi olay da değil. Siz sanırım evlisiniz ve eşiniz uzaga otur dese dava açıyorsunuz
öncelikle burada çoğu konuda boşan denmesinin sebebi zaten kimse mutlu evliliğini buraya yazmıyor, derdim var platformu sonuçta. siz de evliliğinizde onaylamadığınız durumu yazmışsınız, bu durumdan memnun ve mutlu değilsiniz. bin bir farklı karakter var burada, kimi her derdi çeker, kimi ilk dertte boşanır. yani yazılan şeyleri buna göre değerlendirin. konunun başından beri bir kaç cevap yazdım. boşanmanız, konuşmanız, boşanmamanız, konuşmamanız emin olun buradakilerin hayatında hiçbir şey değiştirmez.
ben size boşanın demedim fakat 3 gündür, en az sizin kadar sinirlendim bu konuda. eşinizin merhametsizliğine, umursamazlığına, keçi inadına. çünkü kendimi sizin yerinize koydum, biz de çocuk istiyoruz canı gönülden. benim eşim hamilelik sevincimi kursağımda bıraksa, o testi gördüğünde bile hala benimle konuşmasa çok derin yara açılırdı bende, telafisi de zor olurdu. nihayetinde herkes kendine göre yorum yapıyor. sizin de içten içe böyle hissettiğinizi biliyorum, öyle olmasa sağlık ocağına gittiğinizi söylerdiniz. ama merak dahi etmiyor, sormuyor, ilgilenmiyor.. siz de söyleyemiyorsunuz. konu başında sorduğunuz sürpriz olayı, eşiniz yüzünden de hep içinizde kalacak.
muhtemelen ben susmaya devam edemezdim, ufak çaplı bir cinnet geçirmiştim bile.
umarım eşiniz, yaptığı hatayı yakın zamanda anlar da, telafi etmeye çalışır. ama yok ben haklıyım deyip devam etmeye çalışırsa, haklılığınız ve hamileliğiniz bile egosundan önde gelmiyorsa üzgünüm ama başka sıkıntılarda daha zor günler sizi bekliyor demektir.