• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzağa otur diyince boşan denilirse biz direk bayil istersen Feriha demiyoz mu?
İster ayılsın ister bayılsın hiç karışmam
Karı koca arasına girince kötü sen oluyorsun işte 😂

Benim hayata bakış açıma göre ortada büyük bi merhametsizlik var
Çocuk işi en iyi anlaştığın en mükemmel adamla bile bi hayatı sorgulatırken böyle biriyle nasıl olurdu hayal etmek istemiyorum

Afferin kız ne güzel bahane bulmuşsun kendine. Aynen kocan süper birisi hatta prens gibi adam. Burdakiler çekemiyolla seni, boşan da kocanı kapalım diye plan yapmışlar. Sakkın boşama bu sağlam karakterli sevgi dolu kocayla geçir ömrünü. Cocuğu iyi yetiştir ama hep babişkosunun suyuna gitsin bu adam çocuğa da küser ortada kalmayın 🤣
Ne terbiyesizsiniz pes!

Şöyle yapabilirsiniz küslük devam ediyor ya valizini topla git ailenin yanına söyleme onlara eşinle aranın kötü olduğunu hamileliğini bahane edebilirsin en azından bu süre de adam cabalarsa çabaladı yoksa o adamdan birşey olmaz

Konu sahibi gercekten boyle mi dusunuyorsunuz? Yani çocuğu olacağı icin bile gram tepki vermeyen bi adam var haftalardir sizi yok sayan bir adam ve siz konuyu basit mi goruyorsunuz? Kimse sizin bosanmanizdan yada bosanmamanizdan haz almaz ama ortada bi gariplik var bunu görmüyor musunuz ? Mesela sizin kocaniz az öteye otur dese bosanilacak bi adam katagorisinde bence çünkü aile olmayi bilmiyor siz hastasiniz hamilesiniz umrunda değil evlilikde ailede bu değil bunu düşünün en azindan.sizin durumunuza üzüldüğümüz icin bu kadar yorum yapildi sizin bize aktardiklariniz kadariyla bana göre misafir dış kapının dış mandalidir bu yüzden bukadar küsen ve size annelik heyecanini zehir eden bi adam sirf misafir icin konusmayan adam ne baba olur nede eş çok üzgünüm ama anladığım kadariyla evlilik ve aile anlayışımız farkli

Ya arkadaşlar bazı üyeler yorum yapan bazı üyelere o kadar acımasızca saldırıyor ki inanamıyorum. Gerçekten kadının düşmanı kadın olmuş. Bir yerde derdimizi anlatıyoruz sonra bu başa kakılıp başka bi yorumumuzdq bize karşı kullanılıyor bu ne kadar acımasızca ya. Burda kimse kimseyi tanımıyor diye bu kadar olmaz vallahi. Üzülüyorum benim konum yüzünden birbirinize sataşıp kimseyi kırmayın lütfen. Evet kimse kimseyi tanımıyor klavye başında cesur davranılıyor ama söylenen her söz incitiyor. Yapmayın bunu.
Ben yapı olarak hemen rest çeken bir insanımdır kim olırsa olsun ancak konu evlilik olunca herşeyde boşanma kelimesini kullanmam. Kullanırsam da dönüşü olmaz. Şimdi adam konuşmuyor diye bazı üyelere göre aileme gidip dava açmalıyım. Eee sonra? İşim burda ailem başka yerde gelip burda kendime bu halimle ev mi ayarlayım baba evinde mi kalayım hamile hamile. Ya da dava açayım adam pişman olsun gelsin hooop tamam oldu o zaman deyip evime döneyim evliliği de oyuncak mı edeyim? Gerçekten makul çözümler değil bunlar. Dava açarken ne diycem adam benimle küs mü? Evet yaptıgı doğru değil evet çekilecek durum değil hastayım vicdansızlık yaptığı insanlık dışı ancak böyle bi sebepten dava açılmaz.

yani şimdi sana alttan almanı söyleyen üyeye kadın alttan almamalı dedik diye biz mi suçlu olduk ben anlamadım?
boşan demedik sana adam aşırı rahat bişeylere güveniyor kaybetme korkusu yaşamalı dedik.

Bu şekilde düşündüğünüz için derken? Her olayda aileme gidip dava açmadığım için mi yani? Bu her olay mı diyeceksiniz ama dava açılacak bi olay da değil. Siz sanırım evlisiniz ve eşiniz uzaga otur dese dava açıyorsunuz🙄
öncelikle burada çoğu konuda boşan denmesinin sebebi zaten kimse mutlu evliliğini buraya yazmıyor, derdim var platformu sonuçta. siz de evliliğinizde onaylamadığınız durumu yazmışsınız, bu durumdan memnun ve mutlu değilsiniz. bin bir farklı karakter var burada, kimi her derdi çeker, kimi ilk dertte boşanır. yani yazılan şeyleri buna göre değerlendirin. konunun başından beri bir kaç cevap yazdım. boşanmanız, konuşmanız, boşanmamanız, konuşmamanız emin olun buradakilerin hayatında hiçbir şey değiştirmez.

ben size boşanın demedim fakat 3 gündür, en az sizin kadar sinirlendim bu konuda. eşinizin merhametsizliğine, umursamazlığına, keçi inadına. çünkü kendimi sizin yerinize koydum, biz de çocuk istiyoruz canı gönülden. benim eşim hamilelik sevincimi kursağımda bıraksa, o testi gördüğünde bile hala benimle konuşmasa çok derin yara açılırdı bende, telafisi de zor olurdu. nihayetinde herkes kendine göre yorum yapıyor. sizin de içten içe böyle hissettiğinizi biliyorum, öyle olmasa sağlık ocağına gittiğinizi söylerdiniz. ama merak dahi etmiyor, sormuyor, ilgilenmiyor.. siz de söyleyemiyorsunuz. konu başında sorduğunuz sürpriz olayı, eşiniz yüzünden de hep içinizde kalacak.

muhtemelen ben susmaya devam edemezdim, ufak çaplı bir cinnet geçirmiştim bile.
umarım eşiniz, yaptığı hatayı yakın zamanda anlar da, telafi etmeye çalışır. ama yok ben haklıyım deyip devam etmeye çalışırsa, haklılığınız ve hamileliğiniz bile egosundan önde gelmiyorsa üzgünüm ama başka sıkıntılarda daha zor günler sizi bekliyor demektir.

Çokluk uzun yıllardır hiç bavul toplamadım evlilik oturdu çok sukur
16 yıldır evliyim, tatil veya iş seyahati harici hiç bavul toplamadım.
Ha bu demek değildir hiç kavga etmedik çok ponçik musmutlu olduk hep. İyikim, canım koçişim varlığına çok şükür bin şükür falan….
Gidecek birisi varsa oda ben değildim hiç bir zaman. Gerçi eşimde hiç bavul toplayıp gitmedi, ama gitmek isteyene kapı orda sapıda üstünde.

Bence normal bi adamla evli değilsiniz. Hepimiz sıkıntı yaşıyoruz problemlerimiz oluyor evlilikte ama kocanız cidden sıkıntılı. Hamile olduğunuzu duyduğu halde yumuşamamış burnunuz sürtsün diye. Bu adam size daha çok konu açtırır. Buradaki üyeler normal görmüyor diye üyelere sataşıyorsunuz. NORMAL DEĞİL!

konu sahibi şu an çok ayıp ettiniz gerçekten
1 kişi bile size kötü konuşmadı
hemen gidin boşanın diyen de olmadı
herkes sizin tarafınızda durdu, sizi telkin etmeye çalıştı
birden ne oldu kime öfkeniz anlamadım
küsmek kadın işi diyen üyeye hayır kadın işi değil asıl erkekler küsüyor dediğimde bile bana yüklendiniz hatta
oysaki ben de sizi korurken.
şu an aradaki kavga bile sizi suçlayan üyeye "kadının ne suçu var" şeklinde oldu, yine siz korunuyorsunuz yani
ama herhalde korunmak, haklı bulunmak istemiyorsunuz artık daha fazla.
insan psikolojisi sanırım, "benim de bir suçum var eşim bana ondan küstü" ye mi getirelim de rahatlayın istiyorsunuz ne istiyorsunuz anlamadım, gerçekten anlamadım.

M Msspinkie canım esinin haberi oldu mu bebis oldugundan onu anlayamadım tam
Küsen bir hayat arkadaşı cooook zor
İnsanı hayati zehir eder
Canım tahlil sonuçlarını önüne atmış..... Yani kadın da böyle bir durumu olabileceğini biliyor. İhtimali bile adamı yumuşatmalı

Canım tahlil sonuçlarını önüne atmış..... Yani kadın da böyle bir durumu olabileceğini biliyor. İhtimali bile adamı yumuşatmalı
Oyyy konu sahibini etiketliyecegime sizi etiketlemisim🤣🤣🤣 cok teşekkür ederim cevap yazdığınız icin
O Zaman musadenizle yuh diyorum🤦🏼‍♀️
İlk bebk bide

16 yıldır evliyim, tatil veya iş seyahati harici hiç bavul toplamadım.
Ha bu demek değildir hiç kavga etmedik çok ponçik musmutlu olduk hep. İyikim, canım koçişim varlığına çok şükür bin şükür falan….
Gidecek birisi varsa oda ben değildim hiç bir zaman. Gerçi eşimde hiç bavul toplayıp gitmedi, ama gitmek isteyene kapı orda sapıda üstünde.
Deprem çantası gibi trip çantası bulundurmuş odada bir de hiç çıkmadım ama diye gururlanıyor 😅

Birçoğunuzun düşündüğü gibi düşünüyorum. Benimde eşim kuserdi. Üç gün falan sürerdi en fazla. Konuşa konuşa söyleye söyleye gerekirse tribin alasını yapa yapa terk etme noktasına geldi 5 yılda. Benim eşim kırmamak için konuşursam kırılırsin diye susmayı tercih ediyorum senin gibi Allah ne verdiyse dokmemek için susuyorum kusmuyorum derdi. Yinede çok ağır çok sinir bozucu olurdu. Konu sahibini biraz da olsa anlayabiliyorum. Onun eşi çok uç noktada yaşıyor ve bencede temelinde eşini kaybetme korkusu olmadığı için böyle davranmaya devam ediyor. Bencede artık bir derse ihtiyacı var ama şuan değil. Gebeliğini tek başına öğrenen bir kadın var karşımızda ve buna bile tepki vermeyen bir eş. Sevgisinden şüphe ederdim saygı zaten yok gelen misafiri söyleme gereği duymuyor bile. Herkes kendi yapısına doğrusuna göre olaya yaklaşıyor ve ben olsaydım böyle yapardım diyor. Konu sahibi kızma ilerde daha derin sorunlar doğuracak bu küsme olayı. Önüne geçin istiyorlar arkadaşlar. Bende yani bir arkadaş demiş misafir istemedin buna söylendiğin için iki hafta küsen ailesi söz konusu olursa boşanmaya kadar gider. Burdan öyle bir izlenim yarattı eşinizin el için çok beklediği bebeğine tepkisiz kalışı. Bunlar bizlerin doğrusu. Seni burda yazanlar üzecekse konunu kapattır. Hamilesin farklı düşünceler doğrular ağır gelebilir. Umarım eşinin bu tavrı sona erer. Sağlıkla bebeğini kucağına al

Ben de bu "boşan"cı tayfayı anlamıyorum. Siz herhalde eski kocalarınızı ipe dizip boynunuza kolye yaptınız. Öyle çok insana boşan deniyor ki, bu sebeplerle boşanılsa dünyada evli çift kalmaz. Kolay mı yuva yıkmak? Tabii ki bosanmak bir çözümdür ama tüm yollar denendikten sonra. Hem bu "ben olsam boşarım" diyenlerin eşlerinin hiç kusuru yok mu? Yada kendilerinin? Karşınızda hamile bir kadın var. Yapı olarak da öfkelenmeye müsait biri belli ki. Gaza getirmenin manası ne?
Burada konu sahibine yok seni sevmiyor, seven adam küsmez gibi beylik laflar ediyorsunuz. Hamile bir kadına söylenecek şeyler mi? Siz iki insan arasındaki sevgiyi nasıl biliyorsunuz da böyle üstten üstten bu kadar rahat konuşuyorsunuz. Cahil cesareti bu olsa gerek.
Bu konuda eşi yanlış davrandı ama konu sahibi de adama hamile olduğunu "sen baba olmayı hak etmiyorsun" diyerek söyledi. Daha neler dedi biz bilmiyoruz. Bunu duyan adam nasıl sevinsin? Herkes insan, eksik, kusurlu. Hata üstüne hatayla konu büyüdü büyüdü nerelere geldi.
Bir de konu sahipleri evini terk etmediğinde yada boşanmadığında bir tripler bir tripler. Size ne ? Şurada okuduğunuz 2 satırla insanların hayatı hakkında ne büyük cümleler kurup ne ahkamlar kesiyorsunuz. Benim terapistim her şeyimi bildiği halde bana şunu yap bunu yap demiyor. "Ne haddime" diyor. Had hudud bilen az.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back