Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evliliklerine bakınca annelerimiz ve büyüklerimiz örnek alınacak kişiler değiller. Birçok kadın büyüğümüz de maddi imkansızlıklar sebebiyle evli kalmış. Kutsal evlilik kurumu için değil.
Benim kv nerdeyse 70 yaşında, halen her fırsatda param olsa bu adamı 1 gün çekmem der. Sinirlenince boşancam der. Ne kutsalı Allah aşkına, mecburiyet. Bazısında gelenek, aile yapısı vs.

Benim kv nerdeyse 70 yaşında, halen her fırsatda param olsa bu adamı 1 gün çekmem der. Sinirlenince boşancam der. Ne kutsalı Allah aşkına, mecburiyet. Bazısında gelenek, aile yapısı vs.
Ya bayram da yaşlı ziyaretine gittim bak. Kadın senin KV yaşında yahut büyüktür biraz boşanmış. Bak ne dedi biliyor musun ? Benim beynime pıhtı attırdı bu herif sinirden stresten. Boşandım da sağlık gitti. Beklemeyin olmuyorsa , ayrılın dedi. Değmiyor değmez dedi.

aynı durumda , aynı ortamda büyümüş biri olarak söylüyorum evet inanılmaz haklısınız.

31 yasımdayım hala bu ortamdayım maalesef. Onlar 51 yasında hala bir şey olduğunda babam küser haftalarca.
ilerde cocugum olursa asla bu huzursuzlugu yaşatmayacağım ona.

Ya arkadaşlar bazı üyeler yorum yapan bazı üyelere o kadar acımasızca saldırıyor ki inanamıyorum. Gerçekten kadının düşmanı kadın olmuş. Bir yerde derdimizi anlatıyoruz sonra bu başa kakılıp başka bi yorumumuzdq bize karşı kullanılıyor bu ne kadar acımasızca ya. Burda kimse kimseyi tanımıyor diye bu kadar olmaz vallahi. Üzülüyorum benim konum yüzünden birbirinize sataşıp kimseyi kırmayın lütfen. Evet kimse kimseyi tanımıyor klavye başında cesur davranılıyor ama söylenen her söz incitiyor. Yapmayın bunu.
Ben yapı olarak hemen rest çeken bir insanımdır kim olırsa olsun ancak konu evlilik olunca herşeyde boşanma kelimesini kullanmam. Kullanırsam da dönüşü olmaz. Şimdi adam konuşmuyor diye bazı üyelere göre aileme gidip dava açmalıyım. Eee sonra? İşim burda ailem başka yerde gelip burda kendime bu halimle ev mi ayarlayım baba evinde mi kalayım hamile hamile. Ya da dava açayım adam pişman olsun gelsin hooop tamam oldu o zaman deyip evime döneyim evliliği de oyuncak mı edeyim? Gerçekten makul çözümler değil bunlar. Dava açarken ne diycem adam benimle küs mü? Evet yaptıgı doğru değil evet çekilecek durum değil hastayım vicdansızlık yaptığı insanlık dışı ancak böyle bi sebepten dava açılmaz.

Size “çok” valiz toplatan adamla mutlu olun zaten, o adam başka kadınları yakmasın anca sizin gibiler çeker çünkü.

Bence siz zaten bu şekilde düşündüğünüz için eşiniz size 2 hafta küsebliyor habersiz dışarda gezebiliyor. Gelen misafir için 2 hafta yüzünüze bakmamış .
Sakın ailesiyle kötü olayım demeyin rezil eder sizi. Bir kadın olarak demezsem vicdanım rahat etmeyecek lütfen para biriktirin. Karnınızdaki çocuğun sorumluluğu artık sizde ortada da bir problem var. İlerisi olabilecek problemler için analiz yapın.

Bu şekilde düşündüğünüz için derken? Her olayda aileme gidip dava açmadığım için mi yani? Bu her olay mı diyeceksiniz ama dava açılacak bi olay da değil. Siz sanırım evlisiniz ve eşiniz uzaga otur dese dava açıyorsunuz

Aynen öyle canım adam işi öğrenmiş.... kadın kidinin dusminiya bagladiysa konu çıkalım buradan...

Evet evliyim yok ben hiç aileimn yanına gitmedim. Bu olayda dava açmanız gerektiğini de düşünmüyorum. Çünkü siz bunu istemiyorsunuz. Uzağa otur mu cidden sizin için bu kadar basit mi? Düşünme şekliniz derken bunu kastediyorum. Kusura bakmayın eve gelecek kişiyi bana bir gün öncesinden söyleyemez söylerse temizliği kendi yapar gelen misafir için . Bana iki hafta surat asamaz yabancı insanlar için cesaret edemez doğrusu açıkcası bende eşimi sevdiğim için başkaları yüzünden iki hafta onu yokmuş sayamam ailemde de böyle birşey görmedim. Huy değil bu şımarıklık. Şımarıklığın sebebi de sizin davranışlarınız. Siz süprizli bi şeyler hazırlamayı düşünüyordunuz bu adama. Gebelik testine rağmen yüzünüze bakmıyor uzağa otur la aynı şey mi bu. Yapmayın kendinize yazık ediyorsunuz.

Ben size diyorum ki bu olayı geçin elbet barışırsınız ya sonra? Ya bi cüretle ailesine ters yaparsanız bu adam cidden sizin arkanızda olacak mı? Konuyu sen evlimisin anlarmısın ki evliliktene getirmişsiniz ama bence siz ilerisini düşünün birikim yapın

Sizin sorununuz uzağa otur kadar basit değil ama
Bir önceki mesajınızda da yazdınız vicdansızlık insanlık dışı yaptığı diye
Bunlar “bence” boşanma sebebi “sizce” değil
Herkes kendi doğrularına göre cevap veriyor
Hamilesiniz insallah daha fazla üzülmezsiniz

Aynen öyle canım adam işi öğrenmiş.... kadın kidinin dusminiya bagladiysa konu çıkalım buradan...
Ben son bi gayret iki paragraf yazdım azıcık ucundan gözü açılır da hemcinsim daha da kendini ezdirmez birikim yapar belki bi kenara diye hayat onun biz sadece ona sanaldan yorum yapan insanlarız

Ben son bi gayret iki paragraf yazdım azıcık ucundan gözü açılır da hemcinsim daha da kendini ezdirmez birikim yapar belki bi kenara diye hayat onun biz sadece ona sanaldan yorum yapan insanlarız
Benim zor zamanımda adam bana kusecek bende bekliycem ....bak işine yaaaa, ben onu ne yaparım.

Adam size uzağa otur dedi diye size boşanın diye kimse çıkmaz burada. Ama kendi durumunuzu böyle basitleştiriyor iseniz diyecek bir şey yok. Sizin eşiniz bu adam adam. Siz çekiyorsunuz bu durumu.

Sizden taraf durmaya çalışıyorum
İster boşanın ister boşanmayın
Eş sizin eşiniz
Evlilik sizin evliliğiniz

Misafir için 2 hafta küs kalıyor
Hasta olmanız küslüğünü etkilemiyor
Çok istediğiniz çocuğunuzun olma ihtimali bile adamı yumuşatmıyor
Buna gerçekten uzakta otur demekle aynı şey diyebilir miyiz?

Esim bana az uzağa otur da diyemez. Evet evlilikte sıkıntılar olur kavgalar olur küslükler olur tamam ama hamile olduğunuzu bile bile adam barismamis üstüne adam arkadaşlarıyla takılmaya devam etmiş su saat oldu gelmedi diye bı mesajını okudum yanlis hatırlamıyorsam.
Eşimle yan yana oturuyorduk dayısı aradi musaitseniz yarın ugrayalim diye eşim beni söyleyip onu arayıp haber verirsiniz onunla konuşun dedi niye çünkü ilgilenecek olan benim ben müsait miyim ? Tamam o an siz istemediniz ama gelmişler hizmet etmiş karşılamışsiniz ne güzel eee sonra adam küsmüş 15 gün sonra hamilesiniz testi veriyorsunuz yine barismiyor bu adam neyi bekliyor ,? Ayaklarına kapanmanizi mi yalvarmanizi mi neyi ?
Size denilen su bu adamın sağı solu belli değil çocuk olacak gece uykusuzluklar başlayacak adam size kusecek çocukla ilgilenmeyecek sizinle ilgilenmeyecek eee ben ne anladım bu evlilikten benim kötü günümde yanımda olmayacaksa iyi günümde hiç olmasın. Birikiminizi yapin ne olur ne olmaz deniliyor burda yoksa burda öyle konular okuduk ki boşan dediklerimiz koşa koşa boşandi mi hayır

Afferin kız ne güzel bahane bulmuşsun kendine. Aynen kocan süper birisi hatta prens gibi adam. Burdakiler çekemiyolla seni, boşan da kocanı kapalım diye plan yapmışlar. Sakkın boşama bu sağlam karakterli sevgi dolu kocayla geçir ömrünü. Cocuğu iyi yetiştir ama hep babişkosunun suyuna gitsin bu adam çocuğa da küser ortada kalmayın

Uzağa otur diyince boşan denilirse biz direk bayil istersen Feriha demiyoz mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…