- 7 Mayıs 2021
- 1.401
- 1.684
- 53
- Konu Sahibi mindfulness05
Portakal suyunuz şifa olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı haftada 997 çıktı acaba?Kimyasal olabilir demesindense bunu dese daha mantıklı olurdu. Ben tüp bebek ile anne oldum merkezim 997 değere rağmen ikinciyi kesinlikle görmek isteriz dedi. Hatta bazıları üçü de istiyor tabi bizdeki özel nedenden olabilir.
Testi görünce hiçbir şey demedi mi?En son testi önüne fırlatmıştım pazar günü. Kendi sormuyo ben de söylemedim tabi ki kan testine gittiğimi. Kendi sorana kadr bişey demiycem.
Utanarak yazıyorum ama ben de konu sahibinin eşi gibi çok uzun süre aynı evin içinde küs kalabilme özelliğine sahibim üstelik çok ottan b...n sebeplerle en son eşime gece maça gittiği için 3 hafta boyunca sadece mecburi sebeplerden bir ya da iki kelime konuştum. Birkac kez geldi alttan aldı ben daha da sinirlendim çok saçma biliyorum ama engel olamıyorum kendime simariklik değil bu aslında benim için bir sakinlesme yöntemi çünkü o durumda sinirim geçmeden konuşursam çok kırıcı olabiliyorum kendimi ifade edemiyorum sinirim de hemen gecmiyor. Yeni evli de degiliz 10 yıl geçti ama hala ilk günkü gibi kusmelerimiz o da alıştı artık ben konuşmayınca o da konuşmuyor en son noktaya gelince küstügümüz konuyu bile çoğu zaman unutup barisiyoruz.
Burdaki arkadaşlar çok yadirgamislar ama bana çok normal geldi sinir bozucu bir durum ama huy işte. Siz de eşiniz gibi sakin kalıp normal davranın gerekiyorsa birkaç kelime konuşun ama üstüne gitmeyin kendisi gelip konusacaktir. Sessiz kalırsanız o da kendisini dinleyecek abarttigini ve size haksızlık yaptığını anlayacaktır bence.
Transfer sonrası 11. Gündü. Ama benim ikizdi.Kaçıncı haftada 997 çıktı acaba?
En son testi önüne fırlatmıştım pazar günü. Kendi sormuyo ben de söylemedim tabi ki kan testine gittiğimi. Kendi sorana kadr bişey demiycem.
Transferin 20. Günü kese gördüğüm de 4+6 lardii. 30. Gün kalp atışı duyunca 6+2.Kaçıncı haftada 997 çıktı acaba?
Utanarak yazıyorum ama ben de konu sahibinin eşi gibi çok uzun süre aynı evin içinde küs kalabilme özelliğine sahibim üstelik çok ottan b...n sebeplerle en son eşime gece maça gittiği için 3 hafta boyunca sadece mecburi sebeplerden bir ya da iki kelime konuştum. Birkac kez geldi alttan aldı ben daha da sinirlendim çok saçma biliyorum ama engel olamıyorum kendime simariklik değil bu aslında benim için bir sakinlesme yöntemi çünkü o durumda sinirim geçmeden konuşursam çok kırıcı olabiliyorum kendimi ifade edemiyorum sinirim de hemen gecmiyor. Yeni evli de degiliz 10 yıl geçti ama hala ilk günkü gibi kusmelerimiz o da alıştı artık ben konuşmayınca o da konuşmuyor en son noktaya gelince küstügümüz konuyu bile çoğu zaman unutup barisiyoruz.
Burdaki arkadaşlar çok yadirgamislar ama bana çok normal geldi sinir bozucu bir durum ama huy işte. Siz de eşiniz gibi sakin kalıp normal davranın gerekiyorsa birkaç kelime konuşun ama üstüne gitmeyin kendisi gelip konusacaktir. Sessiz kalırsanız o da kendisini dinleyecek abarttigini ve size haksızlık yaptığını anlayacaktır bence.
3 hafta mı? İnsan 3 saat bile küs kalmamalı/kalamaz bence. Bu huy değil, dümdüz çocukluk. Evlilik, bilmeyen insanların elinde oyuncak oluyor. Adama ve varsa çocuklarınıza çok üzüldüm.Utanarak yazıyorum ama ben de konu sahibinin eşi gibi çok uzun süre aynı evin içinde küs kalabilme özelliğine sahibim üstelik çok ottan b...n sebeplerle en son eşime gece maça gittiği için 3 hafta boyunca sadece mecburi sebeplerden bir ya da iki kelime konuştum. Birkac kez geldi alttan aldı ben daha da sinirlendim çok saçma biliyorum ama engel olamıyorum kendime simariklik değil bu aslında benim için bir sakinlesme yöntemi çünkü o durumda sinirim geçmeden konuşursam çok kırıcı olabiliyorum kendimi ifade edemiyorum sinirim de hemen gecmiyor. Yeni evli de degiliz 10 yıl geçti ama hala ilk günkü gibi kusmelerimiz o da alıştı artık ben konuşmayınca o da konuşmuyor en son noktaya gelince küstügümüz konuyu bile çoğu zaman unutup barisiyoruz.
Bakın önceki yorumları okurken sinir bastı ama bilemiyorum bu adam sizi seviyor mi sevmiyor mu anlamadım.Son durumu bildiriyorum. Geldi, bi on dk falan sonra portakal suyu içer misin dedi. Sıkıp getirdi bıraktı çalışma odasına gitti
Küslük değil ki bu? Bildiğin ego tatmini. Eşimde aynı sizin gibiydi bir cinnet çözmedi işi. Ona onun gibi davrandım şimdi böyle huyları yok.Utanarak yazıyorum ama ben de konu sahibinin eşi gibi çok uzun süre aynı evin içinde küs kalabilme özelliğine sahibim üstelik çok ottan b...n sebeplerle en son eşime gece maça gittiği için 3 hafta boyunca sadece mecburi sebeplerden bir ya da iki kelime konuştum. Birkac kez geldi alttan aldı ben daha da sinirlendim çok saçma biliyorum ama engel olamıyorum kendime simariklik değil bu aslında benim için bir sakinlesme yöntemi çünkü o durumda sinirim geçmeden konuşursam çok kırıcı olabiliyorum kendimi ifade edemiyorum sinirim de hemen gecmiyor. Yeni evli de degiliz 10 yıl geçti ama hala ilk günkü gibi kusmelerimiz o da alıştı artık ben konuşmayınca o da konuşmuyor en son noktaya gelince küstügümüz konuyu bile çoğu zaman unutup barisiyoruz.
Mesela ben de hem cinslerime göre çok güçlü bir kadınım. Gerçekten büyük bir fark var. Benim de eminim dövüşmek sinirimi çok yatıştırırdı. Hele böyle bir ülkede ceza dahi almam. Ama temel insan ahlaki diye bir şey var.Utanarak yazıyorum ama ben de konu sahibinin eşi gibi çok uzun süre aynı evin içinde küs kalabilme özelliğine sahibim üstelik çok ottan b...n sebeplerle en son eşime gece maça gittiği için 3 hafta boyunca sadece mecburi sebeplerden bir ya da iki kelime konuştum. Birkac kez geldi alttan aldı ben daha da sinirlendim çok saçma biliyorum ama engel olamıyorum kendime simariklik değil bu aslında benim için bir sakinlesme yöntemi çünkü o durumda sinirim geçmeden konuşursam çok kırıcı olabiliyorum kendimi ifade edemiyorum sinirim de hemen gecmiyor. Yeni evli de degiliz 10 yıl geçti ama hala ilk günkü gibi kusmelerimiz o da alıştı artık ben konuşmayınca o da konuşmuyor en son noktaya gelince küstügümüz konuyu bile çoğu zaman unutup barisiyoruz.
Başından beri takip ediyorum konunuzu.Ayyy çok zor ama eşinize yazık Yapmayın böyle şeyler ben baya bi soğuk davranıcam yanaşırsa sonra da bu konuyu konusucam.
bence eşiniz sizden soğuyorsur maça gitmedi diye bu kadar küsmek itici geldi. eşim bana yapsa baya soğurdumUtanarak yazıyorum ama ben de konu sahibinin eşi gibi çok uzun süre aynı evin içinde küs kalabilme özelliğine sahibim üstelik çok ottan b...n sebeplerle en son eşime gece maça gittiği için 3 hafta boyunca sadece mecburi sebeplerden bir ya da iki kelime konuştum. Birkac kez geldi alttan aldı ben daha da sinirlendim çok saçma biliyorum ama engel olamıyorum kendime simariklik değil bu aslında benim için bir sakinlesme yöntemi çünkü o durumda sinirim geçmeden konuşursam çok kırıcı olabiliyorum kendimi ifade edemiyorum sinirim de hemen gecmiyor. Yeni evli de degiliz 10 yıl geçti ama hala ilk günkü gibi kusmelerimiz o da alıştı artık ben konuşmayınca o da konuşmuyor en son noktaya gelince küstügümüz konuyu bile çoğu zaman unutup barisiyoruz.
Aslında sürprizi yapınca eşinin romantik bir tepki vereceğini düşünüyordu. Olay sürprizle alakalı değildi direkt olarak. Adamın normal bir insan gibi “Baba oluyorum” diye bağırmasını sevinmesini bekliyordu. Bence çoğu kişi bu durumu eşine haber verdiği anı değil eşinin verdiği tepkiyi hatırlar üzerinden zaman geçince.Arkadaşlar süprizi adam için yapmayacaktı konu sahibi, kendisi o haber vereceği anın soğuk, buz gibi ömür boyu içinde kalmaması için yapacaktı anlamadığınız şey bu.
Mesela ben de hem cinslerime göre çok güçlü bir kadınım. Gerçekten büyük bir fark var. Benim de eminim dövüşmek sinirimi çok yatıştırırdı. Hele böyle bir ülkede ceza dahi almam. Ama temel insan ahlaki diye bir şey var.
Hani demişsiniz ya alttan alınca daha çok sinirlendim diye. Zaten hatası o. Alttan almak. Halbuki o da kendi sakinleşme yöntemini aynı sizin yaptiginiz gibi dayatmaliydi dimi?
Siz eminim çocuğunuz varsa ya da olunca da benzer tavırları çocuğunuza hadi ona olmasa da varlığını umursamayarak esinize göstermeye devam edeceksiniz. Çünkü bu asla şımarıklık değil dimi. Basit bir huy.
Eşinize bir sorun bakalım adam gerçekten nasıl hissediyor siz ona öyle davranınca.
Ama şey siz onun zaten öyle hissetmesinden zevk alıyorsunuz değil mi?