• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok yahu.
Son adet tarihin ne zaman?
Ondan sonra 7.haftada gidersen hem keseyi görür, hem kalp atışını duyarsın.
10 gün sonraya randevu aldım. Başka bişey yaptırmıycam o zamana kadar eğer gerekli olmazsa tabi

👍👏👏herkes yok eşimden soğurum yok boşanırım maşallah tüm millet kadın erkek adliye önünde yatıyor. Benim esimde çoookkkk küserdi hiç soğumadım hatta ilk günden daha çok seviyorum. Anneleriniz büyüklerimiz her zorlukta adliyeye mi.kosmus

annelermizin büyüklerimizin evlilikleri şahaneydi ya sanki. yüzde doksanı aldatılıp boşanamamıştır buna benimkiler de dahil. şimdi boşanmaların çok olmasının sebebi evlilikleri becerememek değil, kadınlarımızın şükürler olsun daha özgür, işi ve maddi desteği olan, bağımsız ve bilinçli olmaları. ayrıca evliliğe yüklenen o gereksiz kutsallık da nihayet azaldı. ama siz tabiki alttan almaya devam edin karakter meselesi.

Aynen.
Eşler nasıl böyle kus kalabiliyor uzunca süre??
Ben bir gece küstüm ayrı yatyım dedim ondada karabasan bastı kordudan bir kaçısım var sarıldımhemen korkudan allah böylee allah bir daha da küsmedim 🙃

Gereksiz ve saçma şekilde uzatıyorsunuz olayı, buradaki üyeler de malum kaostan beslenen tipler gaz verdikçe onu yaptı bunu dedi diye anlık rapor veriyorsunuz ilginç biçimde. Yuva sizin yuvanız, her evliliğin dinamiği farklıdır, karakter denilen bir şey var, kimisi konuşarak içindeki öfkeyi dışarı atar kimisi susarak sakinleşmeyi bekleyerek. Siz eşiniz evde değilken saydırın mesaj atın, sonra da testi önüne koydum bir şey yapmadı diye yükselin. Öfkesinin dinmesini beklemeden ateşi harlamaya devam ediyorsunuz sonra da şöyle böyle. Ben olsam çoktan ortayı bulmuş barışmış bebek haberini de vermiş mutlu mesut kahvemi yudumluyordum şu an. Bazen haklı da olsan alttan alman gereken zamanlar oluyor, her evlilikte böyle inatlaşma olur da sürekli içten içe öfke büyütülürse hangi evlilik ayakta kalır. Çocukça geliyor sizin yaptığınız da bana kusura bakmayın

tabi ya kadının yaptığı çoçukça adamın 2 hafta küsmesi çok olgunca. çünkü o errrkeekk her zaman alttan alınmalı, alttan alan kadın olmalı. alt ve erkek kelimelerinin aynı cümlede kullanılması bile korkunç. erkek dediğin daima üstlerde olmalı sinek kadar olsun başımızda bulunsun

Gereksiz ve saçma şekilde uzatıyorsunuz olayı, buradaki üyeler de malum kaostan beslenen tipler gaz verdikçe onu yaptı bunu dedi diye anlık rapor veriyorsunuz ilginç biçimde. Yuva sizin yuvanız, her evliliğin dinamiği farklıdır, karakter denilen bir şey var, kimisi konuşarak içindeki öfkeyi dışarı atar kimisi susarak sakinleşmeyi bekleyerek. Siz eşiniz evde değilken saydırın mesaj atın, sonra da testi önüne koydum bir şey yapmadı diye yükselin. Öfkesinin dinmesini beklemeden ateşi harlamaya devam ediyorsunuz sonra da şöyle böyle. Ben olsam çoktan ortayı bulmuş barışmış bebek haberini de vermiş mutlu mesut kahvemi yudumluyordum şu an. Bazen haklı da olsan alttan alman gereken zamanlar oluyor, her evlilikte böyle inatlaşma olur da sürekli içten içe öfke büyütülürse hangi evlilik ayakta kalır. Çocukça geliyor sizin yaptığınız da bana kusura bakmayın
Uzatan kocası küsen kocası

10 gün sonraya randevu aldım. Başka bişey yaptırmıycam o zamana kadar eğer gerekli olmazsa tabi
eşinize gerçekten çok ama çok gıcık kaptım
Haspam kendi yardım ediyor mu bari misafir çağırdığında?
karı kılıklı derler bizim oralarda
küsmenin kadını erkeği olmaz tabi de :)

çok hastasınız bakanınız yok
aileniz yakınınızda mı onlara gitseniz hem iyi olur beyefendiye bir korku da salarsınız
hemde annenizde mis gibi dinlenirsiniz

bu arada test yaptırdınız mı?

Benim de inadım çok pistir bi temiz küsersem 1 ay dolandiririm pesimde. Ama karsimdaki hastaysa falan yumusarim. Hele hamilelik? Bildigi halde boyle mi yapio tam anlamadim haberi verdiniz mi? Blöf mü sanio. Eger inanip da sürdürüosa bu evlilik bitmistir. Adam artık sizden cocugu olacagina mutlu degildir yani. Bu inat ve umursamamazliktan cok öte bisey.

Hiç bavul toplamadım evliliğimde
Eşim bavulu toplarsam bi daha boşaltmayağımı bildiğinden hep çok daha öncesinde çözdük anlaşmazlıklarımızı
Siz aman kahrını çekeyim canım kocam dedikçe daha çok bavul toplar toplar boşaltırsınız 🤦‍♀️
Çokluk uzun yıllardır hiç bavul toplamadım evlilik oturdu çok sukur

Hiii bıyıklı ben yanlış bir cümle kurmadım dediğim sadece eğer bir evlilikte aldatma şiddet ne bileyim evin rızkını başka yerde yemek gibi şeyler yoksa azcik eşimize sabredelim şimdi herkes severek evleniyor eşini seven kadın kolayca elinin tersiyle itibilir mi? Biz dörtdörtlük kadınlar miyiz eşlerimiz bize biz onlara anlayışlı olalım başka birşey yok
Burayı senelerdir okurum her eşiyle problem yaşayana yapılan ilk yorum benim.kocam yapsa boşanırım. Evcilik mi oynuyoruz yapmayın ya ben 15 senelik evliyim çok valiz topladım evet ama şükür hiç evimden çıkmadım hep orta yolu bulduk. Şimdi desen ki pişman mısın eşinin kahrını çektiğin için gram pişman değilim sabah gözümü açıp yanımda görmek gibisi yok.
bende boşan demedim , hatta portakal suyu için teşekkeür et dedim. şahsen ben aşağılalana psiskolojik şiddet gördüğüm adamı sabah yanımda görmekten mutlu olmama. saygı duyulmalıyım değer görülmeliyim. çünkü ben saygı duyuyuyorumdeğer veriyorum. çalıştığım halde tüm ev işi bana aitt. çok yoğun çaşıltığı ve evegeç geldiği için. ben bunları yaparken karşı taraf saygı duyaca k değer verece üzmeyecek . yapmıyorsa çekekmemem .

Benim de inadım çok pistir bi temiz küsersem 1 ay dolandiririm pesimde. Ama karsimdaki hastaysa falan yumusarim. Hele hamilelik? Bildigi halde boyle mi yapio tam anlamadim haberi verdiniz mi? Blöf mü sanio. Eger inanip da sürdürüosa bu evlilik bitmistir. Adam artık sizden cocugu olacagina mutlu degildir yani. Bu inat ve umursamamazliktan cok öte bisey.
Evet gebeliği bilip böyle yapiyorsa ben artık ailemn yanina gider gerekli işlemlere başlarım .. böyle olmaz yani olmamalı ??? Bebekleri olacak ve bebek bakımı hastalık cart curt o zman bu adam 365 günün 5 günü konuşur hanımıyla yazık!
Agzimdakini siz soylediniz bilipte barismiyorsa sorun çok daha büyük.

Testi vermiş adama. Biliyor yani.

👍👏👏herkes yok eşimden soğurum yok boşanırım maşallah tüm millet kadın erkek adliye önünde yatıyor. Benim esimde çoookkkk küserdi hiç soğumadım hatta ilk günden daha çok seviyorum. Anneleriniz büyüklerimiz her zorlukta adliyeye mi.kosmus
Ay bu annelerimiz neler çektide boşanmadılardan fenalık geldi artık.
Boşansalarmış arkadaş sinir hastası olana kadar çocuklarım için katlandım demeselerdi.
Bende herkese boşan demem ama boşanması gereken adamlar var yapcak bişey yok.
Kaç kez bavulu blöf olsun diye hazırlayın sonra millete yok iyiki sabretmişim falan filan.
Başka bir konuda okumuştum 15 yıldır kv denizle yaşiyordunız siz sanki, doğrumu hatırlıyorum?
Bu bile benim için boşanma sebebidir hemde ilk seneden ne 15i. Siz bavul hazırlayıp boşaltmaya devam edin. Size ayrı ev açamayan adamıda sabha gördükçe mutlu olun. Bu sizin hayatınız. Başkası aynı fedakarlığı yapmıyor diye gelip burda kimseyide eleştirmeyin ama önce kendi hayatına bak derler çünkü

Evliliklerine bakınca annelerimiz ve büyüklerimiz örnek alınacak kişiler değiller. Birçok kadın büyüğümüz de maddi imkansızlıklar sebebiyle evli kalmış. Kutsal evlilik kurumu için değil.

Bebeğin haberi aldığında bu küslüğü devam etirmeseydi paşazade şuan size hak verirdim. Ama adam hala ben keyifle misafir ağırlaymacakmıyım tribine devam ediyor. Bebeğimiz olucak hadi tadını çıkaralım kafasında değilki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back