Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkes yok eşimden soğurum yok boşanırım maşallah tüm millet kadın erkek adliye önünde yatıyor. Benim esimde çoookkkk küserdi hiç soğumadım hatta ilk günden daha çok seviyorum. Anneleriniz büyüklerimiz her zorlukta adliyeye mi.kosmus

erkekmiyiz acaba

Malesef o dediğiniz öyle olmuyor karşıdaki kişiyi de düşünmek lazım. Yani ben şunu yaparsam bunu yaparsam düzelirdi ama yapmadım değil. Bazı insanlar sen alttan aldıkça bak ben haklıyım anladı biraz daha surat yapıp uzatayıö da bir daha yapamasın modunda oluyor eşim de bana aynen bunu yaptı. Bebek haberine bile tepki vermeyerek bu bile bişey yaparsan eğer beni değiştirmez tavrında davrandı. Bunu ona karşı kullanacagımı düşündü sanırım. Burda insanlardan yardım istemek için konu açtım ve gelişmeleri soruyorlar ben de söylüyorum ben bunu da ilginç görmüyorum çünkü dediğim gibi fikir almak için konu açtım. Her denileni de yapmıyorum ayrıca yazılanlara bakıp ben de düşünüyorum merak etmeyin. Herşey bitti şimdi de bu nedenle eleştirilmek istemiyorum. Rahatsız olan okumaz konumu bu kadar basit.

erkekmiyiz acaba
Hiii bıyıklı ben yanlış bir cümle kurmadım dediğim sadece eğer bir evlilikte aldatma şiddet ne bileyim evin rızkını başka yerde yemek gibi şeyler yoksa azcik eşimize sabredelim şimdi herkes severek evleniyor eşini seven kadın kolayca elinin tersiyle itibilir mi? Biz dörtdörtlük kadınlar miyiz eşlerimiz bize biz onlara anlayışlı olalım başka birşey yok
Burayı senelerdir okurum her eşiyle problem yaşayana yapılan ilk yorum benim.kocam yapsa boşanırım. Evcilik mi oynuyoruz yapmayın ya ben 15 senelik evliyim çok valiz topladım evet ama şükür hiç evimden çıkmadım hep orta yolu bulduk. Şimdi desen ki pişman mısın eşinin kahrını çektiğin için gram pişman değilim sabah gözümü açıp yanımda görmek gibisi yok.

Ben herkese boşan diyen biri değilim. Bu arkadaşa da demedim. Ancak problem sizin indirgediğiniz kadar basit değil. Sadece eş değil, Küsme şiddetine maruz kalan evlatlar da yazdı. Bu durumdan ne kadar yara aldıkları ortada. Bunu basitleştirerek aman sen git konuş, gönlünü al demek de bir çözüm değil

Off babam da böyledir. Annemle tartışsa bizimle de konuşmazdı. Suratını asar hicbirimize merhaba bile demezdi. O zamanlar babam akşam eve gelmesin isterdim . Baristirmaya çalışırdık ,evde ki gerilim bitsin diye.

Ondandır mi bilmem kim bana ne yaparsa yapsın asla kusemem . Tavır dahi yapamam . Yanlış birşey yapıyor karşıdakini incitiyor gibi gelir.

çünkü o kadar erkek tapar şekilde yetiştirildik ki baba, bırak olgun olmayı çocuklarına bile küsmesi normal.
baksana hala 2 hafta küsen ve eşi alttan almasına rağmen bunu çocukça haftalarca uzatan adamı bile haklı görenler var!
hala ananemiz babanemiz diyorlar istiyorlar ki 100 yıl öncesi gibi yaşayalım. Aman allah erkeklerimize zeval vermesin, onları başımızdan eksik etmesin yok naapaaarızzzz??

Kesinlikle, küsmek psikolojik şiddettir. Bu kadar küsen ve bunu normal karşılayan insan olduğuna inanamıyorum. Yorumları şok içinde okuyorum. Boşuna psikolojik sorunları olan bir millet değiliz demek ki.

Yaptığınız dümdüz şımarıklık.

Bulmuşsunuz sizi alttan alan eşi, nasıl ego tatmin edeceğinizi şaşırmışsınız.

Karşınızda biraz dişli biri olsaydı görürdüm ama huy bu canım diye konuşabiliyor muydunuz?

Biri de huy diye eşine bağırıp çağırsın mesela, küsmekte bir türlü psikojik şiddet çünkü. Kadın yapınca minnoş bir huya dönüşmüyor.

Ben arkadaşa asla sen konuş demedim demem de erkeğin poposu zaten kaf dağında iyice onları şımarmaya gerek yok sadece sessiz kalıp o konuşmaya başlayınca yaptığı hatayı anlatmak gerek diyorum boşanmak en son
Kadın gibi küsen erkekle yaşamak çok zor benden iyi kimse bilmez annesinin yetistiremedigi adamı ben eğittim diyebilirim

Bende işte asla küsemem. Çocuklarında açtıkları yaralardan haberleri dahi yok. Huy deyip geçiyorlar.

Bende işte asla küsemem. Çocuklarında açtıkları yaralardan haberleri dahi yok. Huy deyip geçiyorlar.
Bu konu ve yorumları görünce kafama dank etti neden kimseye kusemedigim.

Eşimle evlenmeden en önem verdiğim şeyin gece yatağa kus girmemek oldugunu söylemiştim . Çok şükür 8 yıldır öyle birbirimize kusmedik. Dargın olsak dahi çocukların yanında normal davrandık uzatmadik. Yani cidden çocukları çok etkiliyor bu durum

Küsen bir babayla büyüyen bir evlat olarak söyleyebileceğim bir şey var: Keşke annem düzelir diye sabretmek yerine boşasaydı.

Belki de bize olumlu bir davranış bıraktılar. Polyannacilik mod on.
Küsen insana zerre sabrım da saygım da yok benim bu sebeple.

Evlenmeden önce bu huyunu bilmiyormuydunuz?böyle saçma bir konuda 2 hafta küsüp birde hasta olduğunuzu bildiği halde bu şekilde davraniyorsa ,daha büyük sorunları nasıl asacaksınız?

Kanka kocası uzatıyor farkında mısın?
Ayrıca çok öfkeli diye düşünülen erkeklerin kendi arkadaşlarına nasıl yalakalıklar yaptıklarını görseniz :))) ne hikmetse bir tek eşlerine böyle oluyorlar.

Bir eve misafir geliyorsa önce evin hanımına danışılmalı. Erkek aranıp söyleniyorsa dur bi eşime haber vereyim planı yoksa dönüş yaparım demeli.
Misafir, üstelik yatılı misafir emrivaki yapılamaz. Kadın yumurtlama günü diye + ev temiz değil diye istemiyor besbelli
Erkekse inatla diretiyor
Bize uygun olmadığım ama uzaktan gelen reddetmemin ayıp olacağı misafir geleceği zaman bile eşim ev işlerinde yardım eder. Evliliğimizin başlarında ben yetişmeye çalışırdım herşeye ama gördü ne kadar yorulduğumu yardım etmek onunda görevi olduğunu anladı. Kaldı ki 3.şahıslar yüzünden 2 hafta küsmesi kabul edilebilir değil. Nasıl başlarsa öyle gider 2 sene olmuş şimdiye birşeyleri düzeltmeliydiniz. Bence insanlar eşleriyle yaşadıkları veya yaşayabilecekleri sorunları çözme yetisine sahip olduktan sonra çocuk düşünmeliler. Tamam biz olduk demeliler önce. Küsünce düşman olan anne veya baba çocuğunu ne kadar iyi yetiştirebilir ki? Ben yerinde olsam hamilelik testini ona göstermezdim bile. Eşin aşırı egolu narsist özellikler taşıyor, hamilelik testinden sonra insan bi duygulanır gelir sarılır. Tepkisiz kalması çok korkutucu. Yatılıya gelmiş gitmiş misafir için hala küsmesi insanın hayat enerjisini sömürür nasıl katlanıyorsun buna? Son olarak bir örnek vereyim aylar önce eşimle kötü bi tartışma yaşadık konuşmuyorduk. Ben haklıydım o olayı abartmıştı vs. Dışarı çıkıp tek başıma gezmeyi planlıyordum kv aradı uzaktan misafir gelmiş oraya gitmek durumunda kaldık. Her zamanki gibi neşeli tavrımdaydım güzelce ağırladık evimize dönünce ben gittim kendime kahve yaptım başka odaya geçtim geldi özür diledi sarıldı hatamı anladım dedi. Annem arayınca benle kavgalı olduğun için gitmezsin orda surat asarsın diye düşündüm ama sen tam tersini yaptın sen haklıydın dedi. Ama sizin meselede sen hayır demene rağmen misafirini güzel ağırlıyorsun ona rağmen gelip kusura bakma emrivaki yapmış gibi oldum ama çok güzel ağırladın misafirimizi, yok yere üzdüm seni diyebilirdi. Tam aksine daha da böbürlenmiş benim dediğim olur sende paşa paşa hizmet edersin kafasında şu an. Böylesi de mutlu haber verilmeyi haketmiyor.

Hiç bavul toplamadım evliliğimde
Eşim bavulu toplarsam bi daha boşaltmayağımı bildiğinden hep çok daha öncesinde çözdük anlaşmazlıklarımızı
Siz aman kahrını çekeyim canım kocam dedikçe daha çok bavul toplar toplar boşaltırsınız

yani olması gereken
her zaman biz de doğru davranmıyoruz tabi ki
ben de çok saçma sapan davranıyorum mesela, o anki öfkeyle allahım ne kadar haklıyım deyip abartıyorum, ya da çok alakasız bir şeye kızmış oluyorum, o an hiç haklı olmasam bile kendimi aşşırı haklı hissedip aşşırı yanlış davranıyorum ama insan bir öfkesi dindiğinde illaki hatasını anlıyor, mümkün değil anlamamak.
yani 1 saat 2 saat sonra zaten" karşı taraf da galiba bunu bunu düşündü" diyorsun. Böyle günleri bulduğu hiç olmadı, olmamalı zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…