- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.781
- 88
- 39
- Konu Sahibi mindfulness05
-
Gereksiz ve saçma şekilde uzatıyorsunuz olayı, buradaki üyeler de malum kaostan beslenen tipler gaz verdikçe onu yaptı bunu dedi diye anlık rapor veriyorsunuz ilginç biçimde. Yuva sizin yuvanız, her evliliğin dinamiği farklıdır, karakter denilen bir şey var, kimisi konuşarak içindeki öfkeyi dışarı atar kimisi susarak sakinleşmeyi bekleyerek. Siz eşiniz evde değilken saydırın mesaj atın, sonra da testi önüne koydum bir şey yapmadı diye yükselin. Öfkesinin dinmesini beklemeden ateşi harlamaya devam ediyorsunuz sonra da şöyle böyle. Ben olsam çoktan ortayı bulmuş barışmış bebek haberini de vermiş mutlu mesut kahvemi yudumluyordum şu an. Bazen haklı da olsan alttan alman gereken zamanlar oluyor, her evlilikte böyle inatlaşma olur da sürekli içten içe öfke büyütülürse hangi evlilik ayakta kalır. Çocukça geliyor sizin yaptığınız da bana kusura bakmayın
erkekmiyiz acabaherkes yok eşimden soğurum yok boşanırım maşallah tüm millet kadın erkek adliye önünde yatıyor. Benim esimde çoookkkk küserdi hiç soğumadım hatta ilk günden daha çok seviyorum. Anneleriniz büyüklerimiz her zorlukta adliyeye mi.kosmus
Malesef o dediğiniz öyle olmuyor karşıdaki kişiyi de düşünmek lazım. Yani ben şunu yaparsam bunu yaparsam düzelirdi ama yapmadım değil. Bazı insanlar sen alttan aldıkça bak ben haklıyım anladı biraz daha surat yapıp uzatayıö da bir daha yapamasın modunda oluyor eşim de bana aynen bunu yaptı. Bebek haberine bile tepki vermeyerek bu bile bişey yaparsan eğer beni değiştirmez tavrında davrandı. Bunu ona karşı kullanacagımı düşündü sanırım. Burda insanlardan yardım istemek için konu açtım ve gelişmeleri soruyorlar ben de söylüyorum ben bunu da ilginç görmüyorum çünkü dediğim gibi fikir almak için konu açtım. Her denileni de yapmıyorum ayrıca yazılanlara bakıp ben de düşünüyorum merak etmeyin. Herşey bitti şimdi de bu nedenle eleştirilmek istemiyorum. Rahatsız olan okumaz konumu bu kadar basit.Gereksiz ve saçma şekilde uzatıyorsunuz olayı, buradaki üyeler de malum kaostan beslenen tipler gaz verdikçe onu yaptı bunu dedi diye anlık rapor veriyorsunuz ilginç biçimde. Yuva sizin yuvanız, her evliliğin dinamiği farklıdır, karakter denilen bir şey var, kimisi konuşarak içindeki öfkeyi dışarı atar kimisi susarak sakinleşmeyi bekleyerek. Siz eşiniz evde değilken saydırın mesaj atın, sonra da testi önüne koydum bir şey yapmadı diye yükselin. Öfkesinin dinmesini beklemeden ateşi harlamaya devam ediyorsunuz sonra da şöyle böyle. Ben olsam çoktan ortayı bulmuş barışmış bebek haberini de vermiş mutlu mesut kahvemi yudumluyordum şu an. Bazen haklı da olsan alttan alman gereken zamanlar oluyor, her evlilikte böyle inatlaşma olur da sürekli içten içe öfke büyütülürse hangi evlilik ayakta kalır. Çocukça geliyor sizin yaptığınız da bana kusura bakmayın
Hiii bıyıklı ben yanlış bir cümle kurmadım dediğim sadece eğer bir evlilikte aldatma şiddet ne bileyim evin rızkını başka yerde yemek gibi şeyler yoksa azcik eşimize sabredelim şimdi herkes severek evleniyor eşini seven kadın kolayca elinin tersiyle itibilir mi? Biz dörtdörtlük kadınlar miyiz eşlerimiz bize biz onlara anlayışlı olalım başka birşey yokerkekmiyiz acaba
Ben herkese boşan diyen biri değilim. Bu arkadaşa da demedim. Ancak problem sizin indirgediğiniz kadar basit değil. Sadece eş değil, Küsme şiddetine maruz kalan evlatlar da yazdı. Bu durumdan ne kadar yara aldıkları ortada. Bunu basitleştirerek aman sen git konuş, gönlünü al demek de bir çözüm değilHiii bıyıklı ben yanlış bir cümle kurmadım dediğim sadece eğer bir evlilikte aldatma şiddet ne bileyim evin rızkını başka yerde yemek gibi şeyler yoksa azcik eşimize sabredelim şimdi herkes severek evleniyor eşini seven kadın kolayca elinin tersiyle itibilir mi? Biz dörtdörtlük kadınlar miyiz eşlerimiz bize biz onlara anlayışlı olalım başka birşey yok
Burayı senelerdir okurum her eşiyle problem yaşayana yapılan ilk yorum benim.kocam yapsa boşanırım. Evcilik mi oynuyoruz yapmayın ya ben 15 senelik evliyim çok valiz topladım evet ama şükür hiç evimden çıkmadım hep orta yolu bulduk. Şimdi desen ki pişman mısın eşinin kahrını çektiğin için gram pişman değilim sabah gözümü açıp yanımda görmek gibisi yok.
Çocuklarına da küsüyorlar. Babam bikere bana iki ay küsmüstü. Sebebi ise kardeşimin uzun ve içi siyahlasmis tırnaklarıyla yapmış olduğu mercimek köftesinden huylanip yemek istememem. Eğer yemezsen bende yemek yemeyecegim dedi ve masadan kalktı. İki ay aynı evin içinde konuşmadı benimle. Bu da şiddet aslında biz şiddeti sadece fiziksel algılıyoruz ama bu da psikolojik şiddet oluyor. Babamı çok seviyorum ama bu huyu beni çok yaralamış yaşım ilerledikçe daha iyi anlıyorum.
Kesinlikle, küsmek psikolojik şiddettir. Bu kadar küsen ve bunu normal karşılayan insan olduğuna inanamıyorum. Yorumları şok içinde okuyorum. Boşuna psikolojik sorunları olan bir millet değiliz demek ki.Çocuklarına da küsüyorlar. Babam bikere bana iki ay küsmüstü. Sebebi ise kardeşimin uzun ve içi siyahlasmis tırnaklarıyla yapmış olduğu mercimek köftesinden huylanip yemek istememem. Eğer yemezsen bende yemek yemeyecegim dedi ve masadan kalktı. İki ay aynı evin içinde konuşmadı benimle. Bu da şiddet aslında biz şiddeti sadece fiziksel algılıyoruz ama bu da psikolojik şiddet oluyor. Babamı çok seviyorum ama bu huyu beni çok yaralamış yaşım ilerledikçe daha iyi anlıyorum.
Yaptığınız dümdüz şımarıklık.Utanarak yazıyorum ama ben de konu sahibinin eşi gibi çok uzun süre aynı evin içinde küs kalabilme özelliğine sahibim üstelik çok ottan b...n sebeplerleen son eşime gece maça gittiği için 3 hafta boyunca sadece mecburi sebeplerden bir ya da iki kelime konuştum. Birkac kez geldi alttan aldı ben daha da sinirlendim çok saçma biliyorum ama engel olamıyorum kendime simariklik değil bu aslında benim için bir sakinlesme yöntemi çünkü o durumda sinirim geçmeden konuşursam çok kırıcı olabiliyorum kendimi ifade edemiyorum sinirim de hemen gecmiyor. Yeni evli de degiliz 10 yıl geçti ama hala ilk günkü gibi kusmelerimiz o da alıştı artık ben konuşmayınca o da konuşmuyor en son noktaya gelince küstügümüz konuyu bile çoğu zaman unutup barisiyoruz.
Burdaki arkadaşlar çok yadirgamislar ama bana çok normal geldi sinir bozucu bir durum ama huy işte. Siz de eşiniz gibi sakin kalıp normal davranın gerekiyorsa birkaç kelime konuşun ama üstüne gitmeyin kendisi gelip konusacaktir. Sessiz kalırsanız o da kendisini dinleyecek abarttigini ve size haksızlık yaptığını anlayacaktır bence.
Ben arkadaşa asla sen konuş demedim demem de erkeğin poposu zaten kaf dağında iyice onları şımarmaya gerek yok sadece sessiz kalıp o konuşmaya başlayınca yaptığı hatayı anlatmak gerek diyorum boşanmak en sonBen herkese boşan diyen biri değilim. Bu arkadaşa da demedim. Ancak problem sizin indirgediğiniz kadar basit değil. Sadece eş değil, Küsme şiddetine maruz kalan evlatlar da yazdı. Bu durumdan ne kadar yara aldıkları ortada. Bunu basitleştirerek aman sen git konuş, gönlünü al demek de bir çözüm değil
Off babam da böyledir. Annemle tartışsa bizimle de konuşmazdı. Suratını asar hicbirimize merhaba bile demezdi. O zamanlar babam akşam eve gelmesin isterdim . Baristirmaya çalışırdık ,evde ki gerilim bitsin diye.
Ondandır mi bilmem kim bana ne yaparsa yapsın asla kusemem . Tavır dahi yapamam . Yanlış birşey yapıyor karşıdakini incitiyor gibi gelir.
Bu konu ve yorumları görünce kafama dank etti neden kimseye kusemedigim.Bende işte asla küsemem. Çocuklarında açtıkları yaralardan haberleri dahi yok. Huy deyip geçiyorlar.
Küsen bir babayla büyüyen bir evlat olarak söyleyebileceğim bir şey var: Keşke annem düzelir diye sabretmek yerine boşasaydı.Ben arkadaşa asla sen konuş demedim demem de erkeğin poposu zaten kaf dağında iyice onları şımarmaya gerek yok sadece sessiz kalıp o konuşmaya başlayınca yaptığı hatayı anlatmak gerek diyorum boşanmak en son
Kadın gibi küsen erkekle yaşamak çok zor benden iyi kimse bilmez annesinin yetistiremedigi adamı ben eğittim diyebilirim
Belki de bize olumlu bir davranış bıraktılar. Polyannacilik mod on.Bu konu ve yorumları görünce kafama dank etti neden kimseye kusemedigim.
Eşimle evlenmeden en önem verdiğim şeyin gece yatağa kus girmemek oldugunu söylemiştim . Çok şükür 8 yıldır öyle birbirimize kusmedik. Dargın olsak dahi çocukların yanında normal davrandık uzatmadik. Yani cidden çocukları çok etkiliyor bu durum
Evlenmeden önce bu huyunu bilmiyormuydunuz?böyle saçma bir konuda 2 hafta küsüp birde hasta olduğunuzu bildiği halde bu şekilde davraniyorsa ,daha büyük sorunları nasıl asacaksınız?Evet kızlar son durumu yazıyorum. Eşim olacak beyfendi dün de hasta oldugumu gördüğü halde bugün ne aradı ne sordu ve de gelmedi. Haftada bir arkadasıyla görüşür bu saate kadar gelmediğine göre kesin öyle. Sinir oluyorm mesaj atıp yine saydırayım diyorum öfke öfkeyi doğuruyo. Umurunda değilim ne ben ne bebek. İyi bi ders vermeliyim diyorum umursamaz birine ders de verilmez. Şaşmış durumdayım ne yapacagımı.
Kanka kocası uzatıyor farkında mısın?Gereksiz ve saçma şekilde uzatıyorsunuz olayı, buradaki üyeler de malum kaostan beslenen tipler gaz verdikçe onu yaptı bunu dedi diye anlık rapor veriyorsunuz ilginç biçimde. Yuva sizin yuvanız, her evliliğin dinamiği farklıdır, karakter denilen bir şey var, kimisi konuşarak içindeki öfkeyi dışarı atar kimisi susarak sakinleşmeyi bekleyerek. Siz eşiniz evde değilken saydırın mesaj atın, sonra da testi önüne koydum bir şey yapmadı diye yükselin. Öfkesinin dinmesini beklemeden ateşi harlamaya devam ediyorsunuz sonra da şöyle böyle. Ben olsam çoktan ortayı bulmuş barışmış bebek haberini de vermiş mutlu mesut kahvemi yudumluyordum şu an. Bazen haklı da olsan alttan alman gereken zamanlar oluyor, her evlilikte böyle inatlaşma olur da sürekli içten içe öfke büyütülürse hangi evlilik ayakta kalır. Çocukça geliyor sizin yaptığınız da bana kusura bakmayın
Hiç bavul toplamadım evliliğimdeBurayı senelerdir okurum her eşiyle problem yaşayana yapılan ilk yorum benim.kocam yapsa boşanırım. Evcilik mi oynuyoruz yapmayın ya ben 15 senelik evliyim çok valiz topladım evet ama şükür hiç evimden çıkmadım hep orta yolu bulduk.
yine mi kan vericem? Öyle bişey denilmedi
Bir eve misafir geliyorsa önce evin hanımına danışılmalı. Erkek aranıp söyleniyorsa dur bi eşime haber vereyim planı yoksa dönüş yaparım demeli.
Misafir, üstelik yatılı misafir emrivaki yapılamaz. Kadın yumurtlama günü diye + ev temiz değil diye istemiyor besbelli
Erkekse inatla diretiyor
Bize uygun olmadığım ama uzaktan gelen reddetmemin ayıp olacağı misafir geleceği zaman bile eşim ev işlerinde yardım eder. Evliliğimizin başlarında ben yetişmeye çalışırdım herşeye ama gördü ne kadar yorulduğumu yardım etmek onunda görevi olduğunu anladı. Kaldı ki 3.şahıslar yüzünden 2 hafta küsmesi kabul edilebilir değil. Nasıl başlarsa öyle gider 2 sene olmuş şimdiye birşeyleri düzeltmeliydiniz. Bence insanlar eşleriyle yaşadıkları veya yaşayabilecekleri sorunları çözme yetisine sahip olduktan sonra çocuk düşünmeliler. Tamam biz olduk demeliler önce. Küsünce düşman olan anne veya baba çocuğunu ne kadar iyi yetiştirebilir ki? Ben yerinde olsam hamilelik testini ona göstermezdim bile. Eşin aşırı egolu narsist özellikler taşıyor, hamilelik testinden sonra insan bi duygulanır gelir sarılır. Tepkisiz kalması çok korkutucu. Yatılıya gelmiş gitmiş misafir için hala küsmesi insanın hayat enerjisini sömürür nasıl katlanıyorsun buna? Son olarak bir örnek vereyim aylar önce eşimle kötü bi tartışma yaşadık konuşmuyorduk. Ben haklıydım o olayı abartmıştı vs. Dışarı çıkıp tek başıma gezmeyi planlıyordum kv aradı uzaktan misafir gelmiş oraya gitmek durumunda kaldık. Her zamanki gibi neşeli tavrımdaydım güzelce ağırladık evimize dönünce ben gittim kendime kahve yaptım başka odaya geçtim geldi özür diledi sarıldı hatamı anladım dedi. Annem arayınca benle kavgalı olduğun için gitmezsin orda surat asarsın diye düşündüm ama sen tam tersini yaptın sen haklıydın dedi. Ama sizin meselede sen hayır demene rağmen misafirini güzel ağırlıyorsun ona rağmen gelip kusura bakma emrivaki yapmış gibi oldum ama çok güzel ağırladın misafirimizi, yok yere üzdüm seni diyebilirdi. Tam aksine daha da böbürlenmiş benim dediğim olur sende paşa paşa hizmet edersin kafasında şu an. Böylesi de mutlu haber verilmeyi haketmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?