Utanarak yazıyorum ama ben de konu sahibinin eşi gibi çok uzun süre aynı evin içinde küs kalabilme özelliğine sahibim üstelik çok ottan b...n sebeplerle
en son eşime gece maça gittiği için 3 hafta boyunca sadece mecburi sebeplerden bir ya da iki kelime konuştum. Birkac kez geldi alttan aldı ben daha da sinirlendim
çok saçma biliyorum ama engel olamıyorum kendime simariklik değil bu aslında benim için bir sakinlesme yöntemi çünkü o durumda sinirim geçmeden konuşursam çok kırıcı olabiliyorum kendimi ifade edemiyorum sinirim de hemen gecmiyor. Yeni evli de degiliz 10 yıl geçti ama hala ilk günkü gibi kusmelerimiz
o da alıştı artık ben konuşmayınca o da konuşmuyor en son noktaya gelince küstügümüz konuyu bile çoğu zaman unutup barisiyoruz.
Burdaki arkadaşlar çok yadirgamislar ama bana çok normal geldi sinir bozucu bir durum ama huy işte. Siz de eşiniz gibi sakin kalıp normal davranın gerekiyorsa birkaç kelime konuşun ama üstüne gitmeyin kendisi gelip konusacaktir. Sessiz kalırsanız o da kendisini dinleyecek abarttigini ve size haksızlık yaptığını anlayacaktır bence.