• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Testte çift çizgiyi gördüm kasık ağrılarım da var aslında emin gibiyim sanırım ondan çok merak etmiyorum. Ya da yüzleşmeye korkuyorum bilmiyorm çok karmaşık duygulardayım
Zaten diğer konunuzda gördüm çift çizgi gayet net. Bu konuda iyiyimdir 5 yıl gebelik bekledim çok gebelik ve kayıp yaşadım, o çizgilerin kurduyum kan vermeden önceki testini atarsan sana değer bile söyleyebilirim :KK66:

Zaten diğer konunuzda gördüm çift çizgi gayet net. Bu konuda iyiyimdir 5 yıl gebelik bekledim çok gebelik ve kayıp yaşadım, o çizgilerin kurduyum kan vermeden önceki testini atarsan sana değer bile söyleyebilirim :KK66:
Merak ettim bende var mı sizce geçen ay kimyasal gebelik geçirdim reglim de 1 gün geçti bu regli günümde yaptığım test

Eklentiler

• 4C98627E-F97B-4537-ADAA-78C7C2E983FF.png
    4C98627E-F97B-4537-ADAA-78C7C2E983FF.png
    284 KB · Görüntüleme: 198
  • BAFFFD05-C75F-4E73-854F-92373AA190EF.png
    BAFFFD05-C75F-4E73-854F-92373AA190EF.png
    520,9 KB · Görüntüleme: 200
Yaa o derece😀 pazar günü yaptıgım testi atayım o halde

Eklentiler

• DCBE6975-6FFB-469F-9AA1-0664E198C901.jpeg
    DCBE6975-6FFB-469F-9AA1-0664E198C901.jpeg
    134,7 KB · Görüntüleme: 196
Yaa o derece😀 pazar günü yaptıgım testi atayım o halde
Konuyu uzaktan takip ediyorum canım bende merak içindeyim umarım eşinle aranı düzeltirsin ve test gayet net :D inşallah kan sonuçları da güzel ilerler hayırlısı olsun inşallah :KK200:

Ben de ilim sisteminden bakıyorum
Her ilde bar mı bilmiyorum da
Kimlik ve doğum yılımı girerek görebiliyorum her hareketini
Benim yaşadığım.ilde de var bu sistem. Bulunduğun sehirin devlet hastanesinin laboratuvar sonuçlarından gözüküyor. TC ve doğum yılı ile

Ay şiştik burda hepimiz😳 konu sahibi bu kadar merak etmiyor:KK70::KK70:
E dedim ya ikinci çizgi netti. Ya eminim ondan rahatım ya yüzleşmek istemiyorm karmaşık duygu ve düşünceler içindeyim. Bi de ağır bi soğuk algınlıgı grip gibi bişey oldum iki gündür çok halsiz ve kötüyüm

E dedim ya ikinci çizgi netti. Ya eminim ondan rahatım ya yüzleşmek istemiyorm karmaşık duygu ve düşünceler içindeyim. Bi de ağır bi soğuk algınlıgı grip gibi bişey oldum iki gündür çok halsiz ve kötüyüm
Stresten yorgun düşmüşsün canım. Kocan denen d.galak yüzünden afedersin en güzel zamanını stresle geçirdin:KK11:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back