- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi mindfulness05
-
Zaten diğer konunuzda gördüm çift çizgi gayet net. Bu konuda iyiyimdir 5 yıl gebelik bekledim çok gebelik ve kayıp yaşadım, o çizgilerin kurduyum kan vermeden önceki testini atarsan sana değer bile söyleyebilirimTestte çift çizgiyi gördüm kasık ağrılarım da var aslında emin gibiyim sanırım ondan çok merak etmiyorum. Ya da yüzleşmeye korkuyorum bilmiyorm çok karmaşık duygulardayım
Merak ettim bende var mı sizce geçen ay kimyasal gebelik geçirdim reglim de 1 gün geçti bu regli günümde yaptığım testZaten diğer konunuzda gördüm çift çizgi gayet net. Bu konuda iyiyimdir 5 yıl gebelik bekledim çok gebelik ve kayıp yaşadım, o çizgilerin kurduyum kan vermeden önceki testini atarsan sana değer bile söyleyebilirim
Yaa o dereceZaten diğer konunuzda gördüm çift çizgi gayet net. Bu konuda iyiyimdir 5 yıl gebelik bekledim çok gebelik ve kayıp yaşadım, o çizgilerin kurduyum kan vermeden önceki testini atarsan sana değer bile söyleyebilirim
Konuyu uzaktan takip ediyorum canım bende merak içindeyim umarım eşinle aranı düzeltirsin ve test gayet netYaa o derecepazar günü yaptıgım testi atayım o halde
E Nabizdan bakin istersenizDün demişlerdi öğleden sonra çıkar erken çıkarsa biz ararız diye. Arayan olmadı henüz. 3 gibi gideceğim.
Teşekkür ederimm inşallahKonuyu uzaktan takip ediyorum canım bende merak içindeyim umarım eşinle aranı düzeltirsin ve test gayet netinşallah kan sonuçları da güzel ilerler hayırlısı olsun inşallah
Benim yaşadığım.ilde de var bu sistem. Bulunduğun sehirin devlet hastanesinin laboratuvar sonuçlarından gözüküyor. TC ve doğum yılı ileBen de ilim sisteminden bakıyorum
Her ilde bar mı bilmiyorum da
Kimlik ve doğum yılımı girerek görebiliyorum her hareketini
Pazar günü test yaptırsan 300-350 arası çıkardı. P.tesi yaptırdığına göre 400-500 arası çıkacak bana güven :)Yaa o derecepazar günü yaptıgım testi atayım o halde
ya bi gölge görür gibiyim ama daha yakından çekebilir misin?Merak ettim bende var mı sizce geçen ay kimyasal gebelik geçirdim reglim de 1 gün geçti bu regli günümde yaptığım test
Telefon netlemiyor maalesef bide testi dün yaptım bugün çeksem de yanıltıcı olur bence inşallah vardırya bi gölge görür gibiyim ama daha yakından çekebilir misin?
3 e ne kaldı burdaEşim işte zaten ben de 3 te sağlık ocagına gideceğim bi değişiklik yok.
gölge pembe mi gri mi? Pembeyse vardırTelefon netlemiyor maalesef bide testi dün yaptım bugün çeksem de yanıltıcı olur bence inşallah vardır
E dedim ya ikinci çizgi netti. Ya eminim ondan rahatım ya yüzleşmek istemiyorm karmaşık duygu ve düşünceler içindeyim. Bi de ağır bi soğuk algınlıgı grip gibi bişey oldum iki gündür çok halsiz ve kötüyümAy şiştik burda hepimizkonu sahibi bu kadar merak etmiyor
Stresten yorgun düşmüşsün canım. Kocan denen d.galak yüzünden afedersin en güzel zamanını stresle geçirdinE dedim ya ikinci çizgi netti. Ya eminim ondan rahatım ya yüzleşmek istemiyorm karmaşık duygu ve düşünceler içindeyim. Bi de ağır bi soğuk algınlıgı grip gibi bişey oldum iki gündür çok halsiz ve kötüyüm
Test böyle bir hal almış amin inşallahgölge pembe mi gri mi? Pembeyse vardırHayırlısı inşallah
Bunda 2. Çizgi yok canımTest böyle bir hal almış amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?