- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
- Konu Sahibi mindfulness05
-
Enabızdan bakın
Bizim sağlık ocağının test sonuçları 1 2 gün sonra düşüyor e nabızaE devletten bakabilirsiniz sonucunuz çıkmıştır büyük ihtimalle. onların aramasını beklerseniz 3 güne ancak ararlar
Bazen çabuk düşüyor ben olsam sabredemem valla laboratuvarı bile arayabilirimBizim sağlık ocağının test sonuçları 1 2 gün sonra düşüyor e nabıza
Konu sahibinin de öyle olabilir
Her an bakıyorummm çıkmamış daha.E nabızdan bakabilirsiniz sonucunuz çıkmıştır büyük ihtimalle. onların aramasını beklerseniz 3 güne ancak ararlar
Barkod verilmedi.Barkod elindeyse hsm sitesinden bakabilir konu sahibi sağlık ocağı tahlilleri ordan hemen öğreniliyor
Sağlık ocagini arayın.Barkod verilmedi.
Ben kan verdiğim zaman barkodunu alıyorum, 2 saat sonra çıkmış oluyor kendim bakıyorum halk sağlığı laboratuvarından. Sağlık ocağı gidip sorana kadar sisteme girmiyor.Bizim sağlık ocağının test sonuçları 1 2 gün sonra düşüyor e nabıza
Konu sahibinin de öyle olabilir
İlk defa sağlık ocagına gittim hiç bilmiyordum.Ben kan verdiğim zaman barkodunu alıyorum, 2 saat sonra çıkmış oluyor kendim bakıyorum halk sağlığı laboratuvarından. Sağlık ocağı gidip sorana kadar sisteme girmiyor.
Ben de ilim sisteminden bakıyorumBen kan verdiğim zaman barkodunu alıyorum, 2 saat sonra çıkmış oluyor kendim bakıyorum halk sağlığı laboratuvarından. Sağlık ocağı gidip sorana kadar sisteme girmiyor.
Aklınızda olsun. Barkodu vermeseler bile fotoğrafını çekmek için rica edin. Ben gebeliğim boyunca tahlillerimi sağlık ocağından yaptırıp sonuçlarını doktoruma atıyordum. Bu şekilde çok rahat oldu. Yoksa dediğim gibi gidip sonuç ne oldu diye sormadan e nabıza girmiyorlardı bizimkiler.İlk defa sağlık ocagına gittim hiç bilmiyordum.
Testte çift çizgiyi gördüm kasık ağrılarım da var aslında emin gibiyim sanırım ondan çok merak etmiyorum. Ya da yüzleşmeye korkuyorum bilmiyorm çok karmaşık duygulardayımBazen çabuk düşüyor ben olsam sabredemem valla laboratuvarı bile arayabilirim
Barkodla nerden öğreniyordunuz?Aklınızda olsun. Barkodu vermeseler bile fotoğrafını çekmek için rica edin. Ben gebeliğim boyunca tahlillerimi sağlık ocağından yaptırıp sonuçlarını doktoruma atıyordum. Bu şekilde çok rahat oldu. Yoksa dediğim gibi gidip sonuç ne oldu diye sormadan e nabıza girmiyorlardı bizimkiler.
Bazen çabuk düşüyor ben olsam sabredemem valla laboratuvarı bile arayabilirim
Ay alemsinizlaboratuvarı bile arayabilirim mi
ben hep arıyorum ayol
İl sağlık müdürlüğünün laboratuvar sonuçları sayfasından.Barkodla nerden öğreniyordunuz?
Duymadım ilim sistemini ne iyiymiş.Ben de ilim sisteminden bakıyorum
Her ilde bar mı bilmiyorum da
Kimlik ve doğum yılımı girerek görebiliyorum her hareketini
İlin ilin yaDuymadım ilim sistemini ne iyiymiş.
valla iyi yapıyorsunlaboratuvarı bile arayabilirim mi
ben hep arıyorum ayol
Hahahahİlin ilin ya
Yaşadığım il yani
İlim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?