• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim sağlık ocağının test sonuçları 1 2 gün sonra düşüyor e nabıza
Konu sahibinin de öyle olabilir 🙄
Ben kan verdiğim zaman barkodunu alıyorum, 2 saat sonra çıkmış oluyor kendim bakıyorum halk sağlığı laboratuvarından. Sağlık ocağı gidip sorana kadar sisteme girmiyor. 🙁

Ben kan verdiğim zaman barkodunu alıyorum, 2 saat sonra çıkmış oluyor kendim bakıyorum halk sağlığı laboratuvarından. Sağlık ocağı gidip sorana kadar sisteme girmiyor. 🙁
Ben de ilim sisteminden bakıyorum
Her ilde bar mı bilmiyorum da
Kimlik ve doğum yılımı girerek görebiliyorum her hareketini

İlk defa sağlık ocagına gittim hiç bilmiyordum.
Aklınızda olsun. Barkodu vermeseler bile fotoğrafını çekmek için rica edin. Ben gebeliğim boyunca tahlillerimi sağlık ocağından yaptırıp sonuçlarını doktoruma atıyordum. Bu şekilde çok rahat oldu. Yoksa dediğim gibi gidip sonuç ne oldu diye sormadan e nabıza girmiyorlardı bizimkiler.

Bazen çabuk düşüyor ben olsam sabredemem valla laboratuvarı bile arayabilirim :KK70:
Testte çift çizgiyi gördüm kasık ağrılarım da var aslında emin gibiyim sanırım ondan çok merak etmiyorum. Ya da yüzleşmeye korkuyorum bilmiyorm çok karmaşık duygulardayım

Aklınızda olsun. Barkodu vermeseler bile fotoğrafını çekmek için rica edin. Ben gebeliğim boyunca tahlillerimi sağlık ocağından yaptırıp sonuçlarını doktoruma atıyordum. Bu şekilde çok rahat oldu. Yoksa dediğim gibi gidip sonuç ne oldu diye sormadan e nabıza girmiyorlardı bizimkiler.
Barkodla nerden öğreniyordunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back