• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoo barışmayacaksınız ki. Şu an gebelikten emin değil diye böyle yapıyor olabilir demiştiniz. Yani inanmadı ya da anlamadı gibi bir şey.
Ondan sizi götürmesini istemeniz mi fedakarlık olacak? Ya afedersiniz ama kocanızın kafasına vurup dank ettiresim geliyor. Öyle sinir oldum. Siz daha iyi tanırsınız tabi.
Dinlenin madem bana muhtaç oldu algısı yaratacaksa acile götür demeniz, boşverin.
Hayır o değil ben gidip ikinci kanı verirken kendimden fedakarlık yapmış olucam.

Bende senin gibi süslü puslu suprizli hayal etmiştim açıklamayı ama kavgaliydik bizde dümdüz söyledim. Bok gibi tepki verdi evet yıkıldım ama yapicak bhicbisey yok . Bı sure snrabaristik konuşmaya başladık ama eğer o an öyle gelistiyse kasma öyle yap.
Suprizli de olmayıversin . Haketmiyor dek suprizle öğrenmeyi . Yada içinde tut hicbisey söyleme bı sure oendi adım atıp pgnlunu alırsa suprizini yaparsın yok fikrimi sorarsan dümdüz söyle bittigitti
Demek ki başka biri de varmış yaşadıgımı yaşayan.

Hayır o değil ben gidip ikinci kanı verirken kendimden fedakarlık yapmış olucam.
Anladım. Ama barismaniz için birşey olması gerekiyor anladığım kadarıyla. Adam inat etmiş yola getireceğim diye düşünüyor belli ki. Siz de adım atmayacaksınız, ne olacak böyle? Yani onu adım atmak zorunda bırakacak birşey yapmanız gerekiyor gibi düşündüm.
Şahsen ben aynı evin içinde şu duruma katlanamaz çıkar giderdim.

Anladım. Ama barismaniz için birşey olması gerekiyor anladığım kadarıyla. Adam inat etmiş yola getireceğim diye düşünüyor belli ki. Siz de adım atmayacaksınız, ne olacak böyle? Yani onu adım atmak zorunda bırakacak birşey yapmanız gerekiyor gibi düşündüm.
Şahsen ben aynı evin içinde şu duruma katlanamaz çıkar giderdim.
İnanın bilmiyorum ne olacak

Kan sonucunu çıktı mı? Bence blöf sanıyor eşiniz. Ders olarak ailenize gidin diyeceğim, ama sonu daha kötü olur diye birşey diyemiyorum. Tartışmadan güzelce konuşun. Şayet devam edecekse çocuğunuzu tek başınıza büyüteceğinizi söyleyin. Ama blöf olarak değil. Şayet hala düzelmezse, ara vermeniz iyi olacak 😔

Kan sonucunu çıktı mı? Bence blöf sanıyor eşiniz. Ders olarak ailenize gidin diyeceğim, ama sonu daha kötü olur diye birşey diyemiyorum. Tartışmadan güzelce konuşun. Şayet devam edecekse çocuğunuzu tek başınıza büyüteceğinizi söyleyin. Ama blöf olarak değil. Şayet hala düzelmezse, ara vermeniz iyi olacak 😔
Nasıl bir ara verme? Ailemle aymı şehirde değiliz burda çalısıyorum. Kaldı ki bu halimle aile evinde ne işim var biri gidecekse kendi gitmeli zaten.

Demek ki başka biri de varmış yaşadıgımı yaşayan.
tabikide ne saniyosun bu acilari bi biz mi yasiyoruz o olaylari yasarken soguk kanliligimi korumaay calistim ne kdr uzgun olsam da hamile olmak o an beni tum skntilardan aliyordu bebek sahibi olmak duygusu bnm icin cok onemliydi o bebek bu skntilra katlanaiblme sebebim oldu sonrada bebegimi kaybettm zaten snada da tavsiyem bi seklde esle duzelir hamileigin tadini cikar bitiyor o zamanlar ve cok ariyorsun ozamanlari

tabikide ne saniyosun bu acilari bi biz mi yasiyoruz o olaylari yasarken soguk kanliligimi korumaay calistim ne kdr uzgun olsam da hamile olmak o an beni tum skntilardan aliyordu bebek sahibi olmak duygusu bnm icin cok onemliydi o bebek bu skntilra katlanaiblme sebebim oldu sonrada bebegimi kaybettm zaten snada da tavsiyem bi seklde esle duzelir hamileigin tadini cikar bitiyor o zamanlar ve cok ariyorsun ozamanlari
Çok haklısınız.

Merhaba kızlar,
2 yıllık evliyim.Temmuzdan beri çocuk deniyoruz olmuyordu. Bu ay da yumurtlama günleri falan tam değerlendirelim diye takip ediyorduk.Yumurtlamanın olacagı haftasonu eşim yatılı misafir geleceğini bir gün önce gece söyledi ben de kızdım. Çalısıyorum, sürekli bi yorgunluk var, temizlik yaptırıcam uygun gün bekliyorum, ev temiz deil nerden çıktı misafir ayrıca birgün kala mı söylenir diye kızdım.O andan itibaren küstü beyfendi. Misafir geldi bir saniye durmadım güleryüzde hizmmette hiç bi eksiklik kusur etmedim.Üzerinden yaklasık iki hafta geçti hala beyfendi konusmuyor aynı evin içinde tabi ben de emeklerim nankörlükle karsılandıgı için kızgınım konusmaya çalıştım yine tartısma çıktı. Tabi ilişki 9. Ve 11. Gün olmştu adet sonrası o yüzden ben asla hamilelik oldugunu düşünmüyordum ancak bir iki düşünüp olabilir deyip test aldım ve dün adet öncesi yani 26. Gündeyim silik çıktı ikinci çizgi. Yarın testi tekrarlıycam ancak eşime hiç bişey söylemedim henüz. Yani bu durum olursa ev süsleyip video kaydederek sürpriz yapmayı hayal ediyordum hep. Şimdi çok üzgünüm içinde bulundugum duruma. Pat diye söylemek istemiyorum. Küskün diye bi tepki vermezse falan yıkılırım o anı da öyle hatırlamak istemiyorum:KK43:
Beklesem barısmayı ne kadar sürer belli değil o da bilmeli bu durumu diyorum.
Siz olsaydınız ne yapardınız? Lütfen eleştirmeden içinde bulundurum durumun hassasiyetini göz önünde bulundurarak akıl verin. Küsme konusu siz çocuk musunuz diyecekler için söylüyorum ben konusmaya çalıştım dediğim gibi ancak adam asırı haklı görüp diretmesi emeklerimi görmezden gelmesi çok bencilce ben de kırılmış durumdayım.
Şimdiden teşekkürler.
Ben olsam soylemezdim. Çünkü benim eşim adet dongumu benden iyi bildiği için illaki sorar oldunmu diye. Buyuzden beklerdim. E sizde sonuçta bebek deniyorsunuz eşek değil ya sorsun ne var ne yok diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back