Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır o değil ben gidip ikinci kanı verirken kendimden fedakarlık yapmış olucam.

Demek ki başka biri de varmış yaşadıgımı yaşayan.

Hayır o değil ben gidip ikinci kanı verirken kendimden fedakarlık yapmış olucam.
Anladım. Ama barismaniz için birşey olması gerekiyor anladığım kadarıyla. Adam inat etmiş yola getireceğim diye düşünüyor belli ki. Siz de adım atmayacaksınız, ne olacak böyle? Yani onu adım atmak zorunda bırakacak birşey yapmanız gerekiyor gibi düşündüm.
Şahsen ben aynı evin içinde şu duruma katlanamaz çıkar giderdim.

İnanın bilmiyorum ne olacak

Kan sonucunu çıktı mı? Bence blöf sanıyor eşiniz. Ders olarak ailenize gidin diyeceğim, ama sonu daha kötü olur diye birşey diyemiyorum. Tartışmadan güzelce konuşun. Şayet devam edecekse çocuğunuzu tek başınıza büyüteceğinizi söyleyin. Ama blöf olarak değil. Şayet hala düzelmezse, ara vermeniz iyi olacak

Nasıl bir ara verme? Ailemle aymı şehirde değiliz burda çalısıyorum. Kaldı ki bu halimle aile evinde ne işim var biri gidecekse kendi gitmeli zaten.

Demek ki başka biri de varmış yaşadıgımı yaşayan.
tabikide ne saniyosun bu acilari bi biz mi yasiyoruz o olaylari yasarken soguk kanliligimi korumaay calistim ne kdr uzgun olsam da hamile olmak o an beni tum skntilardan aliyordu bebek sahibi olmak duygusu bnm icin cok onemliydi o bebek bu skntilra katlanaiblme sebebim oldu sonrada bebegimi kaybettm zaten snada da tavsiyem bi seklde esle duzelir hamileigin tadini cikar bitiyor o zamanlar ve cok ariyorsun ozamanlari

Çok haklısınız.

Ben olsam soylemezdim. Çünkü benim eşim adet dongumu benden iyi bildiği için illaki sorar oldunmu diye. Buyuzden beklerdim. E sizde sonuçta bebek deniyorsunuz eşek değil ya sorsun ne var ne yok diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…