- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
- Konu Sahibi mindfulness05
-
Eşiniz burnunuzu sürtmeye çalışıyor ama sizin yerinizde olsam bir daha bana danışmadan misafir getirecek adamı o evde misafirle baş başa bırakırım net! Öyle inat olmaz böyle olur. Sanki düşmanısınız elalem için sizi kırıyor. Çok kızdım eşinizeGelişme olunca ben yazarım arkadaşlar. Burda bazıları da sanki adamın küs kalması benim suçummus gibi eleştirmiş. Ha şimdi diyeceksiniz böyleyse neden çocuk yaptınız biz onu diyoruz falan diye ama yok arkadaslar yok daha önce uzamamıştı bu kadar. Her evlilikte küslük kavga olur bu normal ama uzaması ilk defa bu kadar. Nerden bilebilirdim bunu.
Siz nasılsınız test verdiniz miGelişme olunca ben yazarım arkadaşlar. Burda bazıları da sanki adamın küs kalması benim suçummus gibi eleştirmiş. Ha şimdi diyeceksiniz böyleyse neden çocuk yaptınız biz onu diyoruz falan diye ama yok arkadaslar yok daha önce uzamamıştı bu kadar. Her evlilikte küslük kavga olur bu normal ama uzaması ilk defa bu kadar. Nerden bilebilirdim bunu.
acaba küslüğü sizizn sert konuşmamnız olabilirmi , sonrasındada msjda saydırmıştınız . belki onda kızdıGelişme olunca ben yazarım arkadaşlar. Burda bazıları da sanki adamın küs kalması benim suçummus gibi eleştirmiş. Ha şimdi diyeceksiniz böyleyse neden çocuk yaptınız biz onu diyoruz falan diye ama yok arkadaslar yok daha önce uzamamıştı bu kadar. Her evlilikte küslük kavga olur bu normal ama uzaması ilk defa bu kadar. Nerden bilebilirdim bunu.
Kesin böyle diyecektir. Bu tip adamların hep " ama sen de bana bunu yaptın" şeklinde bir bahaneleri olur. Ne hikmetse bu tip adamlara da hep orta yolu bulmaya çalışan, anlaşma yanlısı kadınlar denk gelir.acaba küslüğü sizizn sert konuşmamnız olabilirmi , sonrasındada msjda saydırmıştınız . belki onda kızdı
Valla açıkçası hiç de öyle biri değilimdir.Kesin böyle diyecektir. Bu tip adamların hep " ama sen de bana bunu yaptın" şeklinde bir bahaneleri olur. Ne hikmetse bu tip adamlara da hep orta yolu bulmaya çalışan, anlaşma yanlısı kadınlar denk gelir.
Aile hekimime test verdim ancak sonuç yarın çıkacakmış. Ben de bugün grip gibiyim inşallah korona değildir. Baş ağrısı başladı şimdi boğazım agrıyor burun akıntısı da var.Siz nasılsınız test verdiniz mi
Geçmiş olsun. Gebelikte olabiliyor galiba bu. Gebeliğini grip olduğu dönemde öğrenen çok kişi var bu forumda. Bol bol sıvı alın.Aile hekimime test verdim ancak sonuç yarın çıkacakmış. Ben de bugün grip gibiyim inşallah korona değildir. Baş ağrısı başladı şimdi boğazım agrıyor burun akıntısı da var.
Şu an o kadar gıcık durumda ki en sonki konusmadan sonra karsısına geçip konussam ya cvp vermeyip iyice delirtecek ya da sen bilirsin naparsan yap falan diyecek ben de kudurucam daha da sımartmış olucam duramıyo bak diycek. Kendi gibi umursamaz olucam ben de.bence açık açık karşısına geçip ne yapmaya çalıştığını sorun sakince
küslüğe devam edecek ise ona gör yol alacağınızı söyleyin
çünkü gerçekten tepenize çıkmış bu adam
netlik istediğinizde net olmak zorunda kalacaktır
Yaa öyle mi? Korktum inanın korona falan geçiriyorum diyeGeçmiş olsun. Gebelikte olabiliyor galiba bu. Gebeliğini grip olduğu dönemde öğrenen çok kişi var bu forumda. Bol bol sıvı alın.
Ortada başka bir sorun yoksa ki öyle diyorsunuz. Ben olsam kalk beni acile götür test vereceğim derdim . Aile hekimliğinde verdiğimi söylemezdim.Aile hekimime test verdim ancak sonuç yarın çıkacakmış. Ben de bugün grip gibiyim inşallah korona değildir. Baş ağrısı başladı şimdi boğazım agrıyor burun akıntısı da var.
Nasıl bir ders vereyim? Kavga ettim olmadı mesaj attım ağzıma geleni söyledim olmadı. İki haftadır kendince benm bişeyler yapmamı bekliyordu bence yapmadım işe gittim arkadaslarimla çıktım umursamadım. Başka ne yapayım akıl verinSizin suçunuz yok, ama eşiniz iyi bir dersi hak ediyor. Nereye kadar devam edecek. En mutlu zamanınızı heba ediyor. İşin kötüsü hep hatırlayacaksınız bu günleri.
Bağışıklık düşüyor biraz gebe kalınca sanırım o yüzden çabuk grip olunuyor.Yaa öyle mi? Korktum inanın korona falan geçiriyorum diye
BakınNasıl bir ders vereyim? Kavga ettim olmadı mesaj attım ağzıma geleni söyledim olmadı. İki haftadır kendince benm bişeyler yapmamı bekliyordu bence yapmadım işe gittim arkadaslarimla çıktım umursamadım. Başka ne yapayım akıl verin
İyi de ne olcak bunu yapınca? Bugün 4 tüp kan verdim zaten hastyım ikinci bi kan vermeyi kaldıramam ayrıca yine kendimden fedakarlık yapmış olucamBakınMinnaklarimm 'ın söylediği şeyi yapabilirsiniz. Hem covid testi de verirsiniz gitmişken. Hatta eşinize de kovid mi oldum grip mi belli değil, acile götür beni, gebelik için de test vermem lazım deyin.
Bende senin gibi süslü puslu suprizli hayal etmiştim açıklamayı ama kavgaliydik bizde dümdüz söyledim. Bok gibi tepki verdi evet yıkıldım ama yapicak bhicbisey yok . Bı sure snrabaristik konuşmaya başladık ama eğer o an öyle gelistiyse kasma öyle yap.Merhaba kızlar,
2 yıllık evliyim.Temmuzdan beri çocuk deniyoruz olmuyordu. Bu ay da yumurtlama günleri falan tam değerlendirelim diye takip ediyorduk.Yumurtlamanın olacagı haftasonu eşim yatılı misafir geleceğini bir gün önce gece söyledi ben de kızdım. Çalısıyorum, sürekli bi yorgunluk var, temizlik yaptırıcam uygun gün bekliyorum, ev temiz deil nerden çıktı misafir ayrıca birgün kala mı söylenir diye kızdım.O andan itibaren küstü beyfendi. Misafir geldi bir saniye durmadım güleryüzde hizmmette hiç bi eksiklik kusur etmedim.Üzerinden yaklasık iki hafta geçti hala beyfendi konusmuyor aynı evin içinde tabi ben de emeklerim nankörlükle karsılandıgı için kızgınım konusmaya çalıştım yine tartısma çıktı. Tabi ilişki 9. Ve 11. Gün olmştu adet sonrası o yüzden ben asla hamilelik oldugunu düşünmüyordum ancak bir iki düşünüp olabilir deyip test aldım ve dün adet öncesi yani 26. Gündeyim silik çıktı ikinci çizgi. Yarın testi tekrarlıycam ancak eşime hiç bişey söylemedim henüz. Yani bu durum olursa ev süsleyip video kaydederek sürpriz yapmayı hayal ediyordum hep. Şimdi çok üzgünüm içinde bulundugum duruma. Pat diye söylemek istemiyorum. Küskün diye bi tepki vermezse falan yıkılırım o anı da öyle hatırlamak istemiyorum
Beklesem barısmayı ne kadar sürer belli değil o da bilmeli bu durumu diyorum.
Siz olsaydınız ne yapardınız? Lütfen eleştirmeden içinde bulundurum durumun hassasiyetini göz önünde bulundurarak akıl verin. Küsme konusu siz çocuk musunuz diyecekler için söylüyorum ben konusmaya çalıştım dediğim gibi ancak adam asırı haklı görüp diretmesi emeklerimi görmezden gelmesi çok bencilce ben de kırılmış durumdayım.
Şimdiden teşekkürler.
Yoo barışmayacaksınız ki. Şu an gebelikten emin değil diye böyle yapıyor olabilir demiştiniz. Yani inanmadı ya da anlamadı gibi bir şey.İyi de ne olcak bunu yapınca? Bugün 4 tüp kan verdim zaten hastyım ikinci bi kan vermeyi kaldıramam ayrıca yine kendimden fedakarlık yapmış olucam
O zaman karnınız şişene kadar bekleyinİyi de ne olcak bunu yapınca? Bugün 4 tüp kan verdim zaten hastyım ikinci bi kan vermeyi kaldıramam ayrıca yine kendimden fedakarlık yapmış olucam
İşte dediğiniz gibi herkes farklı herkesin evliliği farklı.O zaman karnınız şişene kadar bekleyinbilmiyorum her evliliğin dinamiği farklı. Benim eşimin de küsme huyu vardı. En fazla üç gün olacak şekilde o bile bana asır gelirdi. Bende tam tersi gülerim falan şimdi birgüne indi hani böyle bir durumda ben böyle yapardım zaten benimki ilk dediğim de tepkisiz kalmazdı kalsaydı bunu derdim barışmista olurduk. Üstüne çokta güzel bir şekilde sonucu alıp yemeğe giderdik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?