• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım hamileyim ama eşimle küsüz ne yapmalıyım sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibinin eşi sorunlardan kaçtıkça onların yokolacağını zannediyor, halbuki dertlerini daha beter büyütüyor.

Sorsanız ben çok sakinim der, halbuki son derece agresif. Pasif agresiflik sakinlik demek değildir. 🙄

Konu sahibi hamilesiniz arkadaşlarınızla çıkın olmadı dışarıda kafa dağıtın. Kan testi sonrası kağıdı önüne koyarsınız. Yok ona da mı inanmadı anne babanızın evinden haber alır.

Nerede huzur varsa oraya gidin herşeyin başı sağlık.
Çok haklısınız. Aslında çok ciddi bir psikolojik şiddet bu yaptığı.
Burada adamla konuşmaya çalışmak yerine ona görünmez muamelesi yapıp hayatı yaşamak gerekiyor.
Böyle özel günleri hiçe sayan insanlardan nefret ediyorum. Ortada çok özel bir an var, neyin davası bu? Sanki babasını öldürmüşler gibi...
Yaptığı şeyin kendisine de nasıl zarar vereceğinin farkında değil.
Ufacık şeyin ego savaşıyla büyüyüp nerelere geldiğine bir bakın...

Testi göreceği yere bırak
Bir tepki verir herhalde o kadar da değil
Vermezse de onun için hazırlık yapmamanin ne kadar doğru olduğunu anlarsin

Bence bu adamin işine geldi küslük, evet başta misafir olayına darılmıs olabilir ama sonradan bahaneye dönüştürmek için kullanıyor gibi geldi.. Bi halt karıştırıyor olabilir, küs olunca daha rahat hal karıstiriyordur tabi.. yada gerçekten barışmak istemiyor bu yüzden uzatıyor olabilir..

Merhaba kızlar,
2 yıllık evliyim.Temmuzdan beri çocuk deniyoruz olmuyordu. Bu ay da yumurtlama günleri falan tam değerlendirelim diye takip ediyorduk.Yumurtlamanın olacagı haftasonu eşim yatılı misafir geleceğini bir gün önce gece söyledi ben de kızdım. Çalısıyorum, sürekli bi yorgunluk var, temizlik yaptırıcam uygun gün bekliyorum, ev temiz deil nerden çıktı misafir ayrıca birgün kala mı söylenir diye kızdım.O andan itibaren küstü beyfendi. Misafir geldi bir saniye durmadım güleryüzde hizmmette hiç bi eksiklik kusur etmedim.Üzerinden yaklasık iki hafta geçti hala beyfendi konusmuyor aynı evin içinde tabi ben de emeklerim nankörlükle karsılandıgı için kızgınım konusmaya çalıştım yine tartısma çıktı. Tabi ilişki 9. Ve 11. Gün olmştu adet sonrası o yüzden ben asla hamilelik oldugunu düşünmüyordum ancak bir iki düşünüp olabilir deyip test aldım ve dün adet öncesi yani 26. Gündeyim silik çıktı ikinci çizgi. Yarın testi tekrarlıycam ancak eşime hiç bişey söylemedim henüz. Yani bu durum olursa ev süsleyip video kaydederek sürpriz yapmayı hayal ediyordum hep. Şimdi çok üzgünüm içinde bulundugum duruma. Pat diye söylemek istemiyorum. Küskün diye bi tepki vermezse falan yıkılırım o anı da öyle hatırlamak istemiyorum:KK43:
Beklesem barısmayı ne kadar sürer belli değil o da bilmeli bu durumu diyorum.
Siz olsaydınız ne yapardınız? Lütfen eleştirmeden içinde bulundurum durumun hassasiyetini göz önünde bulundurarak akıl verin. Küsme konusu siz çocuk musunuz diyecekler için söylüyorum ben konusmaya çalıştım dediğim gibi ancak adam asırı haklı görüp diretmesi emeklerimi görmezden gelmesi çok bencilce ben de kırılmış durumdayım.
Şimdiden teşekkürler.
Hayal ettiğiniz gibi bu haberi verin. Sonrada oturup konuşun. Zaten istediğiniz bir hamilelikse o tatsızlıkda bu güzel haberle ortadan kalkar diye düşünüyorum

Bence bu adamin işine geldi küslük, evet başta misafir olayına darılmıs olabilir ama sonradan bahaneye dönüştürmek için kullanıyor gibi geldi.. Bi halt karıştırıyor olabilir, küs olunca daha rahat hal karıstiriyordur tabi.. yada gerçekten barışmak istemiyor bu yüzden uzatıyor olabilir..

bana da öyle geliyor kadın hamile oldugunu söylüyor hala devam ediyor ya birşeyler çeviriyor ya da harbi insanlıktan nasibini almamış bir öküz

Pamukannesi83 Pamukannesi83 'ne bosuna buyuk tepki verdin.
Hanimefendi strese girme diye cok hafif bile yazmis.
2 hafta ayni evin, ayni yatagin icinde, esi konusmak istiyorken küs duran bir adam sevgisizdir, saygisizdir, huysuzdur net.
Akli basinda bir insan ancak kendisi icin buyuk sorunlarda buyuk tepkiler verir, uzun sessizlikte kalir. Ve cogu kari koca da oyle buyuk ve uzun suren bir olayda illa acaba bu yanlis bir evlilik mi, acaba bosanmali miyim diye aklindan gecirir.
Kocan da zaten " her misafirde boyle mi yapicaksin" diyerek ve hala tepkisini devam ettirerek acikca evlilikle ilgili soru isaretleri oldugunu belirtmis.
Adamin hamilelige sevinmemesi, tepki bile vermemesi de bu yuzden.
Yani ikiniz cok baska duygu ve dusuncelerdesiniz.

Ben de aranizdaki iliskiyi duzeltmeden cocuk yapmasaydiniz diyenlerdenim, siz israrla yooo ben tek basima hamilelik, lohusalik ve bebek bakimi gerceklestiririm ve bundan da cok mutlu olurum derseniz de bu sizin hayatiniz tabi, bizim sorunumuz degil..

Asırı inatçı despot birisi malesef:KK43:
Sen öyle alıştırdın. Her hatalı olduğunda adım attın. Nasılsa gelir mindful diye bekliyor. Gerekirse 1 ay gizle ama barışmadan söyleme. O da aa bana küserse söylemeyebiliyor desin. Hamilelikte hiç kaldıramazsın bu tavırlarını önce düzelt bence

Böyle birine sürpriz yapmak?
O anı güzel hatırlamak istemek?

Of ben ne okuyorum yaw. Böyle biriyle yapacağım sürpriz bana güzel bir anı olmaz.
Bu kadar arında düşerseniz kendini iyice bir halt sanmaya devam edecek. Söyleyin geçin. Allah yardımcınız olsun. Lohusalığı mümkünse bu heriften uzak atlatmaya çalışın

Arkadaşlar bence adam gayette farkında bebek olayının ama o kadar kindar biri ki hala kuslugunun haklı olmanın peşinde kan verdikten sonra kağıdı ortada bırakın hala daha tepki yoksa bırakın gidin annenizin evine şaka gibi iyiki sürprizi hazırlamamışsınız daha da beter delirirdi insan

Pamukannesi83 Pamukannesi83 'ne bosuna buyuk tepki verdin.
Hanimefendi strese girme diye cok hafif bile yazmis.
2 hafta ayni evin, ayni yatagin icinde, esi konusmak istiyorken küs duran bir adam sevgisizdir, saygisizdir, huysuzdur net.
Akli basinda bir insan ancak kendisi icin buyuk sorunlarda buyuk tepkiler verir, uzun sessizlikte kalir. Ve cogu kari koca da oyle buyuk ve uzun suren bir olayda illa acaba bu yanlis bir evlilik mi, acaba bosanmali miyim diye aklindan gecirir.
Kocan da zaten " her misafirde boyle mi yapicaksin" diyerek ve hala tepkisini devam ettirerek acikca evlilikle ilgili soru isaretleri oldugunu belirtmis.
Adamin hamilelige sevinmemesi, tepki bile vermemesi de bu yuzden.
Yani ikiniz cok baska duygu ve dusuncelerdesiniz.

Ben de aranizdaki iliskiyi duzeltmeden cocuk yapmasaydiniz diyenlerdenim, siz israrla yooo ben tek basima hamilelik, lohusalik ve bebek bakimi gerceklestiririm ve bundan da cok mutlu olurum derseniz de bu sizin hayatiniz tabi, bizim sorunumuz degil..
Ne demek istiyorsunuz yani bebekten vazmı geçeyim?

Bence evin içinde bu adam yokmuş gibi davranın iki k.. kırık misafir için size iki hafta küsen adamı umursamayın karnınızdaki bebeğe yazık strese girer. Sizi bu şekilde eğitmeye çalışıyor bir daha bi saat sonra gelen misafire bile söylenmeyeceksiniz çünkü korkacağınızı düşünüyor. İki hafta onsuz kaldınız ya.. Yok sayın aslında ne kadar önemsiz olduğunu anlasın

ha bu arada eşim denilecek kişi bana şunu yapsaydı iki hafta birde hamile olmamı önemsemeseydi -hala eşim olmaya devam ederse ki pek sanmıyorum- bir daha evime kimse adım atamazdı. Rüyasında görür misafiri
valla misafir çağırır hiç hazırlık yapmaz, son anda kapıyı çarpıp giderdim gezmeye. Bir kere misafir ağırlasın görürüm ben onun misafir sevgisini. gevrek gevrek ağzımızın tadıyla misafir ağırlayamayacak mıyız diyor mu bir daha.

valla misafir çağırır hiç hazırlık yapmaz, son anda kapıyı çarpıp giderdim gezmeye. Bir kere misafir ağırlasın görürüm ben onun misafir sevgisini. gevrek gevrek ağzımızın tadıyla misafir ağırlayamayacak mıyız diyor mu bir daha.
Bencil adam olur mu evde hizmetlisi varya ne demek misafir ağırlayacak. Ağız tadını düşünen eşine sevgi saaygı gösteriri. Böylelerini koca yerine koyup hamileliğini süprizle söylemeye çalışan eş suçlu. Bu yüzü vermiş bu adama

Bencil adam olur mu evde hizmetlisi varya ne demek misafir ağırlayacak. Ağız tadını düşünen eşine sevgi saaygı gösteriri. Böylelerini koca yerine koyup hamileliğini süprizle söylemeye çalışan eş suçlu. Bu yüzü vermiş bu adama

adam kadını sevmiyor.
konu sahibesinin çekecek çilesi varmış bile isteye bencil ve despot adamı baba yapmak için uğraşmış. bu adamla ömür geçmez hele çocuk doğsun kendiside görecek.

adam kadını sevmiyor.
konu sahibesinin çekecek çilesi varmış bile isteye bencil ve despot adamı baba yapmak için uğraşmış. bu adamla ömür geçmez hele çocuk doğsun kendiside görecek.
Çok yazık barışmak için çabalarsa adam bunu eğitme şekli olarak kullanıp hep yapacak .Umarım konu sahibi şu adamı yok sayar bir süre de o şişirilmiş egosu balon gibi söner

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back