- 24 Ekim 2019
- 1.388
- 7.594
- 158
- Konu Sahibi mindfulness05
-
Öyle demek istemiyorum.Ne demek istiyorsunuz yani bebekten vazmı geçeyim?
Ve bence en komiği hala nasıl sürpriz yaparım diye soruyor. Böyle adamların var oluş sebebi böyle kadınlar.adam kadını sevmiyor.
konu sahibesinin çekecek çilesi varmış bile isteye bencil ve despot adamı baba yapmak için uğraşmış. bu adamla ömür geçmez hele çocuk doğsun kendiside görecek.
Evet , onu anladık. Ama bu olayın yaşanması için adamında sıcak karşılık vermesi gerekirdi. Geçti o iş.Arkadaşlar süprizi adam için yapmayacaktı konu sahibi, kendisi o haber vereceği anın soğuk, buz gibi ömür boyu içinde kalmaması için yapacaktı anlamadığınız şey bu.
Yani tabi orası öyle de sanki adamın gönlü şenlensin diye yapacak gibi yorumlar olmuş. Adamın mizacı karakteri bu. Bu devirde erkekler nazlı olmuşlar gerçekten, anlamış değilim.Evet , onu anladık. Ama bu olayın yaşanması için adamında sıcak karşılık vermesi gerekirdi. Geçti o iş.
Maalesef. Hele ki biz kadınlar alttan aldıkça 2x oluyor.Yani tabi orası öyle de sanki adamın gönlü şenlensin diye yapacak gibi yorumlar olmuş. Adamın mizacı karakteri bu. Bu devirde erkekler nazlı olmuşlar gerçekten, anlamış değilim.
İnşallah işin sonu kötüye varmazBen de çok merak ediyorumbize noluyorsa
İnşallah ama adama uyuz oldumİnşallah işin sonu kötüye varmaz
Ciddi bir arıza çıkarmadan akillanmayacak bu adam galibaGelişme olunca ben yazarım arkadaşlar. Burda bazıları da sanki adamın küs kalması benim suçummus gibi eleştirmiş. Ha şimdi diyeceksiniz böyleyse neden çocuk yaptınız biz onu diyoruz falan diye ama yok arkadaslar yok daha önce uzamamıştı bu kadar. Her evlilikte küslük kavga olur bu normal ama uzaması ilk defa bu kadar. Nerden bilebilirdim bunu.
Sizin suçunuz yok, ama eşiniz iyi bir dersi hak ediyor. Nereye kadar devam edecek. En mutlu zamanınızı heba ediyor. İşin kötüsü hep hatırlayacaksınız bu günleri.Gelişme olunca ben yazarım arkadaşlar. Burda bazıları da sanki adamın küs kalması benim suçummus gibi eleştirmiş. Ha şimdi diyeceksiniz böyleyse neden çocuk yaptınız biz onu diyoruz falan diye ama yok arkadaslar yok daha önce uzamamıştı bu kadar. Her evlilikte küslük kavga olur bu normal ama uzaması ilk defa bu kadar. Nerden bilebilirdim bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?