• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Bu Defa Bitti :(

Ama yazamayayım diyorum da yine parmakları zaptedemiyorum, elbette sıkıntılar yaşıyorsunuzdur ama düşünsenize çocuk büyüyünce soracak anne neden aldın babamla boşanma kararını? cvp: Anneler günümü kutlamadı!

Cevap o olmayacak canım. Cevap: Babanın bizi 2.planda tutması, bizim artık yeni bir aile olduğumuzu anlayamaması ve her zaman anne-babasının bizden önce gelmesi...

Ya bu kaçıncı duyduğum konu, anneler günü yüzünden kavga eden , mutsuz olan. Yani başka sorunlar vardır , bebişi 6 saat siz emzirememişsiniz o önemli, ama nedir yani koca adam anneler gününde annesinin dibinde olmasa ne oluyor, böyle saçma sebepten insan kırarmı hayat arkadaşını, değer mi

saçma uydurulmuş bir gün , başka gün annesiyle beraber vakit geçirsin çok mu önemli illa dün birlikte olmaları. Bazen basit şeyler yüzünden ne kadar gereksiz birbirimizi kırıyoruz, halbuki ne güzel yuvası var bebeği var, annesi sağ sağlıklı. Nedir yanı bu anneler günü saçmalığı . Hergün onlar annemiz değilmi , günler çuvala mı girdi

Siz de kafanıza takmayın, bazen bazı şeyleri oluruna bırakmak en iyisi , herşey kuralına göre olsun derken kendimizi mutsuz ediyoruz. Siz bebişinizle Mutlu olmaya bakın, eşiniz de umarım hatasını anlar

Bu kadar anlam yüklemeyin bu gün sonsuza dek olmayacak bir gün değil,her sene var ama siz fazla anlam yüklemiş çok şey beklemişsiniz ya da hayal etmişsiniz....Eşiniz ailenizle çok içiçe bence ve biraz sıkılmış belli ki,boşanacak bir mevzu yok ama!
Ama oğluma bakacak kimse yok ki :( Kv ben hamileyken direk ben bakamam dedi. Annem de ben bakarım kızım üzülme dedi. Minicik bir bebeği nasıl başkasına emanet edeyim? Ben hala her gece nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum oğlumu. Bu korkuyla nasıl başkasına emanet edilir ki... Kaldı ki eşim de başkasına bırakamayacağımızın farkında...

Anneler günü anneler günü, sanki senede bir defa bır araya gelıyormuş gibi yada nebılıyım anneler gunu harıcınde bırlıkte olunca özel olmuyormuş gibi... Noluyor anneler gunu olunca onu anlamıyorum. Takmışsınız ikinizde anne günü. Her hafta veya 2 haftada bir ziyarette cok fazla zaten eşinde ayrıca abarttıkça abartmış, yarım saat mesafede altıüstü annesi... Oğlunuzdan ayrı kalmak, emzırmemek bu derece olay olcaksa nısana gıtmeseydınız hiç.

Cevap o olmayacak canım. Cevap: Babanın bizi 2.planda tutması, bizim artık yeni bir aile olduğumuzu anlayamaması ve her zaman anne-babasının bizden önce gelmesi...
Cidden ortada boşanmalık bir sorun yok gibi görünüyor ama tabi yine sizin kararınız ;fazla beklenti içerisindesiniz ve kusura bakmayın ama kendinize fazlaca acıyorsunuz!Bu bir çeşit değer görmek istemenin bahanesi de olabilir.
Ayrıca eşinizin yeni bir baba olduğu ,buna biz kadınlardan daha zor adapte olabileceği,kadınların beklentierinin erkeklerden daha fazla olduğu,Ve her insanın önceliğinin de annesi olduğu gerçeklerini değiştiremiyorsunuz.
Dün eşim telde ilk olarak eltimin anneler gününü kutladı benden önce !!!!napayım şimdi boşanmalımıyım?

yahu ben mi yanlis anliyorum. kadin artik ikinci planda olmak istemedigi icin ayricam diyor. anneler gunu son damla olmus. esinin ailesine verdigibonemi o da kendi ailesine vermek istemis esi yanasmamis. yani klasik senin annen benim annem durumu ama bu anneler gunu hassasliginda gerceklesmis. bunun sebebi da konu sahibinin bu konuda hassas olusu. ne var yani anneler gunu cok onemliyse onun icin?
valla anlayamiyorum bazen buradaki coolluk yarisini... yok cok.abartiliyor yok sacma, yok bilmem ne...
evladini kaybetmeden ahkam keseni mi dersin yoksa konuyi anneler gunune indirgeyeni mi?

konu sahibi esinle adamakilli konus. evladin cok kucuk birseyler elbet yoluna girecek...

Anneler günü anneler günü, sanki senede bir defa bır araya gelıyormuş gibi yada nebılıyım anneler gunu harıcınde bırlıkte olunca özel olmuyormuş gibi... Noluyor anneler gunu olunca onu anlamıyorum. Takmışsınız ikinizde anne günü. Her hafta veya 2 haftada bir ziyarette cok fazla zaten eşinde ayrıca abarttıkça abartmış, yarım saat mesafede altıüstü annesi... Oğlunuzdan ayrı kalmak, emzırmemek bu derece olay olcaksa nısana gıtmeseydınız hiç.

Nişana gitmem gerekiyordu çünkü nişan sahibi bizim nişanımıza tee İzmir'e geldi ve eşimin sülalesinden gelen tek insandı. Bu sebeple gider 1-2 saat oturur, geliriz diye konuşmuştuk eşimle... Ama annesini görünce değişti her şey. Sürekli gitme mevzusu da şöyle ben ne zaman bu hafta gitmeyelim desem eşim hemen sen beni ailemden uzaklaştırmak istiyorsun muhabbetine girer. Yıldım artık, ne zaman isterse gidiyorum... Annesi biz evlenmeden önce ben İzmirliyim diye öyle demiş eşime. İzmirliler cazgır olurmuş, alır koparırmış seni bizden oğlum demiş eşime...

yahu ben mi yanlis anliyorum. kadin artik ikinci planda olmak istemedigi icin ayricam diyor. anneler gunu son damla olmus. esinin ailesine verdigibonemi o da kendi ailesine vermek istemis esi yanasmamis. yani klasik senin annen benim annem durumu ama bu anneler gunu hassasliginda gerceklesmis. bunun sebebi da konu sahibinin bu konuda hassas olusu. ne var yani anneler gunu cok onemliyse onun icin?
valla anlayamiyorum bazen buradaki coolluk yarisini... yok cok.abartiliyor yok sacma, yok bilmem ne...
evladini kaybetmeden ahkam keseni mi dersin yoksa konuyi anneler gunune indirgeyeni mi?

konu sahibi esinle adamakilli konus. evladin cok kucuk birseyler elbet yoluna girecek...

O kadar çok konuştum ki bu konuda... O kendinde hiç sorun görmüyor. Aile terapistine bile gidelim diyorum yok yanaşmıyor... O haklıymış, ben düzelmeliymişim...

Daha küçük olduğu için ve bebeğim yüksek sesten korktuğu için götürmek istemedik. Ama gitmek zorunda olduğumuz bir organizasyondu...
Cocukla genelde oyle yerlerde uyur biliyormusun bi kere dene olmazsa donersin.elbette sen ozel bir annesin bu nedenle bebegini korumak istemis ve bu gunu ozel kilacak bisiyler beklemissin fakat esinin oncelikleri farkli olmus.olsun huzursuzluk bebege yansir sonunda acele karar verme yinede

Cocukla genelde oyle yerlerde uyur biliyormusun bi kere dene olmazsa donersin.elbette sen ozel bir annesin bu nedenle bebegini korumak istemis ve bu gunu ozel kilacak bisiyler beklemissin fakat esinin oncelikleri farkli olmus.olsun huzursuzluk bebege yansir sonunda acele karar verme yinede

Beni anladığınız için teşekkür ederim... Büyük ihtimalle evli ve evlat sahibisiniz... O yüzden beni anlayabiliyorsunuz...

Hayatınızı dram, ,gerilim,korku tadında yaşamayın!Romantik komedi seçiminiz olsun!
:) Evli olduğum adamla o biraz zor. Evlenmeden önce o kadar hayat dolu, o kadar sosyal, o kadar iyi niyetli biriydim ki... Arkadaşlarım bana Pollyanna derdi... Şimdi ondan eser yok. Kendimi 50 yaşında hissediyorum :(

Ama bende evli ve evlat sahibiyim !
Sen sayilmazsin ;)
Ben anlamiyorum hepimiz evlat sahibiyiz. Gorumcemin nisani oldugunda ben lohusaydim,oglum sanirim 25 gunluk falandi. Giyindim kusandim annemi de aldim nisana gittim. Oglumu annemle donusumlu olarak arabada uyuttuk acik otoparkta. Biraz ben gittim salona biraz annem gitti. Esime de gece bitiminde dedim istersen kardesinle ailenle kalabilirsin ben giderim annemle dedim. Cozum onerisini kendimiz bulabiliriz degil mi cok zor degil. Kalkip saatleri gunleri sayacagimiza onunla ne kadar gecirdik zaman benimkiyle ne kadar diye.

:) Evli olduğum adamla o biraz zor. Evlenmeden önce o kadar hayat dolu, o kadar sosyal, o kadar iyi niyetli biriydim ki... Arkadaşlarım bana Pollyanna derdi... Şimdi ondan eser yok. Kendimi 50 yaşında hissediyorum :KK43:
Ama siz öncelikle şu geçmişte yaşadığınız zor ve acı günlere sünger çekin,ve tekrar benliğinize odaklanın!bakın herşey ne kadar güzelleşir!

Back