Sanırım aldatılıyorum?.. Lütfen bir el atın durumuma :(

Benim eşim anlar hemen çünkü whatsapp yedekleme falan yapmıyor her şeyi özellikle gizliyor. Doğrusu keşke bu duruma düşürmeseler de biz de dedektifliğe soyunmasak...

Huylu huyundan vazgeçmiyor. Hakaretlerini geçtim sürekli suçlayıcı yaklaşımı var. En çok da bundan istiyorum ne var ne yok ortaya çıkarmayı. Evliliğimin bu şekilde sonunu göremiyorum. Değersiz hissettiriyor eşim. Onun hiçbir şeyine inanmıyorum aerık...

Eşiniz aldatıyor mu elbette bilemem ama sizin telefonunuzu kurcalayıp bir şeyler araması, suç bastırma ve vicdan rahatlaması gibi geldi bana.
Kendince sizin de masum olmadığınıza inandı ve rahatladı.
Artık hareketleri daha dikkatsiz olacaktır, takipte kalın.

neden kanıt istiyorsun merak ediyorum? Tazminat mı alacaksın?

Vicdanını rahatlatmak için zaten evli aldatan diğer arkadaşlarını düşünüyor bile olabilir. Dikkatsiz değil ne yazık ki pür dikkat ediyor temizliyor her şeyi...

Telefon hattının detaylarına baktım hiçbir şey bulamadım. Kadını hattan aramamış. Ama Whatsapp üzerinden arıyor olabilir. İnternet kullanımı detayları görünmüyor fatura analizinde.

Vicdanını rahatlatmak için zaten evli aldatan diğer arkadaşlarını düşünüyor bile olabilir. Dikkatsiz değil ne yazık ki pür dikkat ediyor temizliyor her şeyi...
Bir insan telefonundaki herşeyi niye temizler? Temizlemesi gereken şeyler yapıyor demek ki. Yani su durum bile bazı şeyleri açık açık ortaya koyuyor ama siz ispat etmeye çalışıp zaman kazanın tabi.

Ayrıca birşeyleri oldu ki ispat etseniz bile siz eşinizin cirkefliklerine, iftiralarına dayanacak güçte değilsiniz. Bir an önce bitsin diye de eşinizin suyuna bile gidecekseniz olası bir boşanma da çok büyük ihtimalle.

Gerekirse alırım. Zaten öyle çirkefe bağlar ki cebinden para çıkmaması için bana bile iftira atabilir. O yüzden kendimi garantiye almalıyım.
Bak canım kardeşim. Sana çirkef bir adamdan boşanmış biri olarak yazıyorum. Adam eğer çok zengin değilse alacağın 3 kuruş tazminat için kendini bu kadar yıprattığına değmez.Sen ağzınla kuş da tutsan o sana atıcağı bir iftira varsa zaten her türlü atacak çirkefleşecek. Ama merak etme onun da kanıtı olmayacak. Ben senin yerinde olsam (ki öyle yaptım geçmişte) anlaşmalı boşanmak için oturur düzgünce konuşurum. Olmadı mı? derim ki ha böyle boşanmasan da eninde sonunda boşanıcaz çirkinleşmenin anlamı yok çocuğumuza yazık olur. Zaten çalışan kadınsın onun parasına da ihtiyacın yok, alırsın çocuğunun nafakasını huzurla yaşar gidersin evladınla. Yani bu yaptıklarının ne sana ne çocuğuna bir faydası yok. Bana çamur atacak demişsin de atarsa atsın nasıl kanıtlayacak? Ya inanki kanıtlasa bile bebeğin çok küçük her koşulda hakim sana verecek buna %100 eminim. Benim işyerimde bir abim var eşinin başka bir adamla dudaktan öpüşürken fotosunu sundu hakime ve yine de hakim 2 çocuğu da annesine verdi. Bu işler böyle kardeşim kendini boşuna yıpratıyosun bilesin. Diyorsan ki de boşanmak istemiyorum. Ona göre de evliliğini toparlamaya bak kanıt için uğraşacağına. Yani böyle arada kalmanın kimseye bir faydası yok.

adam daha önce şansını denemiş yakalanmış. senin son cümlen de adama hiç güvenmediğin yönünde. ee? ispatlasan ne çıkar?

Bir avukatla gorusseniz daha iyi olmaz mi ?
Bana sanki kendinizi oyaliyorsunuz gibi geldi
Hala bir umut hala sabırla bekliyorsunuz degismesini.

O temizliyorum demiyor ki, ben ne bulsam sonra ortadan kalktığı için ve sürekli elinde telefon olduğu için böyle düşünüyorum. Bu konularda cin çünkü. Bir an önce bitme ihtimali yok çünkü saha önce söyledim öyle kolaydı sanki falan diye cevaplar verdi. Ciddi ciddi olmadığını yürütemediğimizi ayrılmamız gerektiğini söyledim ama hiç ciddiye almadı.
Boşanma süresinde terapi almayı düşünüyorum çünkü haklısınız yaşadıklarım beni artık yıprattı.

Kadınla müsait zamanlarda görüşüyorlar bence

Eşimin işi zaten sallantıda bir de bunu anlatırsam işinden olur kaybedecek bir şeyi kalmaz iyice hayatı kayar benimkini de kaydırır ondan korkuyorum.
Bu durumda onu düşünmemelisin..daha beter olsun ..onunla evlenmenin bedelini nasıl sen ödüyorsan..oda aldatmanın bedelini ödemeli..bunu haketmiş..ikisi de..

Kadının attığı mesaj engelli listesinde olduğu için buradan bir şey çıkmıyor. Evet şüpheleniyorum zaten sürekli elinde telefon ama kanıtlayıp yüzüne çarpmak istiyorum.

Iste ben de onu anlamiyorum. Yani zaten daha once bi kadinla bulusmus. Daha nasil bi kanita ihtiyaciniz var ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…