Valla düşünmedim değil. En azından suratına çarparım!...Ajan program falan kullanın demek isterdim ama hukuka aykırı şekilde elde edilen delil kullanılmaz. Bence iyi bir avukat tutun ya da durumunuz yoksa adli yardıma başvurun
Ne desen haklısınBu adamdan boşanmak için 1 milyonuncu sebep de bu olsun...
Zaten çoktan boşvermiştim ne yapıyorsa yapsın modundaydım ama bu kadını beklemiyordum. Fırsatı nasıl olmasın sürekli elinde telefonu!....Güvenmeyip sürekli içinizi kemiren bu düşüncelerle savaşmak yerine bence çoktan ayrılmalıydınız. Gerçi davulun sesi uzaktan hoş gelir çokta yadırgamak istemiyorum. Tabi ki tekrar konuştuklarının işareti bu bahsettiğiniz son olay. Boş zamanlarından fırsat bulup engeli açıp konuşup sonra tekrar engelliyor gibi görünüyor. Benim anlamadığım fırsatı nasıl buluyor bunları yapan adamlar ya ne ara yapıyorlar, karaktersizler.
Ama aile ilişkilerim zarar görüyor diyen bir adama bir yıl sonra bu şekilde mi atmıştır? Yanlışlıkla olabilir ama niye açmıyon ya yazması şüphelendirici...Mesajı kadın atmıştır büyük ihtimalle. Engellenen mesajlar silinmedikçe görülür o listede.
Davayı açmaya hazırlanıyprdum ama bir tanın hala kararsız düşünüyordu. Avukat bir türlü dönüş yapamadı oyaladı beni resmen. Biz konulmadan eşinle konuşma dediği için bekliyordum. Eşim de bu sırada doğru karar verdiğimden emin olmamı sağlıyordu yaptıklarıyla. Hayatı zorlaştırdığımı biliyorum. Benimki sadece sağlama yapmaktı sanırım...Sizin icin uzuluyorum. Hayati kendinize zorlastirmayi seviyorsunuz. Muhtemelen sayfalarca oneri yazilacak ve siz yine devam edeceksiniz. Madem bosanmayacaksiniz kurcalamayin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?