Sanırım aldatılıyorum?.. Lütfen bir el atın durumuma :(

Papatyakb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2018
1.641
1.277
83
40
Merhaba hanımlar,

Hemen konuya girmek istiyorum. Sinirden ellerim titriyor ateş basıyor her yerimi. N’olur uzun diye okumamazlık etmeyin olabildiğince özet geçeceğim. Daha önceki konularımı bilenler hatırlar belki. Eşim olacak şahıs! iş yerinden bir kadınla benim haberim olmadan birkaç kez buluşmuştu. Ses kaydı vardı eşimin telefonunda. Dinlediğimde kadınla gayet samimi konuşmaları yüzünden boşanma noktasına gelmiştik. Güç bela beni ikna edip eve döndürmüştü. Babamlara gitmiştim öğrendiğimde. Konuşma detayına gelirsek kadınla eşimin tarzı üslubu eşimle ikisinin buluşma çabaları flörtöz tarzda yaklaşım gibi yani iki kanka gibi çok samimi ama hisler de açığa vurmamış bir şey yaşanmamış. Konuşmalardan anlaşılan buydu. Eşim iş için görüştüğünü iddia edip durdu. Bu arada ben de aynı iş yerindeyim. Neyse. Eşimle zaten aramız çok kötü bir durumdayız, boşanmanın eşiğindeyiz başka bir sürü sebepten ama aldatılıyorsam ispat edip ayrılmak en güzeli diye düşündüm.
Eşim gece telefonuma bakmış engellenenler listesi diye birşey çıkmış. Ben eşimle tanıştıktan sonra hattımı ve telefonumu yenilemiştim. Rehberi tek tek kaydetmek yerine taşıdım diye hatırlıyorum. Engellenenler de otomatik olarak yeni telefonumda engelliydi. Bu arada kendisi telefon kurdudur zaten. 7/24 elindedir. Bir şey olsa çoktaaan çıkarırdı. Ben bile engellenenler listesi nerededir bilmem. Sadede gelecek olursam dün gece engellenenler listesinde eski arkadaşlarım sevgililerim olduğu için suçladı yok görüşüyor musun vs tarzında çirkin çirkin şeyler söyledi. Ben de durumu anlatmaya çalıştım ve konuyu kapattık ama aklında kurcalıyor belli. Bugün de hiçbir şey yok gibi davranıyor bir şişe viski içince tabi keyfi de yerinde ben uzak durmaya devam ediyorum. Uyumuştu telefonuna bir bakayım dedim. Bir şey bulamam çünkü çok iyi temizler ama baktım yine de. Mesajlar kısmında bu daha önceki kadının engellenen mesajlarda mesajı vardı. Daha üç ay önce niye açmıyon ya yazmış. Şimdi düşünüyorum kadına en son aile ilişkilerim zarar görüyor demişti bir yıl önce bu olaylar olduğunda ve engellemiştik her yerden. Hala engelli duruyor ama böyle bir mesaj görünce siz olsanız ne düşünürsünüz? Yanlışlıkla kadın atmış olabilir mi dersiniz?? Ya da engeli kaldırıyor müsait zamanda görüşüyorlar. İspatlamalıyım. Whatsapp takip yedekleme demeyin işe yaramaz çünkü dediğim gibi kurdudur. İkisini de rezil ermek istiyorum varsa böyle bir şey. Eşime hiç güvenmiyorum zaten. Bir akıl verin.

Ajan program falan kullanın demek isterdim ama hukuka aykırı şekilde elde edilen delil kullanılmaz. Bence iyi bir avukat tutun ya da durumunuz yoksa adli yardıma başvurun

Güvenmeyip sürekli içinizi kemiren bu düşüncelerle savaşmak yerine bence çoktan ayrılmalıydınız. Gerçi davulun sesi uzaktan hoş gelir çokta yadırgamak istemiyorum. Tabi ki tekrar konuştuklarının işareti bu bahsettiğiniz son olay. Boş zamanlarından fırsat bulup engeli açıp konuşup sonra tekrar engelliyor gibi görünüyor. Benim anlamadığım fırsatı nasıl buluyor bunları yapan adamlar ya ne ara yapıyorlar, karaktersizler.

Gecmıs olsun oncekı konular ıcınde. Sızın arada kaldıgınızım farkındayız bossnmk ıstıyorsunuz ama artk gecerlı bır sebeb arıyorsunuz. Ben anlamadım engellı lıstesındemı duruyor kadın. Ve mesajları masıl engellıyor 3 aydır hıc telefonuna bakmazmıydınz esınızın. Ya o telefın gorusmesı zaten aldatma buda aldatmadır muhtemelen ama nasıl kanıtlanır bılemedım. Bıde 3 ay once dıyorsunz esınız yıne napar eder gecmıs der bu konuyu kapattırır

Bıde aynı ıs yerınde cok mu mesafelısınızde bsska kadınlarla bu adam muhabbet ıcıne gırebılıyorlar. Yanı sızı yokmu sayıyor sırkette. Orda calısan kadınlar esınz oldugnu o adamın evlı oldugnu bılmıyormu

Şimdi eğer ikiniz de aynı işyerindeseniz, kocanız da karşıdaki bayan da buna cesaret edebilir mi? Ben ilk evlendiğimde bizim de benim malumla aynı işyerindeydik.işyeri dediğimde 300 küsür kişilik kurum. Ama ne bileyim cesaret edebilir mi her ikisi de. Benim de işyerime çok samimi diyebileceğim Bi ortamı var. Ama evli arkadaşlar olarak hakikaten konusmamız gerekirse bile müsait misin falan GB mesaj atar, sonra arayıp konuşur, akabinde de kapatmadan herkes birbirinin eşine selam söylerdi ki eşlerden biri yanlış anlamasın diye. Neden açmıyorsun demeler, engellemeler açıkçası biraz tuhaf geldi bana da, yada herseyden nem mi kapar oldukki.

Ya açıkçası takip programı falan biraz uzak geliyor bana. Asıl olan güvendir, bunu da en iyi sen bilirsin. Kimsenin içine böyle duygular yok yere düşmüyor canım ya.

Ben size çok üzülüyorum ama çokta kızıyorum . Daha geçen hafta kesin boşanma için girişimlere başlıyorum diyordunuz noldu ? Bu pazartesi geldi avukatla konustunuz mu durumu netlestirdiniz mi ? Hayır hiç sanmıyorum . Peki o zaman zaten şu an pamuk ipliğinde olan evliliginizde bir kadınla mesajlasmak olsa nolur olmasa nolur . Tmm aldatmak çok daha acı çok daha kötüdür muhakkak ama su an sizin evliliginiz bitik halde . Bence kendinize ozsayginiz olsun inanın o zaman çok daha huzurlu bir hayatınız olacak .

Eşinizin durumu tam manası ile yavuz hırsız ev sahibini bastırır. Kusura bakmayın ile alenen aldatılmışsınız, bir erkek daha önceden arkadaşı olmayan iş yerindeki kadınla, üstelik sizde aynı iş yerinde olmanıza rağmen sizden gizli buluşuyorsa bu aldatmadır. Siz iş yerinden bir adamla ondan gizli başbaşa görüşün bakalım ne oluyor. Bir engelli listesinden size etmediğini bırakmamış, o zaman ne yapardı Allah bilir. Bence eşiniz çok akıllı davranmış size kendini allem etmiş kallem etmiş affettirmiş, şimdi siz yeni delil bulmadıkça artık bu nedene dayanamazsınız çünkü affetmişsiniz, şimdi de adam sizi suçlu çıkaracak şeyler peşinde, boşansanız bile tazminat falan almayın diye.

Zaten çoktan boşvermiştim ne yapıyorsa yapsın modundaydım ama bu kadını beklemiyordum. Fırsatı nasıl olmasın sürekli elinde telefonu!....

Mesajı kadın atmıştır büyük ihtimalle. Engellenen mesajlar silinmedikçe görülür o listede.
Ama aile ilişkilerim zarar görüyor diyen bir adama bir yıl sonra bu şekilde mi atmıştır? Yanlışlıkla olabilir ama niye açmıyon ya yazması şüphelendirici...

Sizin icin uzuluyorum. Hayati kendinize zorlastirmayi seviyorsunuz. Muhtemelen sayfalarca oneri yazilacak ve siz yine devam edeceksiniz. Madem bosanmayacaksiniz kurcalamayin derim.
Davayı açmaya hazırlanıyprdum ama bir tanın hala kararsız düşünüyordu. Avukat bir türlü dönüş yapamadı oyaladı beni resmen. Biz konulmadan eşinle konuşma dediği için bekliyordum. Eşim de bu sırada doğru karar verdiğimden emin olmamı sağlıyordu yaptıklarıyla. Hayatı zorlaştırdığımı biliyorum. Benimki sadece sağlama yapmaktı sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…