Sanırım aldatılıyorum?.. Lütfen bir el atın durumuma :(

O elbette istemez ayrılmayı ikna etmeye çalışır ama ben elimde kanıt olmasını ayrılırken zorluk çıkmasın diye de istiyorum. Ayrıca iftira atmasını bile bekliyorum yok eski erkek arkadaşlarının numarası vardı engelli listesinde gibi çarpıtabilir sırf kendini aklamak için. Her şeyi beklerim ne yazık ki. Elbette zorlu bir şey girdiğim yol ama evliliğimden daha zor değildir :)

Bütün konularınızı biliyorum. En son boşanıyordunuz? İlla boşanın demiyorum ama hep başa sarıyoruz konularınızda. Bize de yazık değil mi? Ya da calimero'nun dediği gibi "Ama ama haksızlık bu öyle değil mi?"

Çok ısrarcı olup kendime zulmettim doğru ama herkes aynı değil ki. Kimi pire için yorgan yakar kimi sabırlı olup sona gelinceye kadar mücadele eder. Ben ikinci gruba giriyorum. Çok sabırlıyım çok mücadeleciyim ve hep olumlu tarafından bakıp elimden geleni sonuna kadar yapayım ki ileride dönüp baktığımda kendimi suçlamayım dedim. Yapı işte

Boşanıyorum dedim avukatla görüştüm eşinizle görülmeyin şakın önce biz konuşalım kanıt toplayalım dedi. Mesela her gece içmesi, hakaretleri gibi şeyler üzerinde sanırım. Sonra avukat şehir dışına çıkmış, ertesi gün saat vereceğim dedi aramadı. Ben aradım açmadı. Bu arada eşim rahatsızlandı evde rapor almış. Yani düşünün ki her şey benim isteğime bakmıyor. Bugün avukat araştırayım dedim bu mesajı gördüm. Aldatılıyorsam bunu kanıtlayım ki mahkemede işime yarasın diye boşanmayacak kadın düşünür kendini yorar mı? İnanın ya da inanmayın ama sona geldim tükendim... Benimki sadece karşımdakine ne zaman konuyu açsam diye beklemek.

Bence burada çoğu kadın da böyle ama başkalarına boşan demeye bayılıyorlar.. çocuğunuz var mı bilmiyorum hele ki varsa aldatma Yoksa boşanmamaya çalışın.

Bence burada çoğu kadın da böyle ama başkalarına boşan demeye bayılıyorlar.. çocuğunuz var mı bilmiyorum hele ki varsa aldatma Yoksa boşanmamaya çalışın.
Evet kızım var henüz 2 yaşında. Zaten sırf bu yüzden enine boyuna her şeyi düşünmeye çalışıyorum. Haklısınız bekara karı boşamak deyimi var ya tam da öyle. Davulun sesi herkese hoş geliyor. Ancak yaşayan bilir yaşadıklarımı ve bu sürece nasıl karar verildiğini.

Bana da öyle geliyor. İçime doğan his bu ama bunun hesabını sormaya kalksam engelli işte yanlış atmıştır der su üstüne çıkar.

Ya Tamam benim ailemde çevremde çok boşanan insan var
Çok kolay hop diye verilecek bir karar değil
Hiç kimse evlenirken hakim karşısına geçip birbirini suçlayarak boşanmayı hayal etmiyor
Ama hayat bu
Her şey istediğimiz gibi gitmiyor

Ben senin konularından okuduklarıma göre yorum yapıyorum
Bazı kadınlar evet rezil ama bana o bakıyor her istediğimi alıyor diyorlar sen onu bile diyemiyorsun maaşına el koyan bir adam var tüm yaptıklarına karşılık

Zaten tüm yaptıkları nasıl bir adam olduğunu sen başından beri biliyorsun tek eksiği aldatılmasının kanıtlanması mı kaldı
Kanıtlasan ne olacak?
Adamın kabul edeceğini ses çıkarmadan nafaka vererek boşanacağını mı düşünüyorsun?
Yada kaynananın Kayınbabanın evet bizim oğlan seni aldatıyor şu rezilin tekiymiş diye geri çekileceklerini mi
Yine çirkefleşecekler yine üstüne sana iftira atacaklar

Boşanmak için tek nedenin eşinin başka kadınlarla görüşmesi olsa etraf sana niye boşandın diye sorunca kanıtlamak için delil topluyor olsan tamam diyeceğim

Sağolun düşündüğünüz için. Samimi olarak söylüyorum ve içtenliğinize inanıyorum. Ailem de bir şey diyemiyor ama evlilik neticede ot diye insan bu kararı veremiyor. Ben çok şeye sabrettim şimdiden de tükendim. Bunun ilerisini ben de göremiyorum artık. Ne olacaksa olsun diye dua ediyorum. Adım atacağım ama aleyhimde bir şey olmasın diye uğraşıyorum.

Haklısınız elbette sadece neden bu değil ama yıllarca suçlanıp aslında suçluyu açığa çıkarma hırsınızı düşünün. Benimki biraz bundan biraz da gerçekten aleyhimde bir şey olsun istemiyorum. Ne olduğunu herkes bilsin istiyorum. Bu adam çirkefe öyle ya da böyle bağlayacağından şüphem yok. Ailesi deseniz umrumda değil istediklerini düşünsünler. Benimki içimi soğutma meselesi belki de...

I phone varsa tlf ları birbirine bağlayın. Ya da PC ye watsap indirip eşinizin kodu ile girerseniz bilgisayardan watsap yazışmalarını görebilirsiniz. Kesinlikle anlayamaz.
Bildirim gidiyor sanırım karşı tarafa? Benim iPhone eşimin android telefonu.

Bildirim gidiyor sanırım karşı tarafa? Benim iPhone eşimin android telefonu.
Ben hiç bağlamadım. Açıkçası çok rahatsız olurum. Erkek erkeğe yaptıkları muhabbet canımı sıkabilir. Bir arkadaşım şüphelendiği için yaptı hiç anlamadı eşi ve bazı şeyler öğrendi maalesef. Bir ark ın sevgilisi de laptona kendi watsapını indirmiş. Ayrıldılar. Laptopu da onda kalmıştı. Tüm msj larını okuyordu çok rahatsız oldum ben söyleyesim gelmişti çocuğa ama vazgeçtim. Aslında denemek lazım erkek milletine güven olmaz

Bir erkek eşinin telefonunu kurcalayıp ona iftira atmaya kalkiyorsa maalesef ki çoğunlukla hatalar içinde boguluyordur.

Engelli listesine girmek nasıl aklına gelmiş , kendi yaptıklarından dolayı tabiki.

Eğer bir şey varsa karşınıza çıkar umarım. Hemen kestirip atmak kolay olmuyor çocuk varken özellikle , insan gözleriyle görmek istiyor, çabalamak istiyor.

Ancak evliliğin gidişatı bu süreci hızlandırır. Buna göz kapatmamak lazım. Yıllar su gibi akıyor.

Buradan bir kadın suphelendigi numaraya kendi numarasını kaybetmişti. Adam direkt isimden mesaj atmıştı ve o şekilde yakalamıştı kocasını.

Ancak sizde ki engelli, biraz zor.

Hesap dokumlerine bakma durumunuz var mi ?

Bir mesajinizda kocasına söyleyeceğim diye yazmışsınız , bu etapta böyle bir hata sakın yapmayın.

Kurcalayınca boşanacağım :)
Bence de boşanmayacaksın. Bu lafıma kızabilirsin. Ne kendine, ne kızına acımıyorsun. Bu hayata alışmışsın ama bundam kötüsü olamaz ki?
Silkelen kendine gel artık. Bir anne olarak o evladını düşün artık

Bencede enine boyuna düşünürdüm bende olsam.alkolü bilemem ama Belki hakaretlerinden vazgeçer kızını seviyorsa. Umarım düzelir. Aynı işyerinde bence çok basit öğrenebilirsiniz yanlış bir ilişki olup olmadığını. Ayrıca elde yeterli delil varken boşanmak hukuken de en iyisi.

Bana da öyle geliyor. İçime doğan his bu ama bunun hesabını sormaya kalksam engelli işte yanlış atmıştır der su üstüne çıkar.
Engeli gizliden açsan? Birde hat oparatörüne girin kimi aramış kim msj atmış hepsi gözüküyor.

Şüphe insanı içten içe kemirir.

Karşınızdaki tatlı su kurnazı ise asla yakalayıp ispatlayamazsınız.

Boşuna yormayın kendinizi.

Denenmişi denemeyin.

Aldatılmışlığın kitabını yazabilirim.

Boşanmanın da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…