Sanırım aldatılıyorum?.. Lütfen bir el atın durumuma :(

Yedekleme yapmıyor whatsapp, yani eşimin ayarlarını değiştirsem anında anlar.
Hayir bu oyle bise degil kendi tlf nuna whatsup webi indiriyorsun ve onun tlf ndako url kodunu kopyaliyorsun o uygulamada chipi okutuyorsun ve hic bir belirti iz yok anlayamaz bak beni dinle bunu arastir yedekleme vs bi onemi yok onun whatsup ina msj geldigi anda senin tlf na da gelicek herseyi okuyup gorebilirsin istersen sen bile once okuyup silebilirsin bence yap

Niye bu kadar psikolojini altüst ediyorsun papatya, hani kendine neden yapıyorsun. Alkol problemini çözsen güven sorunum var, güveni çözsen saygı yok, saygıyı çözsen sevgi çok zarar görmüş. Kendimden biliyorum çok afedersin Bi b.k olmuo, göreceksin bak duygularım ölecek. En merhamet etmen gereken zamanlarda canı cehenneme diceksin, insanın insani duygularını alıyorlar. Kimine çok tuhaf gelecek biliyorum küfüre de küfür eden insana da asla taviz vermem ve benim için kötüdür o insan o kadar netimdir. Ben evliliğimin son zamanlarında küfür de ediyordum. Bildiğin eli belinde ağzından çıkanı kulagı duymayan Bi kız oldum, özsaygım gitti ya, hakikaten gitti. Allahım diorum ne hallere düştüm kınardım eşiyle car car bar bar kavga eden kadınları, Bi dizide görsem amma avam tipler derdim, ee ben öl olmustum. Apartmandan kafam önünde çıkıodum şeffaf hnm bişiy danışacaktım diye gelen insanlara kafamı kaldıramıyordum.hep yazılarımda da söyledim içine edilen psikolojimi tamir etmek için psikologlara dünyanın parasını döküyorum. Ben düğünüm falan da kendim yaptım dünya kadar birikimi gitti, Bi çeyrek altını bile kalmamıştı dünya kadar takımdan, evden eşya almadım, sat dediler onu da yapmadım yapamadım yani. Ezik büzük salak Bi insan oldum, şimdi arkadaslarım bak eski şeffaf şöyleydi böyleydi diip duruo lar. Müdürüm evlendikten sonra kaç kez uyardı. Kendine gel eski şeffaf böyle değildi neyse sorunun çöz artık öle gel diye. Devekulu GB kafamı topraga gömesim geliyordu. Yani demem o ki inanki psikolojin çok zor toparlanıcak bu kadar kendine eziyet etme kendine merhamet et

Dediğin gibi insanda ne insanlık ne de psikoloji bırakıyorlar. Kimliğin değişiyor adeta bambaşka bir insana dönüşüyorsun. Şimdiden psikolojimi nasıl toparlarım bilmiyorum. Kaynakları insanın özgüven olunca sonuç senin benim yaşadıklarım gibi oluyor. Ben de tanıyamıyorum kendimi. Bahsettiğin gibi ben de ona benziyorum onunla iletişim kurarken.

Burdakı sorun aldatılmak değilki boşanma için sebep aramak. Neden boşanmak istediğin adamla bukadar yüz göz olmak istiyorsun. Yaşanmışlıkların hatrı yoksa kendine değer vermiyormusun?

Burdakı sorun aldatılmak değilki boşanma için sebep aramak. Neden boşanmak istediğin adamla bukadar yüz göz olmak istiyorsun. Yaşanmışlıkların hatrı yoksa kendine değer vermiyormusun?
Daha çok suçlandığı konuları yüzüne çarpma isteği duyuyorum. Boşanmak için zaten sebeplerim var sadece aldatılmak olsa huzurumu kendim bozuyorum derim düşündüğünüz gibi ama öyle değil. Yavuz hırsızı ortaya çıkarmak niyetim.

İnşallah fark edilmez. O ekran simgesi sanmaz, direkt anlar. Diyorum ya çok kurnazdır telefon konusunda.
bence hemen anlamaz çünkü o ekran da sarj ısaretının oldugu yerde kucuck bı sımge ve tıkladıgında ne oldugunu gosteren bı ısaret yok alalal bu ne acaba der ama whatsup web oldugunu anlayana kadar bıraz zaman alır denemeye deger bence dene

Çekişmeli boşanma için hazırlıgınızı yaptıktan sonra (yani hazır ulasabiliyoken delil elde ettikten sonra) bi avukat huzurunda konusun kocanızla. Bak benim elimdekiler bunlar bunlar, bunlara göre bu evlilik bitti, ben bunları mahkemeye taşırsam belki 2 yıl sürecek ama sonunda yasal haklarım bu sekilde olacak. Sen bana bunların bi kısmını ver birkaç ay içinde çıkalım birbirimizin hayatından deyin. Tabi eşiniz bende de şu var bu var diyebilir, evliligin bitmesinde kimin kusur oranı nedir onu buradan bilmek mümkün degil. O nedenle orta noktada son kez bulusun ve sonra sonsuza kadar uzaklasın mümkünse.

Çok mantıklı çünkü kendisini inandıramıyorum. Ona göre basit şeyler söylediklerim.

Aynen bu dediğini yapmayı düsünüyorum. Adamın pisliklerini, evliliğim icine nasıl ettğini kanıtlayıp bedelini ödettirmeye çalısrken kendi hayatımdan kemdi psikolojimden ödün vereceğim. Yıllarım heba olacak belkide oyüzden kendime bir iyilik yapıp sal gitsin diyorum sana eziyet edenleri. İlahi adalete bırakıyorum. Hak yerini elbet bulur. Yeterince zaman kaybettim bana yasattıklarıyla 2-3 yıl cekismeliyle uğrasmak cok mantıksız kendi benliğime yazık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…