Niye bu kadar psikolojini altüst ediyorsun papatya, hani kendine neden yapıyorsun. Alkol problemini çözsen güven sorunum var, güveni çözsen saygı yok, saygıyı çözsen sevgi çok zarar görmüş. Kendimden biliyorum çok afedersin Bi b.k olmuo, göreceksin bak duygularım ölecek. En merhamet etmen gereken zamanlarda canı cehenneme diceksin, insanın insani duygularını alıyorlar. Kimine çok tuhaf gelecek biliyorum küfüre de küfür eden insana da asla taviz vermem ve benim için kötüdür o insan o kadar netimdir. Ben evliliğimin son zamanlarında küfür de ediyordum. Bildiğin eli belinde ağzından çıkanı kulagı duymayan Bi kız oldum, özsaygım gitti ya, hakikaten gitti. Allahım diorum ne hallere düştüm kınardım eşiyle car car bar bar kavga eden kadınları, Bi dizide görsem amma avam tipler derdim, ee ben öl olmustum. Apartmandan kafam önünde çıkıodum şeffaf hnm bişiy danışacaktım diye gelen insanlara kafamı kaldıramıyordum.hep yazılarımda da söyledim içine edilen psikolojimi tamir etmek için psikologlara dünyanın parasını döküyorum. Ben düğünüm falan da kendim yaptım dünya kadar birikimi gitti, Bi çeyrek altını bile kalmamıştı dünya kadar takımdan, evden eşya almadım, sat dediler onu da yapmadım yapamadım yani. Ezik büzük salak Bi insan oldum, şimdi arkadaslarım bak eski şeffaf şöyleydi böyleydi diip duruo lar. Müdürüm evlendikten sonra kaç kez uyardı. Kendine gel eski şeffaf böyle değildi neyse sorunun çöz artık öle gel diye. Devekulu GB kafamı topraga gömesim geliyordu. Yani demem o ki inanki psikolojin çok zor toparlanıcak bu kadar kendine eziyet etme kendine merhamet et