Sanırım aldatılıyorum?.. Lütfen bir el atın durumuma :(

Ah canım evli olsa kaç yazar artık yasak ilişkiler bunu çoktan aşmış durumda kimsenin umuru değil evli mi bekar mı zevkinin peşinde çoğusu instagramda birkaç kez gelen msjları kabul ettim bakayım ne olacak diye evliyim yazıyorum hala diyor ki olsun güzel hoş kadınsın yasak ilişki yaşarız yazıyorlar Allah korusun da evli bekar dinlemiyor artık kimse maazallah

Kari koca surekli birbirinizin acigini ariyorsunuz. Cok yorucu bir evliliginiz var gibi. Direkt bosanip her seyi arkada birakmak en dogrusu gibi

Aynen benmde esımle profıl resmım var ona ragmen ekleyip mesajatıyolar. En son hesabı kapattm. Kadın erkek ılsıkıleri kıskanmayalım dıyoruz karısmayalım dıyorz karısmayncada affedersın yollarını sasıyolar

Annelik mutsuz hatta narsist bir adamla aynı evde yaşamaya çabalayıp, çocuğuna hiç bir şey yokmuş gibi davranmaya çalışmak mı? Bence kendinizi kandırıyorsunuz. İlk boşanan siz değilsiniz son da olmayacaksınız.
Çocuğum için devam ediyorum dediğiniz evliliğinize iyi bakın çocuğa uygunmu? Ya da şöyle düşünün kızınızın böyle bir adamla evli olmasını ister miydiniz?

boşanacağınız kesinse ben olsam beni rahaaaat rahatt aldatmasına müsait bir ortam kurgular kamerayla kaydederim ve kanıt yaratırım. ama bu nerden baksanız 2 ayı falan bulur her şey yolunda numarası yapmak , güven vermek, salağa yatmak vs.

Öyle artık kimse için fark etmiyor. Evli ya da bekarmış evde bekleyeni varmış kimse düşünmüyor. İnsanlarda ne empati ne de vicdan kalmış...

Elbette insanın kimlikleri görevleri söz konusu olduğunda değişebilir. Kızımın asla eşim gibi biriyle evli olmasını istemezdim. Evliliğimden memnun olsam boşanmayı da istemem. Her şeyi düşündüğümden emin olabilirsiniz. En çok da kızımı...

Arkadasim kendin bisey arayip bulmana gerek yok zina davasında mahkeme operatörden detaylı dokum ister herşey aciga cikar
Flörtleşme dışında ilişkileri olduğuna inanmıyorum, mahkeme de zina demiyor buna ama biz kadınlar bunun da aldatma olduğunu biliyoruz. Ama yine de göz önünde bulundururum sağolun.

Dün gece yine içti, bir gece önce bir şişe viski içmişti dibinde az bir şey kalmıştı dün gece o dibi yetmedi markete gidip biralar almış. Sonra kafası güzel olunca da bana sataştı. Neden gitmişim ablamın yanına biriyle buluşmuş muyum saçımı neden boyatmışım... Önce suçladı hakaret etti sonra sarılıp aşkım diyor. Sırf bulaşmasın bana diye uyumasını bekledim sonra kalktım yanından. Hiç kendinde değil gibiydim. Boşanacağımı da anlamış olmalı ki sana kim gaz veriyor çocuğun için babasına hatır göstereceksin tarzında şeyler...

Sizin eşinize güvenmediğiniz kadar o da size güvenmiyor belli ki.
Bilinçaltında ne varsa döküyor içkiliyken.
Hem neden bu kadar içiyor bir derdi mi var ? Bir şeyler yaşıyor ama size söylemiyor bence.
Çok yıpratıcı bir evlilik gerçekten.

Yok ben kapatmadım engelliyorum tmm Facebook kapattım bi tek instagram var

Tuzak kurma ihtiyacı hissettiğim adamla evli kalmazdım, kalmayın, kalmasınlar. Eşini bu şekilde diken üstünde yaşatarak o kendini rezil ediyor zaten, bari siz bu rezillikte daha fazla debelenmeyin, kısa yoldan çıkışı neyse durumun ona bakın.

Ama tabi ben sağlam bi tazminat istiyorum, maddi manevi zararım mahkemece takdir edilsin ve ödensin diyosanız (ki yasal ve doğal hakkınız) o zaman delil elde etme sürecini doğru sonuçlandırabilmek için avukat desteği şart.

Ben olsaydım şu andan itibaren güvenimi kaybetmiş olmamdan kaynaklı boşanır,arkasını eşeleyerek o çok değerli psikolojimi yormazdım. İnan değmez. Kİme neyi ispat etmeye çalışıyorsun ki. Burda değerli olan sensin,kendini yıpratmana o değersizlik duygusunu hissetmeye çalışmak neden? Aklı olan biri bunu yapmamalı bence. O herif de samimiyetsiz laçka güvensiz ot gibi kalsın hayatta. Seni haketmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…