Sanırım aldatılıyorum?.. Lütfen bir el atın durumuma :(

herseyi gectim Sarhoş ayyaş bi adam ile ömür mü geçer yahu..
Birde o evde çocuk mu büyütüyorşunuz..
Alkolün olduğu hangi hanede huzur olmuş ki..

Tabi şimdi modernizm özgürlük çağdaşlık ayağına nicesi gelir beni yobaz ilan eder lakin 2 2 4 alkol her pisliğe vesiledır. .

Evinin rızkını alkole yatıran bir adam Allah carpmista farkında değil henüz..

Hayir, adliyeye gidip ucretsiz avukat talep ediyorsunuz. Kimsenin haberi olmaz.
Bilgisi olanlar böyle konularda açsa keşke. Çünkü böyle şeylerden habersiz olan ve Aldatılıp o adamın ev arkadaşı olan çok kadın vardır

Çok doğru bişey yazdınız

Bilgisi olanlar böyle konularda açsa keşke. Çünkü böyle şeylerden habersiz olan ve Aldatılıp o adamın ev arkadaşı olan çok kadın vardır

Mune a soyleyeyim, sizin konuyu emsal olmasi icin panoya sabitlesin. Imkani olmayan ya da ne yapacagini bilmeyen kadinlara ornek olur.

Mune a soyleyeyim, sizin konuyu emsal olmasi icin panoya sabitlesin. Imkani olmayan ya da ne yapacagini bilmeyen kadinlara ornek olur.
Güzel fikirlerşmeler olsun istiyorum gerçekten herkes burada konu açtığı gibi kimseyle dertleşemiyorum cümlesini ekliyor

Az önce yine yaklaştı sırnaşıyor affetmemi bekliyor özürler diliyor ama inanın kızmıyorum bile. Alkolü bıraktığını sırf aprısından içtiğini sigarayı bile bırakacağını söylüyor. Alkolü bırakma kararı zaten kendi kendine verilmiş bir karar buna inanıyorum kendisini tanıdığım için ama sürekli bilinçaltındakilerden beni suçlaması ağır konuşması kısıtlamasını kaldıramıyorum. Bir evlilik 7 yılda oturur, benim kahrımdansa

Flörtleşme dışında ilişkileri olduğuna inanmıyorum, mahkeme de zina demiyor buna ama biz kadınlar bunun da aldatma olduğunu biliyoruz. Ama yine de göz önünde bulundururum sağolun.

Flörtleşme dışında ilişkileri olduğuna inanmıyorum, mahkeme de zina demiyor buna ama biz kadınlar bunun da aldatma olduğunu biliyoruz. Ama yine de göz önünde bulundururum sağolun.
Sizin icin gercekten uzuldum umarim ileri boyutta bisey yasanmadan esiniz yaptiginin yanlis oldugunu farkına varır

Yazıyordum aniden gelince kapattım. İşte diyordum ki, evlilik 7 yılda oturur masalları anlatıyordu. Kabul etmedim. Ağır sözler kavgada bile söylenmez insan sevse saygı duysa karısına böyle şeyler söylemez dedim. Sevgine de inanmıyorum insan sevdiğine böyle yapmaz, ben kaldıramıyorum devam edemeyeceğim bu şekilde sana da daha önce söylemiştim dedim. Tabi bunları söylerken öyle sakinim ki, sanki normal başka bir şeylerden konuşuyor gibiyim. Kendimi tutmadım ama içimden de öfke sinir bir şey gelmiyor. İnsan kendini hazırlayınca ve kabullenince böyle oluyor sanırım. Tükettin beni ben bunları haketmiyorum dedim. O sırada öpüp özürler diliyordu sözler veriyordu bir daha olmayacağına. Hem çok şey değişti ben de sinirlendim sen beni hiç dinlemiyorsun ablan yaz boyu buradaydı hemen yeniden gidiyorsun diyor, ailenle görüşme demiyorum ama sen de sınırını bilmiyorsun diyor. Hadi dedim ben sınırı bilmiyorum, her gün gidiyorum (ki kış boyu ayda bir kaç kez çıktım) böyle bile olsa söylenecek sözler değil senin söylediklerin dedim. Boşanmak mı istiyorsun dedi ben de evet böyle gitmez istediğimden değil ama bana başka yol bırakmadın dedim. Çıktı bir sigara içip geldi sarılıyor özürler diliyor. Dikkat ederimler tarzı şeyler. Ütü yapıyordum ben de bir şey demedim ama bu şekilde devam etmeyeceğimi de söylemiştim. Ayrılırken güzel ayrılık olur mu bilmiyorum ama hiçbir şey hissetmiyorum. Ne öfke ne üzüntü... Sanki eşyalarını toplayıp gitse üzüleceğim emeklerime ama daha fazla soru işareti kalmayacak aklımda. Uzaklaşmak istiyorum her şeyden. Ne olacaksa olsun çok yorgun hissediyorum kendimi.

Bu arada o kadın iş yerinden ayrılmış sözleşmesi yenilenmemiş. Bugün laf arasında ağzından aldım. Hey büyük Allahım der susarım...

Önceden hiç içmezdi sonradan çıktı bu illet! Son iki haftadır da içmiyordu bırakmaya karar vermiş. Ta ki düne kadar işte sonra yine bırakacağını söylüyor.

İşiyle ilgili sıkıntısı vardı son bir yıldır ama içmeye daha önce başlamıştı. Ah bilsem soruyorum ne zararım var kimseye diyor. Zaten kendi kendine karar almış bırakmaya. Spora da başladı. Sigarayı bile bırakacakmış. Göreceğiz ne yapar ama tek sorun alkol değil ki. Bilinçaltında normal düşünmediği kesin ve ben onun bilinç altını çekemiyorum artık. Çok yordu beni. 3,5 senelik evliliğimde işitmediğim söz kalmadı. Nasıl değişecek ki... İnancım da yok artık. Normal mi bilmiyorum ama nötr hissediyorum kendimi.

Ya aslında kendisi razı olsa şöyle hop gitsek ayrılsak nafakasını da ödese sonrasında Benim zararlarımı da karşılasa ne güzel olur diyorum. Dediğiniz gibi aklımda tonla şüphe varken neye güven duyayım ki...Bir ilişkisi yoktur ama sosyal medyadan birileriyle yazışıyorsa o da yeter. Ki masum olduğunu nedense düşünmüyorum.

Kari koca surekli birbirinizin acigini ariyorsunuz. Cok yorucu bir evliliginiz var gibi. Direkt bosanip her seyi arkada birakmak en dogrusu gibi
Çoook yoruldum ben de. Öyle ki şu an evliliğim bitse sorgulamayacağım olanları öyle hımmm öyle mi tamam diyeceğim.

Şu cümle olmamış

Pis rezil herif. Hem her haltı yer hem de sizi suçlar. Ne kadar mantıklı valla. Böyle suç bastırmak...

whatsup web dıye bıse var bence esının tlf nuna bunu kur en azından bır dene anlayacagını sanmıyorum

Şu cümle olmamış
Kim boşanmak için evlenir ki? Konuşma sırasında söylemek istediğim sonuçta ben de böyle olsun istemezdim elbette ama bu kararı da yaptıkların yüzünden alıyorum idi. O anladı bu cümleden bunu demek istediğimi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…