Sanırım aldatılıyorum?.. Lütfen bir el atın durumuma :(

Arabasina ses kayit cihazi koyun. Eğer konuşuyorsa kesin arabada konuşuyordur.
Telefondan fazla birşey cikmaz- biliyordur gözünün üstünde olduğunu

Telefonda konuşmaları falan kaydeden programlar var onları deneyin bir yapan bir daha yapar ayrıca kendisini temize çıkarmak için resmen bilerek size çatmış bir daha böyle bişey olursa affetmeniz hata olur aynı işyerindeymişssiniz gidin kadına hesabını sorun

Eşim telefon konusunda cin gibidir hemen anlar yüklediğimi. Ancak casus program olursa bir ihtimal ama ona da cesaret edemedim. Kadının kocasının numarası var bende kanıt olursa kocasına yollayacağım. O baksın çaresine.

Kesinlikle kocası uğraşsın karısına sahip çıksın

Ama bu şekilde daha ne kadar devam edeceksiniz? Berbatt bir durum
Zaten kabuğuma çekildim sadece akışına bırakmıştım bazı şeyleri. Bu şekilde gitmez elbette. Bıktım elimde bir şey olmamasından. Başka bir instagram hesabından da şüpheleniyorum mesela eşimin olduğunu düşünüyorum ama kanıtlayamıyorum

Mecbur casus program yükleyeceksiniz ozaman.Sonucda whatsapp harice tonca iletişim aplikasyonları var. Çoğu aldatan zaten whatsapp üzeri görüşmüyor.
Viber, lime vs. Hepsi ayni işi görüyor.
Casus programi yükleyin ve beklemeye gecin

Bu adamdan boşanmak için 1 milyonuncu sebep de bu olsun...
Daha kısa hatta hiç maddesi olmayan bir liste var
Bu adamla evli kalmak için sebepler listesi
Konu sahibi daha geçen hafta ablasına gittiği için dünyanın hakaretini eden adamdan boşanıyordu
Bugün acaba aldatılıyorum mu diyor
Sadece kendi kendini kandırıyor boşanacağım diye
adam isterse eve ikinci kadını kuma olarak getirsin yine boşanmaz
Çünkü asla istemiyor boşanmayı
Ancak adam terk ederse boşanırlar

Bu mesaj delil olur mu ya da başka delil nasıl bulursun bilmiyorum ama aldatılıyorsun bence. Farklı bi mesaj olsaydı kadın rahat durmuyor diyebilirdik ama niye açmıyon düzenli görüştüğün birine diyebilirsin. Yanlışlıkla gönderdiğini de sanmıyorum.

Maalesef farkındayım. Işin kötüsü üzülüyorum Papatyakb için. Ama nedense kendisi kendine acımıyor üzülmüyor.

Hani maddi gücü olan bir kadın. Gözü açık cahil değil. . Ama nedense Çok ısrar ediyor. Anlayamıyorum.

Ya gerçekten habi ortaya çıkarrıcam diye bu kadar hırs yapman seni iyice psikolojik olarak etkilemez mi, hani herkes kendi durumunu bilmez mi. Kendimce Allah korusun ben olsam asla uğraşmazdım o kadar da büyük konuşuyorum. Bir kere bana o güvensizlik girmiş. Bunları karsısına gecer söyler ve kendime Bi gidiş planı yapmaya başlardım. Bak eğer sen haksızsın o zaten senin yakandan düşmeyi seni ikna etmeye çalışır. Hani seviyorsa karısının gitmesini istemiyorsa ve yapmamışsa utanılacak bişiy zaten arkandan gelir. Gelmio sa da bu şekilde bitmesi gerekiyordur demekki diyip yoluna baksan olmaz mı(başkaca sorunların da olduğu için bunu yazıyorum)

I phone varsa tlf ları birbirine bağlayın. Ya da PC ye watsap indirip eşinizin kodu ile girerseniz bilgisayardan watsap yazışmalarını görebilirsiniz. Kesinlikle anlayamaz.

Bende kendi kendine bunu yaptığı için kızıyorum
Çalışıyor iyi kötü arkasında bir ailesi var tek çocuklu kendine az parayla çok huzurlu bir hayat kurabilir

Hani şu yönden iyi bunun için katlanıyorum diyeceği tek bir şey yok
Adam kendinin parasını yıllarını ömrünü canını yiyor
Şimdi genç fark etmiyor daha ilerleyen yıllarda bunlar fiziksel hastalıklar ve ağır psikolojik rahatsızlıklar olarak geri dönecek
Yazık günah

Peki aldatmıyorsa diğer sorunlar da azaldıysa neden ayrılsın? Bu sefer suçlu duruma da düşebilir.

Ben olağanca dürüstlüğümle her şeyi paylaşıyorum. Gel gitler yaşadığımı da anlatım. Sizi bilmem ama benim gibi çoğu kadın evliliğini bitirirken her şeyi ince ince gözden geçiriyordur. O hakaretler üzerine tamamen devam etmeyi düşünsem eşimin onca barışma çabasına ben de katılırdım ama uzak durdum ve düşünmek istedim. Avukat önce konuşalım hukuki olarak ne yapacağımızı dediği için de beklemede kaldım. Avukatım oyalamasaydı çoktan bu konuşma olacaktı. Onca zaman suçlandığınızı düşünün. Şüphelerinizin olduğunu düşünün. Bunları yüzüne çarpmak istemez miydiniz karşınızdakinin bitirecek bile olsanız? Kendi kendinize ancak terk edilirler gibi yaklaşmışsınız ama kimse pat diye boşanma noktasına gelmiyor. En azından evet benim gibiler bu süreci baştan aşağı düşünüyorlar. Sonuçta hayatım söz konusu bırakın da enine boyuna düşüneyim değil mi? Boşanmayı istemeyen kimse bunu dile getirmez ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…