Eşimin işi zaten sallantıda bir de bunu anlatırsam işinden olur kaybedecek bir şeyi kalmaz iyice hayatı kayar benimkini de kaydırır ondan korkuyorum.Müdürüne çık..durumu anlat..ikisini de rezil et ..
O hep öyleydi. Bir şey bulamadığı için taaa bekarken yaşadıklarımdan bile bana sataşıyor.Valla sizinki yılan hikayesine dönüyor yavaştan baksana esin de suç bastırma psikolojisine girmiş sana hesap sormalar falan.
Allah yardım etsin
Arabasını satmıştı geçen kışArabasina ses kayit cihazi koyun. Eğer konuşuyorsa kesin arabada konuşuyordur.
Telefondan fazla birşey cikmaz- biliyordur gözünün üstünde olduğunu
Ama bu şekilde daha ne kadar devam edeceksiniz? Berbatt bir durumO hep öyleydi. Bir şey bulamadığı için taaa bekarken yaşadıklarımdan bile bana sataşıyor.
Eşim telefon konusunda cin gibidir hemen anlar yüklediğimi. Ancak casus program olursa bir ihtimal ama ona da cesaret edemedim. Kadının kocasının numarası var bende kanıt olursa kocasına yollayacağım. O baksın çaresine.Telefonda konuşmaları falan kaydeden programlar var onları deneyin bir yapan bir daha yapar ayrıca kendisini temize çıkarmak için resmen bilerek size çatmış bir daha böyle bişey olursa affetmeniz hata olur aynı işyerindeymişssiniz gidin kadına hesabını sorun
Kesinlikle kocası uğraşsın karısına sahip çıksınEşim telefon konusunda cin gibidir hemen anlar yüklediğimi. Ancak casus program olursa bir ihtimal ama ona da cesaret edemedim. Kadının kocasının numarası var bende kanıt olursa kocasına yollayacağım. O baksın çaresine.
Zaten kabuğuma çekildim sadece akışına bırakmıştım bazı şeyleri. Bu şekilde gitmez elbette. Bıktım elimde bir şey olmamasından. Başka bir instagram hesabından da şüpheleniyorum mesela eşimin olduğunu düşünüyorum ama kanıtlayamıyorumAma bu şekilde daha ne kadar devam edeceksiniz? Berbatt bir durum
Karısının ne olduğunu bilmeye hakkı var. Benim gibi aldatılmasın zavallı...Kesinlikle kocası uğraşsın karısına sahip çıksın
Daha kısa hatta hiç maddesi olmayan bir liste varBu adamdan boşanmak için 1 milyonuncu sebep de bu olsun...
Maalesef farkındayım. Işin kötüsü üzülüyorumDaha kısa hatta hiç maddesi olmayan bir liste var
Bu adamla evli kalmak için sebepler listesi
Konu sahibi daha geçen hafta ablasına gittiği için dünyanın hakaretini eden adamdan boşanıyordu
Bugün acaba aldatılıyorum mu diyor
Sadece kendi kendini kandırıyor boşanacağım diye
adam isterse eve ikinci kadını kuma olarak getirsin yine boşanmaz
Çünkü asla istemiyor boşanmayı
Ancak adam terk ederse boşanırlar
Bende kendi kendine bunu yaptığı için kızıyorumMaalesef farkındayım. Işin kötüsü üzülüyorumPapatyakb için. Ama nedense kendisi kendine acımıyor üzülmüyor.
Hani maddi gücü olan bir kadın. Gözü açık cahil değil. . Ama nedense Çok ısrar ediyor. Anlayamıyorum.
Ya gerçekten habi ortaya çıkarrıcam diye bu kadar hırs yapman seni iyice psikolojik olarak etkilemez mi, hani herkes kendi durumunu bilmez mi. Kendimce Allah korusun ben olsam asla uğraşmazdım o kadar da büyük konuşuyorum. Bir kere bana o güvensizlik girmiş. Bunları karsısına gecer söyler ve kendime Bi gidiş planı yapmaya başlardım. Bak eğer sen haksızsın o zaten senin yakandan düşmeyi seni ikna etmeye çalışır. Hani seviyorsa karısının gitmesini istemiyorsa ve yapmamışsa utanılacak bişiy zaten arkandan gelir. Gelmio sa da bu şekilde bitmesi gerekiyordur demekki diyip yoluna baksan olmaz mı(başkaca sorunların da olduğu için bunu yazıyorum)
Ben olağanca dürüstlüğümle her şeyi paylaşıyorum. Gel gitler yaşadığımı da anlatım. Sizi bilmem ama benim gibi çoğu kadın evliliğini bitirirken her şeyi ince ince gözden geçiriyordur. O hakaretler üzerine tamamen devam etmeyi düşünsem eşimin onca barışma çabasına ben de katılırdım ama uzak durdum ve düşünmek istedim. Avukat önce konuşalım hukuki olarak ne yapacağımızı dediği için de beklemede kaldım. Avukatım oyalamasaydı çoktan bu konuşma olacaktı. Onca zaman suçlandığınızı düşünün. Şüphelerinizin olduğunu düşünün. Bunları yüzüne çarpmak istemez miydiniz karşınızdakinin bitirecek bile olsanız? Kendi kendinize ancak terk edilirler gibi yaklaşmışsınız ama kimse pat diye boşanma noktasına gelmiyor. En azından evet benim gibiler bu süreci baştan aşağı düşünüyorlar. Sonuçta hayatım söz konusu bırakın da enine boyuna düşüneyim değil mi? Boşanmayı istemeyen kimse bunu dile getirmez ayrıca.Daha kısa hatta hiç maddesi olmayan bir liste var
Bu adamla evli kalmak için sebepler listesi
Konu sahibi daha geçen hafta ablasına gittiği için dünyanın hakaretini eden adamdan boşanıyordu
Bugün acaba aldatılıyorum mu diyor
Sadece kendi kendini kandırıyor boşanacağım diye
adam isterse eve ikinci kadını kuma olarak getirsin yine boşanmaz
Çünkü asla istemiyor boşanmayı
Ancak adam terk ederse boşanırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?