- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir çünkü devam etmesi ilginç...Kadınla müsait zamanlarda görüşüyorlar bence
Kadınla iş için buluşup 15 dakika görüşmeleri sürmüş video vermiş vs. İlişkileri olmadığı için affettim ama görüşmesi devam ediyorsa bunu kanıtlamam lazım.Iste ben de onu anlamiyorum. Yani zaten daha once bi kadinla bulusmus. Daha nasil bi kanita ihtiyaciniz var ki?
Aynen öyle elimiz kolumuz bağlı resmen. Kadınla iş için buluşmuş daha önce. Zaten ilişkilerinin olmadığı belliydi ama yine de rahatsız etmişti elbetteBence zaten daha önce bu kadınla aldatmış gibi buluşma amaçları neymiş
Gizli takip programlarının yassk olduğunu bilmiyodum ya ne kadar saçma ne yapsın bu kadınlar peki
Ben adamın yanına yaptıkları kar kalmasın biraz bedel ödesin istiyorum. Bu evlilikten elini kolunu sallayıp delikanlı gibi ortalıkta salınmasın biraz beli bükülsün istiyorum. Ben zorluklar çekerken manevi anlamda o da maddi anlamda bedel ödesin ki biraz hıncım geçsin istiyorum. Bu adam zaten anlaşmalı boşanmaz. Ancak bel kuruş çıkmazsa cebinden ve kararlı olduğumu da anlarsa o zaman kabul edebilir zor bir ihtimal de olsa. Çirkefleşeceğinden eminim ama en azından elimde kanıtları olsun diye uğraşıyorum.Bak canım kardeşim. Sana çirkef bir adamdan boşanmış biri olarak yazıyorum. Adam eğer çok zengin değilse alacağın 3 kuruş tazminat için kendini bu kadar yıprattığına değmez.Sen ağzınla kuş da tutsan o sana atıcağı bir iftira varsa zaten her türlü atacak çirkefleşecek. Ama merak etme onun da kanıtı olmayacak. Ben senin yerinde olsam (ki öyle yaptım geçmişte) anlaşmalı boşanmak için oturur düzgünce konuşurum. Olmadı mı? derim ki ha böyle boşanmasan da eninde sonunda boşanıcaz çirkinleşmenin anlamı yok çocuğumuza yazık olur. Zaten çalışan kadınsın onun parasına da ihtiyacın yok, alırsın çocuğunun nafakasını huzurla yaşar gidersin evladınla. Yani bu yaptıklarının ne sana ne çocuğuna bir faydası yok. Bana çamur atacak demişsin de atarsa atsın nasıl kanıtlayacak? Ya inanki kanıtlasa bile bebeğin çok küçük her koşulda hakim sana verecek buna %100 eminim. Benim işyerimde bir abim var eşinin başka bir adamla dudaktan öpüşürken fotosunu sundu hakime ve yine de hakim 2 çocuğu da annesine verdi. Bu işler böyle kardeşim kendini boşuna yıpratıyosun bilesin. Diyorsan ki de boşanmak istemiyorum. Ona göre de evliliğini toparlamaya bak kanıt için uğraşacağına. Yani böyle arada kalmanın kimseye bir faydası yok.
Hangi konuda????Şaka gibisin gerçekten
Uzamadan direkt boşanılmaz bu adamla anlaşmaya gitmez kesinlikle, ben de elimde kanıtlarım olursa hem suçlamalarını yediririm ona hem de mahkeme uzamaz vs diye düşünüyorum.Canm bence kendini yormadan, kendi hayatın için se bu adamdan direk boşan. Zaten biliyorsun neyin ne olduğunu hiç uzatma derim
Şöyle ki ispatladığımda suçlamalarını yüzüne çarpacağım. Mahkemede de inkar edemeyecek. Diğer türlü kıskançlığım paranoyaklığım her şeyi öne sürer bu adam. Daha önce de iş için buluştum 15 dakika görüşüp ayrıldım konuşmalarda da bir şey yoktu demişti. Elimde kanıt olmadığı için konuşmalarda da sadece rahat konuşmalar olup ilişki olmadığı için bir şey yapamamıştım. Zaten şans vermiştim buna rağmen anlayacağınız....adam daha önce şansını denemiş yakalanmış. senin son cümlen de adama hiç güvenmediğin yönünde. ee? ispatlasan ne çıkar?
Yok hiç ümidim kalmadı benim. Avukat araştırıp görüşeceğim.Bir avukatla gorusseniz daha iyi olmaz mi ?
Bana sanki kendinizi oyaliyorsunuz gibi geldi
Hala bir umut hala sabırla bekliyorsunuz degismesini.
Haklısınız fazlasıyla haketti ama sonra yine bana sarar daha beter diye kendimi de düşünüyorum aslında.Bu durumda onu düşünmemelisin..daha beter olsun ..onunla evlenmenin bedelini nasıl sen ödüyorsan..oda aldatmanın bedelini ödemeli..bunu haketmiş..ikisi de..
Baktım dökümanına ama bir şey yok. Normal hattan aramıyordur zaten bakar bulurum diye. İnternet üzerinden bir haltlar yediğine eminim. Benim zoruma giden de bu. Suçluyor beni ama aslında kendi hayalı. Şu üstüne çıksın istemiyorum artık. Kesin kanıtlarla konuşacağım. Kocasına şimdilik bir şey diyemem.Bir erkek eşinin telefonunu kurcalayıp ona iftira atmaya kalkiyorsa maalesef ki çoğunlukla hatalar içinde boguluyordur.
Engelli listesine girmek nasıl aklına gelmiş , kendi yaptıklarından dolayı tabiki.
Eğer bir şey varsa karşınıza çıkar umarım. Hemen kestirip atmak kolay olmuyor çocuk varken özellikle , insan gözleriyle görmek istiyor, çabalamak istiyor.
Ancak evliliğin gidişatı bu süreci hızlandırır. Buna göz kapatmamak lazım. Yıllar su gibi akıyor.
Buradan bir kadın suphelendigi numaraya kendi numarasını kaybetmişti. Adam direkt isimden mesaj atmıştı ve o şekilde yakalamıştı kocasını.
Ancak sizde ki engelli, biraz zor.
Hesap dokumlerine bakma durumunuz var mi ?
Bir mesajinizda kocasına söyleyeceğim diye yazmışsınız , bu etapta böyle bir hata sakın yapmayın.
O kadar yıpranırsın ki, senin yerinde olsam bu adamı anlaşmalı şekilde boşanmaya ikna ederim.Uzamadan direkt boşanılmaz bu adamla anlaşmaya gitmez kesinlikle, ben de elimde kanıtlarım olursa hem suçlamalarını yediririm ona hem de mahkeme uzamaz vs diye düşünüyorum.
Evet kızıyorum çünkü buradaki birkaç şey üzerinden anneliğimi sorgulayıp kızımı düşünmediğimi iddia ediyorsunuz. Kızımı fazlasıyla düşündüğüm için bu kadar sık eleyip ince dokunduğumu bilmiyorsunuz. Babasıyla attığı kahkahalar karşısında ya da bir başkasına benzettiği için baba baba diye bağırdığında neler hissettiğimi nereden bileceksiniz ki... O sırada aldığım boşanma kararını sırf kızımdan dolayı yeniden yeniden düşündüğümü, sonra bunun sonu yok küçükken olsun iyice alışmasın babasına diye bu kararı verdiğimi bilmeden ancak yargılarsınız oturduğunuz yerden. Yapmayın lütfen... Kimse kimsenin ne yaşadığını, kaç kez kendiyle kavgalar ettiğini, kaç gecenin sabahında yeniden her şeye kendini hazırladığını bilmez, bilemez. O yüzden özellikle anneliğim konusunda söylenenleri kaldıramıyorum. Kızımı düşünmediğim gibi bir yorumu, bir iddiayı kabul etmem mümkün değil.Bence de boşanmayacaksın. Bu lafıma kızabilirsin. Ne kendine, ne kızına acımıyorsun. Bu hayata alışmışsın ama bundam kötüsü olamaz ki?
Silkelen kendine gel artık. Bir anne olarak o evladını düşün artık
bedel ödeyen sensin haberin yok. Neyse ben artık susuyorum belli ki bildiğini okuyacaksın.Ben adamın yanına yaptıkları kar kalmasın biraz bedel ödesin istiyorum. Bu evlilikten elini kolunu sallayıp delikanlı gibi ortalıkta salınmasın biraz beli bükülsün istiyorum. Ben zorluklar çekerken manevi anlamda o da maddi anlamda bedel ödesin ki biraz hıncım geçsin istiyorum. Bu adam zaten anlaşmalı boşanmaz. Ancak bel kuruş çıkmazsa cebinden ve kararlı olduğumu da anlarsa o zaman kabul edebilir zor bir ihtimal de olsa. Çirkefleşeceğinden eminim ama en azından elimde kanıtları olsun diye uğraşıyorum.
Kesinlikle öyle bence de. Ortaya çıkacak elbet. Buradan da paylaşacağım...Musait zamanlarda engeli kaldiriyor gorusuyorlar, eve gelince ve sizin yaninizda yine engelliyor sanki
Ben zaten fazlasıyla ödedim. O yüzden çok dokunmuyor ama eşim olacak kişinin de ödemesi gereken çok şey var. Bir kere beni suçlamalarına karşılık her şeyi bilip sessiz sessiz gittiğimde içim soğumaz. Anlıyorum siz kendinizi yormayın diyorsunuz belki haklısınız da ama insan olur olmadık şeylerden hakaretler duyunca suçlanınca hırslanıyor ve al işte asıl sen ne olduğunu gör kendine bak demek için mücadele veriyor. Ya da ben öyleyim bilmiyorum.bedel ödeyen sensin haberin yok. Neyse ben artık susuyorum belli ki bildiğini okuyacaksın.
hayrlısı olsun.. Umarım ileride yok yere geçen zamanına, harap ettiğin sinirlerine, çocuğunun bu huzursuzlukta bi süre daha yaşamış olmasına pişman olmazsın arkadaşım. Hırs falan senden başka kimseye zarar vermez bunu da unutma lütfen.Ben zaten fazlasıyla ödedim. O yüzden çok dokunmuyor ama eşim olacak kişinin de ödemesi gereken çok şey var. Bir kere beni suçlamalarına karşılık her şeyi bilip sessiz sessiz gittiğimde içim soğumaz. Anlıyorum siz kendinizi yormayın diyorsunuz belki haklısınız da ama insan olur olmadık şeylerden hakaretler duyunca suçlanınca hırslanıyor ve al işte asıl sen ne olduğunu gör kendine bak demek için mücadele veriyor. Ya da ben öyleyim bilmiyorum.
Haklısınız ama insan hani kendini tanır ya, ben bunları yapmazsam asıl o zaman ileride hep aklımda takılmış soru olarak kalır. İnşallah hepsi geçecek. İnsan eşinin bir şeyleri çıksın da göstereyim der mi? Ben diyorum... Çünkü bir şeyden çok emin olduğunuz halde çırpınıp bir şey elde edemediğinizi düşünün yıllardır. Üstüne suçladığınızı. Bu yüzden her şey açığa çıksın istiyorum. O zaman içim soğuyacak rahat bir nefes alacağım. Benim bir arkadaşım da buna benzer bir şey yaşamıştı. Kocasını suç üstü yakaladığında nasıl ferahladığını şimdi anlıyorum...hayrlısı olsun.. Umarım ileride yok yere geçen zamanına, harap ettiğin sinirlerine, çocuğunun bu huzursuzlukta bi süre daha yaşamış olmasına pişman olmazsın arkadaşım. Hırs falan senden başka kimseye zarar vermez bunu da unutma lütfen.
Ay bı de kadında mi evli. OfffEşim telefon konusunda cin gibidir hemen anlar yüklediğimi. Ancak casus program olursa bir ihtimal ama ona da cesaret edemedim. Kadının kocasının numarası var bende kanıt olursa kocasına yollayacağım. O baksın çaresine.