• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ile beraber yaşama tecrübesi olan var mı?

1 sene sonra , iyi ki bu kararı vermişim diyeceksiniz.

sonra pişman olmaktansa, şimdi zorla olsa da kararınızı uygulayın.

Bende öyle düşünüyorum, boşanma muhabbeti oldu. Kadın istemiyor. Artık çık aradan dedim bende sevgilime.
Biraz şu olaylar gündemdeyken boşanırsa ne olur falan diye konuşacağım. Bakalım tepkisi ne olacak. Ama benim düşüncem belli.

Umuttan kaynaklanan bir şey aslında. Süreç her şeyi gösterecek.
Bir insanın asla değişmeyeceğini bil , beklentilerini sıfıra indir harika bi yaşamın olur. Kaynanayla yaşamak zordur yani gelirine giderine kadar karışır yediğine içtiğine eve alıp almadıklarına davranışına kadar burnundan getirir , allah iyi insanlarla karşılaştırsın ..

Bir insanın asla değişmeyeceğini bil , beklentilerini sıfıra indir harika bi yaşamın olur. Kaynanayla yaşamak zordur yani gelirine giderine kadar karışır yediğine içtiğine eve alıp almadıklarına davranışına kadar burnundan getirir , allah iyi insanlarla karşılaştırsın ..
Amiinnnn
Bende aynı fikirdeyim bir insan 7 de neyse 70 de de odur.
Beklenti inmesi zor.
Kimse kaynana eline düşmesin cidden. Düşmanıma bile istemem.

Burcu akrep duygusal ve manipülasyona açık biri bende akrep burcuyum. Bazen bende onu manipüle ediyorum sonradan fark ediyorum falan.
3 sene çok uzun ya. Mecbur kalmak ayrı bir durum insan mecburken daha az batar bence.
Yok zehir oldu bana o 3 yıl nerdeyse boşanmanın eşiğine geldik benden sana tavsiye asla girme o toplara.

Amiinnnn
Bende aynı fikirdeyim bir insan 7 de neyse 70 de de odur.
Beklenti inmesi zor.
Kimse kaynana eline düşmesin cidden. Düşmanıma bile istemem.
Beklentiyi düşürmen çok kolay zor değil :) hiç kimseden bişey bekleme umursamaz bencil olursan kendi kıymetini bilirsen okadar kolay oluyor ki merak etme hayat kafana vura vurq öğretir ..

Beklentiyi düşürmen çok kolay zor değil :) hiç kimseden bişey bekleme umursamaz bencil olursan kendi kıymetini bilirsen okadar kolay oluyor ki merak etme hayat kafana vura vurq öğretir ..

Belli durumları gördükten sonra aslında düşürülür de işte.
Haklısınız hep zaten önce ailem kocam çocuklarım diye diye bu hale geliyoruz.

uyurken bile tedirgin olursun, ağız tadıyla bir haftasonu keyfi yapamazsın, cocukları onu gormeye cat kapı gelir, senin özel hayatın olmaz. hastalansa bile sen bakmak zorunda gıbı olursun, aynı evde oldugun ıcın. senın aılen bıle evıne rahat gelemez, tedırgın olurlar

daha neler neler, ben bızzat yasadım asla yapma bunu kendıne. kımse ıcın yapılmamalı, ne erkek yapsın ne de kadın. evlılık cok yıpranıyor, esımle bır kez kendı meselemızden tartısmadım, hep annesı oldu konu, annesınden dolayı bosanma noktasına geldım.

uyurken bile tedirgin olursun, ağız tadıyla bir haftasonu keyfi yapamazsın, cocukları onu gormeye cat kapı gelir, senin özel hayatın olmaz. hastalansa bile sen bakmak zorunda gıbı olursun, aynı evde oldugun ıcın. senın aılen bıle evıne rahat gelemez, tedırgın olurlar

daha neler neler, ben bızzat yasadım asla yapma bunu kendıne. kımse ıcın yapılmamalı, ne erkek yapsın ne de kadın. evlılık cok yıpranıyor, esımle bır kez kendı meselemızden tartısmadım, hep annesı oldu konu, annesınden dolayı bosanma noktasına geldım.
Ben şükür farklı ülkede yaşıyorum beraber yaşayanlara allah sabır versin iyi kaynanalara denk gelsinler zor insanla başa çıkmak yorucu

Back