• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım aldatılıyorum?.. Lütfen bir el atın durumuma :(

Ben hiç bağlamadım. Açıkçası çok rahatsız olurum. Erkek erkeğe yaptıkları muhabbet canımı sıkabilir. Bir arkadaşım şüphelendiği için yaptı hiç anlamadı eşi ve bazı şeyler öğrendi maalesef. Bir ark ın sevgilisi de laptona kendi watsapını indirmiş. Ayrıldılar. Laptopu da onda kalmıştı. Tüm msj larını okuyordu🙈 çok rahatsız oldum ben söyleyesim gelmişti çocuğa ama vazgeçtim. Aslında denemek lazım erkek milletine güven olmaz 😊
Benim eşim anlar hemen çünkü whatsapp yedekleme falan yapmıyor her şeyi özellikle gizliyor. Doğrusu keşke bu duruma düşürmeseler de biz de dedektifliğe soyunmasak...

Bencede enine boyuna düşünürdüm bende olsam.alkolü bilemem ama Belki hakaretlerinden vazgeçer kızını seviyorsa. Umarım düzelir. Aynı işyerinde bence çok basit öğrenebilirsiniz yanlış bir ilişki olup olmadığını. Ayrıca elde yeterli delil varken boşanmak hukuken de en iyisi.
Huylu huyundan vazgeçmiyor. Hakaretlerini geçtim sürekli suçlayıcı yaklaşımı var. En çok da bundan istiyorum ne var ne yok ortaya çıkarmayı. Evliliğimin bu şekilde sonunu göremiyorum. Değersiz hissettiriyor eşim. Onun hiçbir şeyine inanmıyorum aerık...

Eşiniz aldatıyor mu elbette bilemem ama sizin telefonunuzu kurcalayıp bir şeyler araması, suç bastırma ve vicdan rahatlaması gibi geldi bana.
Kendince sizin de masum olmadığınıza inandı ve rahatladı.
Artık hareketleri daha dikkatsiz olacaktır, takipte kalın.

Merhaba hanımlar,

Hemen konuya girmek istiyorum. Sinirden ellerim titriyor ateş basıyor her yerimi. N’olur uzun diye okumamazlık etmeyin olabildiğince özet geçeceğim. Daha önceki konularımı bilenler hatırlar belki. Eşim olacak şahıs! iş yerinden bir kadınla benim haberim olmadan birkaç kez buluşmuştu. Ses kaydı vardı eşimin telefonunda. Dinlediğimde kadınla gayet samimi konuşmaları yüzünden boşanma noktasına gelmiştik. Güç bela beni ikna edip eve döndürmüştü. Babamlara gitmiştim öğrendiğimde. Konuşma detayına gelirsek kadınla eşimin tarzı üslubu eşimle ikisinin buluşma çabaları flörtöz tarzda yaklaşım gibi yani iki kanka gibi çok samimi ama hisler de açığa vurmamış bir şey yaşanmamış. Konuşmalardan anlaşılan buydu. Eşim iş için görüştüğünü iddia edip durdu. Bu arada ben de aynı iş yerindeyim. Neyse. Eşimle zaten aramız çok kötü bir durumdayız, boşanmanın eşiğindeyiz başka bir sürü sebepten ama aldatılıyorsam ispat edip ayrılmak en güzeli diye düşündüm.
Eşim gece telefonuma bakmış engellenenler listesi diye birşey çıkmış. Ben eşimle tanıştıktan sonra hattımı ve telefonumu yenilemiştim. Rehberi tek tek kaydetmek yerine taşıdım diye hatırlıyorum. Engellenenler de otomatik olarak yeni telefonumda engelliydi. Bu arada kendisi telefon kurdudur zaten. 7/24 elindedir. Bir şey olsa çoktaaan çıkarırdı. Ben bile engellenenler listesi nerededir bilmem. Sadede gelecek olursam dün gece engellenenler listesinde eski arkadaşlarım sevgililerim olduğu için suçladı yok görüşüyor musun vs tarzında çirkin çirkin şeyler söyledi. Ben de durumu anlatmaya çalıştım ve konuyu kapattık ama aklında kurcalıyor belli. Bugün de hiçbir şey yok gibi davranıyor bir şişe viski içince tabi keyfi de yerinde ben uzak durmaya devam ediyorum. Uyumuştu telefonuna bir bakayım dedim. Bir şey bulamam çünkü çok iyi temizler ama baktım yine de. Mesajlar kısmında bu daha önceki kadının engellenen mesajlarda mesajı vardı. Daha üç ay önce niye açmıyon ya yazmış. Şimdi düşünüyorum kadına en son aile ilişkilerim zarar görüyor demişti bir yıl önce bu olaylar olduğunda ve engellemiştik her yerden. Hala engelli duruyor ama böyle bir mesaj görünce siz olsanız ne düşünürsünüz? Yanlışlıkla kadın atmış olabilir mi dersiniz?? Ya da engeli kaldırıyor müsait zamanda görüşüyorlar. İspatlamalıyım. Whatsapp takip yedekleme demeyin işe yaramaz çünkü dediğim gibi kurdudur. İkisini de rezil ermek istiyorum varsa böyle bir şey. Eşime hiç güvenmiyorum zaten. Bir akıl verin.
neden kanıt istiyorsun merak ediyorum? Tazminat mı alacaksın?

Eşiniz aldatıyor mu elbette bilemem ama sizin telefonunuzu kurcalayıp bir şeyler araması, suç bastırma ve vicdan rahatlaması gibi geldi bana.
Kendince sizin de masum olmadığınıza inandı ve rahatladı.
Artık hareketleri daha dikkatsiz olacaktır, takipte kalın.
Vicdanını rahatlatmak için zaten evli aldatan diğer arkadaşlarını düşünüyor bile olabilir. Dikkatsiz değil ne yazık ki pür dikkat ediyor temizliyor her şeyi...

Telefon hattının detaylarına baktım hiçbir şey bulamadım. Kadını hattan aramamış. Ama Whatsapp üzerinden arıyor olabilir. İnternet kullanımı detayları görünmüyor fatura analizinde.

Vicdanını rahatlatmak için zaten evli aldatan diğer arkadaşlarını düşünüyor bile olabilir. Dikkatsiz değil ne yazık ki pür dikkat ediyor temizliyor her şeyi...
Bir insan telefonundaki herşeyi niye temizler? Temizlemesi gereken şeyler yapıyor demek ki. Yani su durum bile bazı şeyleri açık açık ortaya koyuyor ama siz ispat etmeye çalışıp zaman kazanın tabi.

Ayrıca birşeyleri oldu ki ispat etseniz bile siz eşinizin cirkefliklerine, iftiralarına dayanacak güçte değilsiniz. Bir an önce bitsin diye de eşinizin suyuna bile gidecekseniz olası bir boşanma da çok büyük ihtimalle.

Gerekirse alırım. Zaten öyle çirkefe bağlar ki cebinden para çıkmaması için bana bile iftira atabilir. O yüzden kendimi garantiye almalıyım.
Bak canım kardeşim. Sana çirkef bir adamdan boşanmış biri olarak yazıyorum. Adam eğer çok zengin değilse alacağın 3 kuruş tazminat için kendini bu kadar yıprattığına değmez.Sen ağzınla kuş da tutsan o sana atıcağı bir iftira varsa zaten her türlü atacak çirkefleşecek. Ama merak etme onun da kanıtı olmayacak. Ben senin yerinde olsam (ki öyle yaptım geçmişte) anlaşmalı boşanmak için oturur düzgünce konuşurum. Olmadı mı? derim ki ha böyle boşanmasan da eninde sonunda boşanıcaz çirkinleşmenin anlamı yok çocuğumuza yazık olur. Zaten çalışan kadınsın onun parasına da ihtiyacın yok, alırsın çocuğunun nafakasını huzurla yaşar gidersin evladınla. Yani bu yaptıklarının ne sana ne çocuğuna bir faydası yok. Bana çamur atacak demişsin de atarsa atsın nasıl kanıtlayacak? Ya inanki kanıtlasa bile bebeğin çok küçük her koşulda hakim sana verecek buna %100 eminim. Benim işyerimde bir abim var eşinin başka bir adamla dudaktan öpüşürken fotosunu sundu hakime ve yine de hakim 2 çocuğu da annesine verdi. Bu işler böyle kardeşim kendini boşuna yıpratıyosun bilesin. Diyorsan ki de boşanmak istemiyorum. Ona göre de evliliğini toparlamaya bak kanıt için uğraşacağına. Yani böyle arada kalmanın kimseye bir faydası yok.

adam daha önce şansını denemiş yakalanmış. senin son cümlen de adama hiç güvenmediğin yönünde. ee? ispatlasan ne çıkar?

Bir avukatla gorusseniz daha iyi olmaz mi ?
Bana sanki kendinizi oyaliyorsunuz gibi geldi
Hala bir umut hala sabırla bekliyorsunuz degismesini.

Bir insan telefonundaki herşeyi niye temizler? Temizlemesi gereken şeyler yapıyor demek ki. Yani su durum bile bazı şeyleri açık açık ortaya koyuyor ama siz ispat etmeye çalışıp zaman kazanın tabi.

Ayrıca birşeyleri oldu ki ispat etseniz bile siz eşinizin cirkefliklerine, iftiralarına dayanacak güçte değilsiniz. Bir an önce bitsin diye de eşinizin suyuna bile gidecekseniz olası bir boşanma da çok büyük ihtimalle.
O temizliyorum demiyor ki, ben ne bulsam sonra ortadan kalktığı için ve sürekli elinde telefon olduğu için böyle düşünüyorum. Bu konularda cin çünkü. Bir an önce bitme ihtimali yok çünkü saha önce söyledim öyle kolaydı sanki falan diye cevaplar verdi. Ciddi ciddi olmadığını yürütemediğimizi ayrılmamız gerektiğini söyledim ama hiç ciddiye almadı.
Boşanma süresinde terapi almayı düşünüyorum çünkü haklısınız yaşadıklarım beni artık yıprattı.

Merhaba hanımlar,

Hemen konuya girmek istiyorum. Sinirden ellerim titriyor ateş basıyor her yerimi. N’olur uzun diye okumamazlık etmeyin olabildiğince özet geçeceğim. Daha önceki konularımı bilenler hatırlar belki. Eşim olacak şahıs! iş yerinden bir kadınla benim haberim olmadan birkaç kez buluşmuştu. Ses kaydı vardı eşimin telefonunda. Dinlediğimde kadınla gayet samimi konuşmaları yüzünden boşanma noktasına gelmiştik. Güç bela beni ikna edip eve döndürmüştü. Babamlara gitmiştim öğrendiğimde. Konuşma detayına gelirsek kadınla eşimin tarzı üslubu eşimle ikisinin buluşma çabaları flörtöz tarzda yaklaşım gibi yani iki kanka gibi çok samimi ama hisler de açığa vurmamış bir şey yaşanmamış. Konuşmalardan anlaşılan buydu. Eşim iş için görüştüğünü iddia edip durdu. Bu arada ben de aynı iş yerindeyim. Neyse. Eşimle zaten aramız çok kötü bir durumdayız, boşanmanın eşiğindeyiz başka bir sürü sebepten ama aldatılıyorsam ispat edip ayrılmak en güzeli diye düşündüm.
Eşim gece telefonuma bakmış engellenenler listesi diye birşey çıkmış. Ben eşimle tanıştıktan sonra hattımı ve telefonumu yenilemiştim. Rehberi tek tek kaydetmek yerine taşıdım diye hatırlıyorum. Engellenenler de otomatik olarak yeni telefonumda engelliydi. Bu arada kendisi telefon kurdudur zaten. 7/24 elindedir. Bir şey olsa çoktaaan çıkarırdı. Ben bile engellenenler listesi nerededir bilmem. Sadede gelecek olursam dün gece engellenenler listesinde eski arkadaşlarım sevgililerim olduğu için suçladı yok görüşüyor musun vs tarzında çirkin çirkin şeyler söyledi. Ben de durumu anlatmaya çalıştım ve konuyu kapattık ama aklında kurcalıyor belli. Bugün de hiçbir şey yok gibi davranıyor bir şişe viski içince tabi keyfi de yerinde ben uzak durmaya devam ediyorum. Uyumuştu telefonuna bir bakayım dedim. Bir şey bulamam çünkü çok iyi temizler ama baktım yine de. Mesajlar kısmında bu daha önceki kadının engellenen mesajlarda mesajı vardı. Daha üç ay önce niye açmıyon ya yazmış. Şimdi düşünüyorum kadına en son aile ilişkilerim zarar görüyor demişti bir yıl önce bu olaylar olduğunda ve engellemiştik her yerden. Hala engelli duruyor ama böyle bir mesaj görünce siz olsanız ne düşünürsünüz? Yanlışlıkla kadın atmış olabilir mi dersiniz?? Ya da engeli kaldırıyor müsait zamanda görüşüyorlar. İspatlamalıyım. Whatsapp takip yedekleme demeyin işe yaramaz çünkü dediğim gibi kurdudur. İkisini de rezil ermek istiyorum varsa böyle bir şey. Eşime hiç güvenmiyorum zaten. Bir akıl verin.
Kadınla müsait zamanlarda görüşüyorlar bence

Eşimin işi zaten sallantıda bir de bunu anlatırsam işinden olur kaybedecek bir şeyi kalmaz iyice hayatı kayar benimkini de kaydırır ondan korkuyorum.
Bu durumda onu düşünmemelisin..daha beter olsun ..onunla evlenmenin bedelini nasıl sen ödüyorsan..oda aldatmanın bedelini ödemeli..bunu haketmiş..ikisi de..

Kadının attığı mesaj engelli listesinde olduğu için buradan bir şey çıkmıyor. Evet şüpheleniyorum zaten sürekli elinde telefon ama kanıtlayıp yüzüne çarpmak istiyorum.

Iste ben de onu anlamiyorum. Yani zaten daha once bi kadinla bulusmus. Daha nasil bi kanita ihtiyaciniz var ki?

Back