Sanırım aldatılıyorum?.. Lütfen bir el atın durumuma :(

Ya gerçekten habi ortaya çıkarrıcam diye bu kadar hırs yapman seni iyice psikolojik olarak etkilemez mi, hani herkes kendi durumunu bilmez mi. Kendimce Allah korusun ben olsam asla uğraşmazdım o kadar da büyük konuşuyorum. Bir kere bana o güvensizlik girmiş. Bunları karsısına gecer söyler ve kendime Bi gidiş planı yapmaya başlardım. Bak eğer sen haksızsın o zaten senin yakandan düşmeyi seni ikna etmeye çalışır. Hani seviyorsa karısının gitmesini istemiyorsa ve yapmamışsa utanılacak bişiy zaten arkandan gelir. Gelmio sa da bu şekilde bitmesi gerekiyordur demekki diyip yoluna baksan olmaz mı(başkaca sorunların da olduğu için bunu yazıyorum)
O elbette istemez ayrılmayı ikna etmeye çalışır ama ben elimde kanıt olmasını ayrılırken zorluk çıkmasın diye de istiyorum. Ayrıca iftira atmasını bile bekliyorum yok eski erkek arkadaşlarının numarası vardı engelli listesinde gibi çarpıtabilir sırf kendini aklamak için. Her şeyi beklerim ne yazık ki. Elbette zorlu bir şey girdiğim yol ama evliliğimden daha zor değildir :)
 
Merhaba hanımlar,

Hemen konuya girmek istiyorum. Sinirden ellerim titriyor ateş basıyor her yerimi. N’olur uzun diye okumamazlık etmeyin olabildiğince özet geçeceğim. Daha önceki konularımı bilenler hatırlar belki. Eşim olacak şahıs! iş yerinden bir kadınla benim haberim olmadan birkaç kez buluşmuştu. Ses kaydı vardı eşimin telefonunda. Dinlediğimde kadınla gayet samimi konuşmaları yüzünden boşanma noktasına gelmiştik. Güç bela beni ikna edip eve döndürmüştü. Babamlara gitmiştim öğrendiğimde. Konuşma detayına gelirsek kadınla eşimin tarzı üslubu eşimle ikisinin buluşma çabaları flörtöz tarzda yaklaşım gibi yani iki kanka gibi çok samimi ama hisler de açığa vurmamış bir şey yaşanmamış. Konuşmalardan anlaşılan buydu. Eşim iş için görüştüğünü iddia edip durdu. Bu arada ben de aynı iş yerindeyim. Neyse. Eşimle zaten aramız çok kötü bir durumdayız, boşanmanın eşiğindeyiz başka bir sürü sebepten ama aldatılıyorsam ispat edip ayrılmak en güzeli diye düşündüm.
Eşim gece telefonuma bakmış engellenenler listesi diye birşey çıkmış. Ben eşimle tanıştıktan sonra hattımı ve telefonumu yenilemiştim. Rehberi tek tek kaydetmek yerine taşıdım diye hatırlıyorum. Engellenenler de otomatik olarak yeni telefonumda engelliydi. Bu arada kendisi telefon kurdudur zaten. 7/24 elindedir. Bir şey olsa çoktaaan çıkarırdı. Ben bile engellenenler listesi nerededir bilmem. Sadede gelecek olursam dün gece engellenenler listesinde eski arkadaşlarım sevgililerim olduğu için suçladı yok görüşüyor musun vs tarzında çirkin çirkin şeyler söyledi. Ben de durumu anlatmaya çalıştım ve konuyu kapattık ama aklında kurcalıyor belli. Bugün de hiçbir şey yok gibi davranıyor bir şişe viski içince tabi keyfi de yerinde ben uzak durmaya devam ediyorum. Uyumuştu telefonuna bir bakayım dedim. Bir şey bulamam çünkü çok iyi temizler ama baktım yine de. Mesajlar kısmında bu daha önceki kadının engellenen mesajlarda mesajı vardı. Daha üç ay önce niye açmıyon ya yazmış. Şimdi düşünüyorum kadına en son aile ilişkilerim zarar görüyor demişti bir yıl önce bu olaylar olduğunda ve engellemiştik her yerden. Hala engelli duruyor ama böyle bir mesaj görünce siz olsanız ne düşünürsünüz? Yanlışlıkla kadın atmış olabilir mi dersiniz?? Ya da engeli kaldırıyor müsait zamanda görüşüyorlar. İspatlamalıyım. Whatsapp takip yedekleme demeyin işe yaramaz çünkü dediğim gibi kurdudur. İkisini de rezil ermek istiyorum varsa böyle bir şey. Eşime hiç güvenmiyorum zaten. Bir akıl verin.
Bütün konularınızı biliyorum. En son boşanıyordunuz? İlla boşanın demiyorum ama hep başa sarıyoruz konularınızda. Bize de yazık değil mi? Ya da calimero'nun dediği gibi "Ama ama haksızlık bu öyle değil mi?"
 
Maalesef farkındayım. Işin kötüsü üzülüyorum Papatyakb Papatyakb için. Ama nedense kendisi kendine acımıyor üzülmüyor.

Hani maddi gücü olan bir kadın. Gözü açık cahil değil. . Ama nedense Çok ısrar ediyor. Anlayamıyorum.
Çok ısrarcı olup kendime zulmettim doğru ama herkes aynı değil ki. Kimi pire için yorgan yakar kimi sabırlı olup sona gelinceye kadar mücadele eder. Ben ikinci gruba giriyorum. Çok sabırlıyım çok mücadeleciyim ve hep olumlu tarafından bakıp elimden geleni sonuna kadar yapayım ki ileride dönüp baktığımda kendimi suçlamayım dedim. Yapı işte :(
 
Bütün konularınızı biliyorum. En son boşanıyordunuz? İlla boşanın demiyorum ama hep başa sarıyoruz konularınızda. Bize de yazık değil mi? Ya da calimerı'nun dediği gibi "Ama haksızlık hçbu öyle değil mi?"
Boşanıyorum dedim avukatla görüştüm eşinizle görülmeyin şakın önce biz konuşalım kanıt toplayalım dedi. Mesela her gece içmesi, hakaretleri gibi şeyler üzerinde sanırım. Sonra avukat şehir dışına çıkmış, ertesi gün saat vereceğim dedi aramadı. Ben aradım açmadı. Bu arada eşim rahatsızlandı evde rapor almış. Yani düşünün ki her şey benim isteğime bakmıyor. Bugün avukat araştırayım dedim bu mesajı gördüm. Aldatılıyorsam bunu kanıtlayım ki mahkemede işime yarasın diye boşanmayacak kadın düşünür kendini yorar mı? İnanın ya da inanmayın ama sona geldim tükendim... Benimki sadece karşımdakine ne zaman konuyu açsam diye beklemek.
 
Çok ısrarcı olup kendime zulmettim doğru ama herkes aynı değil ki. Kimi pire için yorgan yakar kimi sabırlı olup sona gelinceye kadar mücadele eder. Ben ikinci gruba giriyorum. Çok sabırlıyım çok mücadeleciyim ve hep olumlu tarafından bakıp elimden geleni sonuna kadar yapayım ki ileride dönüp baktığımda kendimi suçlamayım dedim. Yapı işte :(
Bence burada çoğu kadın da böyle ama başkalarına boşan demeye bayılıyorlar.. çocuğunuz var mı bilmiyorum hele ki varsa aldatma Yoksa boşanmamaya çalışın.
 
Bence burada çoğu kadın da böyle ama başkalarına boşan demeye bayılıyorlar.. çocuğunuz var mı bilmiyorum hele ki varsa aldatma Yoksa boşanmamaya çalışın.
Evet kızım var henüz 2 yaşında. Zaten sırf bu yüzden enine boyuna her şeyi düşünmeye çalışıyorum. Haklısınız bekara karı boşamak deyimi var ya tam da öyle. Davulun sesi herkese hoş geliyor. Ancak yaşayan bilir yaşadıklarımı ve bu sürece nasıl karar verildiğini.
 
Bu mesaj delil olur mu ya da başka delil nasıl bulursun bilmiyorum ama aldatılıyorsun bence. Farklı bi mesaj olsaydı kadın rahat durmuyor diyebilirdik ama niye açmıyon düzenli görüştüğün birine diyebilirsin. Yanlışlıkla gönderdiğini de sanmıyorum.
Bana da öyle geliyor. İçime doğan his bu ama bunun hesabını sormaya kalksam engelli işte yanlış atmıştır der su üstüne çıkar.
 
Ben olağanca dürüstlüğümle her şeyi paylaşıyorum. Gel gitler yaşadığımı da anlatım. Sizi bilmem ama benim gibi çoğu kadın evliliğini bitirirken her şeyi ince ince gözden geçiriyordur. O hakaretler üzerine tamamen devam etmeyi düşünsem eşimin onca barışma çabasına ben de katılırdım ama uzak durdum ve düşünmek istedim. Avukat önce konuşalım hukuki olarak ne yapacağımızı dediği için de beklemede kaldım. Avukatım oyalamasaydı çoktan bu konuşma olacaktı. Onca zaman suçlandığınızı düşünün. Şüphelerinizin olduğunu düşünün. Bunları yüzüne çarpmak istemez miydiniz karşınızdakinin bitirecek bile olsanız? Kendi kendinize ancak terk edilirler gibi yaklaşmışsınız ama kimse pat diye boşanma noktasına gelmiyor. En azından evet benim gibiler bu süreci baştan aşağı düşünüyorlar. Sonuçta hayatım söz konusu bırakın da enine boyuna düşüneyim değil mi? Boşanmayı istemeyen kimse bunu dile getirmez ayrıca.
Ya Tamam benim ailemde çevremde çok boşanan insan var
Çok kolay hop diye verilecek bir karar değil
Hiç kimse evlenirken hakim karşısına geçip birbirini suçlayarak boşanmayı hayal etmiyor
Ama hayat bu
Her şey istediğimiz gibi gitmiyor

Ben senin konularından okuduklarıma göre yorum yapıyorum
Bazı kadınlar evet rezil ama bana o bakıyor her istediğimi alıyor diyorlar sen onu bile diyemiyorsun maaşına el koyan bir adam var tüm yaptıklarına karşılık

Zaten tüm yaptıkları nasıl bir adam olduğunu sen başından beri biliyorsun tek eksiği aldatılmasının kanıtlanması mı kaldı
Kanıtlasan ne olacak?
Adamın kabul edeceğini ses çıkarmadan nafaka vererek boşanacağını mı düşünüyorsun?
Yada kaynananın Kayınbabanın evet bizim oğlan seni aldatıyor şu rezilin tekiymiş diye geri çekileceklerini mi
Yine çirkefleşecekler yine üstüne sana iftira atacaklar

Boşanmak için tek nedenin eşinin başka kadınlarla görüşmesi olsa etraf sana niye boşandın diye sorunca kanıtlamak için delil topluyor olsan tamam diyeceğim
 
Bende kendi kendine bunu yaptığı için kızıyorum
Çalışıyor iyi kötü arkasında bir ailesi var tek çocuklu kendine az parayla çok huzurlu bir hayat kurabilir

Hani şu yönden iyi bunun için katlanıyorum diyeceği tek bir şey yok
Adam kendinin parasını yıllarını ömrünü canını yiyor
Şimdi genç fark etmiyor daha ilerleyen yıllarda bunlar fiziksel hastalıklar ve ağır psikolojik rahatsızlıklar olarak geri dönecek
Yazık günah
Sağolun düşündüğünüz için. Samimi olarak söylüyorum ve içtenliğinize inanıyorum. Ailem de bir şey diyemiyor ama evlilik neticede ot diye insan bu kararı veremiyor. Ben çok şeye sabrettim şimdiden de tükendim. Bunun ilerisini ben de göremiyorum artık. Ne olacaksa olsun diye dua ediyorum. Adım atacağım ama aleyhimde bir şey olmasın diye uğraşıyorum.
 
Ya Tamam benim ailemde çevremde çok boşanan insan var
Çok kolay hop diye verilecek bir karar değil
Hiç kimse evlenirken hakim karşısına geçip birbirini suçlayarak boşanmayı hayal etmiyor
Ama hayat bu
Her şey istediğimiz gibi gitmiyor

Ben senin konularından okuduklarıma göre yorum yapıyorum
Bazı kadınlar evet rezil ama bana o bakıyor her istediğimi alıyor diyorlar sen onu bile diyemiyorsun maaşına el koyan bir adam var tüm yaptıklarına karşılık

Zaten tüm yaptıkları nasıl bir adam olduğunu sen başından beri biliyorsun tek eksiği aldatılmasının kanıtlanması mı kaldı
Kanıtlasan ne olacak?
Adamın kabul edeceğini ses çıkarmadan nafaka vererek boşanacağını mı düşünüyorsun?
Yada kaynananın Kayınbabanın evet bizim oğlan seni aldatıyor şu rezilin tekiymiş diye geri çekileceklerini mi
Yine çirkefleşecekler yine üstüne sana iftira atacaklar

Boşanmak için tek nedenin eşinin başka kadınlarla görüşmesi olsa etraf sana niye boşandın diye sorunca kanıtlamak için delil topluyor olsan tamam diyeceğim
Haklısınız elbette sadece neden bu değil ama yıllarca suçlanıp aslında suçluyu açığa çıkarma hırsınızı düşünün. Benimki biraz bundan biraz da gerçekten aleyhimde bir şey olsun istemiyorum. Ne olduğunu herkes bilsin istiyorum. Bu adam çirkefe öyle ya da böyle bağlayacağından şüphem yok. Ailesi deseniz umrumda değil istediklerini düşünsünler. Benimki içimi soğutma meselesi belki de...
 
I phone varsa tlf ları birbirine bağlayın. Ya da PC ye watsap indirip eşinizin kodu ile girerseniz bilgisayardan watsap yazışmalarını görebilirsiniz. Kesinlikle anlayamaz.
Bildirim gidiyor sanırım karşı tarafa? Benim iPhone eşimin android telefonu.
 
Bildirim gidiyor sanırım karşı tarafa? Benim iPhone eşimin android telefonu.
Ben hiç bağlamadım. Açıkçası çok rahatsız olurum. Erkek erkeğe yaptıkları muhabbet canımı sıkabilir. Bir arkadaşım şüphelendiği için yaptı hiç anlamadı eşi ve bazı şeyler öğrendi maalesef. Bir ark ın sevgilisi de laptona kendi watsapını indirmiş. Ayrıldılar. Laptopu da onda kalmıştı. Tüm msj larını okuyordu🙈 çok rahatsız oldum ben söyleyesim gelmişti çocuğa ama vazgeçtim. Aslında denemek lazım erkek milletine güven olmaz 😊
 
Bir erkek eşinin telefonunu kurcalayıp ona iftira atmaya kalkiyorsa maalesef ki çoğunlukla hatalar içinde boguluyordur.

Engelli listesine girmek nasıl aklına gelmiş , kendi yaptıklarından dolayı tabiki.

Eğer bir şey varsa karşınıza çıkar umarım. Hemen kestirip atmak kolay olmuyor çocuk varken özellikle , insan gözleriyle görmek istiyor, çabalamak istiyor.

Ancak evliliğin gidişatı bu süreci hızlandırır. Buna göz kapatmamak lazım. Yıllar su gibi akıyor.

Buradan bir kadın suphelendigi numaraya kendi numarasını kaybetmişti. Adam direkt isimden mesaj atmıştı ve o şekilde yakalamıştı kocasını.

Ancak sizde ki engelli, biraz zor.

Hesap dokumlerine bakma durumunuz var mi ?

Bir mesajinizda kocasına söyleyeceğim diye yazmışsınız , bu etapta böyle bir hata sakın yapmayın.
 
Kurcalayınca boşanacağım :)
Bence de boşanmayacaksın. Bu lafıma kızabilirsin. Ne kendine, ne kızına acımıyorsun. Bu hayata alışmışsın ama bundam kötüsü olamaz ki?
Silkelen kendine gel artık. Bir anne olarak o evladını düşün artık
 
Evet kızım var henüz 2 yaşında. Zaten sırf bu yüzden enine boyuna her şeyi düşünmeye çalışıyorum. Haklısınız bekara karı boşamak deyimi var ya tam da öyle. Davulun sesi herkese hoş geliyor. Ancak yaşayan bilir yaşadıklarımı ve bu sürece nasıl karar verildiğini.
Bencede enine boyuna düşünürdüm bende olsam.alkolü bilemem ama Belki hakaretlerinden vazgeçer kızını seviyorsa. Umarım düzelir. Aynı işyerinde bence çok basit öğrenebilirsiniz yanlış bir ilişki olup olmadığını. Ayrıca elde yeterli delil varken boşanmak hukuken de en iyisi.
 
Bana da öyle geliyor. İçime doğan his bu ama bunun hesabını sormaya kalksam engelli işte yanlış atmıştır der su üstüne çıkar.
Engeli gizliden açsan? Birde hat oparatörüne girin kimi aramış kim msj atmış hepsi gözüküyor.
 
Şüphe insanı içten içe kemirir.

Karşınızdaki tatlı su kurnazı ise asla yakalayıp ispatlayamazsınız.

Boşuna yormayın kendinizi.

Denenmişi denemeyin.

Aldatılmışlığın kitabını yazabilirim.

Boşanmanın da...
 
Back
X