- 21 Eylül 2011
- 6.246
- 50
- Konu Sahibi youonlyliveonce
- #1.521
gwen elbıse guzelde ıcındekı mankenı begenmedım
bıde kac peraya aldın bakem
icinde beni canladır yavrucum
26 liraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gwen elbıse guzelde ıcındekı mankenı begenmedım
bıde kac peraya aldın bakem
kolye alcam zatı bı gun bırını takarım bı gun bırını
o nası oluyo kız
canm burcla alakalı olması gerekmıyor astrologlar acıklıyor senın sıkayetıne hangı tas uygunsa o olmalıymıs.halsızlık sıkayetı ıcın akik tasının enerjısı sana ıyı gelecektır,ya da kuvarsya kızlar bende de müthiş bir halsizlik var ona iyi gelecek bi taş var mı acaba?? :44:
bide bu taşların burçla mı alakalı olması lazım hiç anlamam satıcılara da güvenemem bu konuda..
canm burcla alakalı olması gerekmıyor astrologlar acıklıyor senın sıkayetıne hangı tas uygunsa o olmalıymıs.halsızlık sıkayetı ıcın akik tasının enerjısı sana ıyı gelecektır,ya da kuvars
beybıııı senı hayal edınce elbıse daha bı anlam kazandı ısteeeeicinde beni canladır yavrucum
26 liraya
canm ben buaralar kırdım kafayı.çareyi bitkide böcekte tasta ılacta arar oldum yawsss
sen kac yasındasın kımlerdensın neler yaparsın bacı
bende limangodan bunu aldım daha baska seylerde aldım geldi onlar iyice asosyal oldum netten alısveris yapa yapa
hangi site len......
kız uc gundur ezıs buzus olduk o sıtenın reklamları yuzunden dıkkat etmemek mumkun degıl
markolongo canım benım
odamı mutfak haline cevirdim ne ararsanız var ahahah useniyom kalkmaya
hahah gwen ben de oyleyım kız .meyvelerım bıle var
Ne güzel ya benim annem hemen bağırır kaldır sunlari diye:)hahah gwen ben de oyleyım kız .meyvelerım bıle var
ne tembeliz biz ya
gwen ben hıc lımongadan alısverıs yapmadım .kredı kartı sıstemıyle mı odeme acaba ?
Ne güzel ya benim annem hemen bağırır kaldır sunlari diye:)