- 23 Temmuz 2015
- 2.032
- 3.703
- 48
- 36
Peki ailesini cagirmakta ki amacin ne? Ayrilmak mi? Yoksa "bi ayar verin oglunuza bi daha yapmasin" mi?Anlamıyorum niye yala
bu olay öğlen oldu
Gece 2 de çağırmadım olay sonrası hemen aradım ancak yol uzunPeki ailesini cagirmakta ki amacin ne? Ayrilmak mi? Yoksa "bi ayar verin oglunuza bi daha yapmasin" mi?
Ayrica öglen olan olay, neden gece saat 2'de cagirdin ailesini? Amacin cagirmaksa neden bu kadar bekledin?
Peki ailesini cagirmakta ki amacin ne? Ayrilmak mi? Yoksa "bi ayar verin oglunuza bi daha yapmasin" mi?
Ayrica öglen olan olay, neden gece saat 2'de cagirdin ailesini? Amacin cagirmaksa neden bu kadar bekledin?
Nereye baglayacaksiniz cok merak ettim
Cidden ilginc geliyor bana.. O kadar uzakta olan ailesini cagirmakta ki amaciniz nedir?Gece 2 de çağırmadım olay sonrası hemen aradım ancak yol uzun
Bunun için 18 saatlik yoldan mı geliyorlarGece 2 de çağırmadım olay sonrası hemen aradım ancak yol uzun
kulağını çektircek..tövbe tövbe eşinizle aranızdaki problemlerinizi kendiniz neden halletmiyorsunuz ki?
öğretmene şikayet eden çocukları gibi anasını babasını arıyorsunuz..
bu kaldırabileceğiniz bir durum değilse boşanırsınız..
ama yok kulak çektirip devam etmeyi düşünüyorsanız daha çok konu açarsınız buraya..
Sen her konuda boyle namus bekciligi mi yapacaksin? Her konuyu dine bagliyorsun. Cok sukur muslumaniz ama sizin haddinize degil boyle bizi yargilamak. Hem belki konu sahibi musluman degildir olamaz mi?Sevgili Peygamberimizin (sallallahu aleyhi vesellem) şu uyarısının iyi anlanması gerekir:
Başkalarının hanımlarına iffetli davranın ki sizin hanımlarınız da iffetli ve namuslu olsunlar. (Hakim,Müstedrek)
Tam tersi kadın içinde geçerli
Güzel bağladım mı?
Al benden o kadar,gecenin bu vakti ne kadar ilginç olaylar.. Sıkı takipteyim ben..Cidden ilginc geliyor bana.. O kadar uzakta olan ailesini cagirmakta ki amaciniz nedir?
Taksit taksit cevaplar geliyor sabahciyiz sanirimAl benden o kadar,gecenin bu vakti ne kadar ilginç olaylar.. Sıkı takipteyim ben..
Kendimi kötü hissesiyorum, sanki yetersizim
çok acımasızca yorumlar bunlar ben kulağını çeksinler diye aramadım, kendime destek arıyorum sadece. Çok zor bi durum biriler yanımda olsun kolay atlatayım istiyorum
O "dul damgasi" senin bu adamdan kacisin özgürlügün. 2 aylik evli adam aldatiyor sirf "dul damgasi" yememek icin bu adamla evli mi kalacaksin? Ilerde bu adamdan cocuk mu yapacaksin?AYrılmak istiyorum tabiki ama dul damgası yiyerek hayata nasıl devam edeceğimi bilmiyorum
AYrılmak istiyorum tabiki ama dul damgası yiyerek hayata nasıl devam edeceğimi bilmiyorum
Sen her konuda boyle namus bekciligi mi yapacaksin? Her konuyu dine bagliyorsun. Cok sukur muslumaniz ama sizin haddinize degil boyle bizi yargilamak. Hem belki konu sahibi musluman degildir olamaz mi?
Hayir yani kadin daha onceden iliskiye girdi diyelim hak mi etmis oluyor aldatilmayi?
Evli kalıp çocuk yapıcam mı dedim hayata nasıl devam edeceğimi bilmiyorumO "dul damgasi" senin bu adamdan kacisin özgürlügün. 2 aylik evli adam aldatiyor sirf "dul damgasi" yememek icin bu adamla evli mi kalacaksin? Ilerde bu adamdan cocuk mu yapacaksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?