Sanal alemde aldatıldım

Yuvanın kolay bozulmadığının tek siz farkındasınız adamın umrunda değil bunu görebiliyor musunuz adam demiyor mesela yuva kolay bozulmaz aranmayayım karım var demiyor bu bir zorluk bir aksilik değil ki elinizden geleni yapasınız adam dışarıdaki üç beş kadınla sizi aldatmakta bir sorun görmemiş bu hiç zorunuza gitmiyor mu daha da siz mi elinizden geleni yapıp şans vereceksiniz?

Doğru diyen yok alkış tutan yok bu duruma kim der ..sen basbaya kendi ölçülerinle kendi dar görüşünle çatır çutur her Allah diyeni öcü sanıyor yargısız infaz yapıyorsun .. kimseyi güçlendirdiğim yok. Alkış senden ricam bu konuya daha fazla müdahil olmaman .
Evet ben elimden geleni yapacağım ilişki ortak kurulur çünkü.ha o az yapar çok yapar onun problemi.hersey bittiğinde ben vicdanım rahat oturacağım.size göre yalandan trip atmalı birkaç ay süründürmeli pahalı hediyeler aldıktan sonra evime tıpış tıpış dönmeliyim değil mi.hayir bunu yapmayacağım.bedel ödetmeyi baskıyla birinin hayatımda kalmasını istemiyorum.isterse yakın zamanda yine tekrarlasın ki gidebileyim uğraşmayacağim o yüzden

İşten eve evden işe gidip, eşine sürekli ilgi gösterip her gün cinsel ilişkiye girdi diye bu ihaneti göz ardı edemezsiniz. Belki size bu ilgi alakası yalan. Fake hesap açıp kadınlara yazmak sapıklıktır. Boşanmam seviyorum diyosanız bi süre çekip gitseydiniz, biraz tutuşsaydı belki bi müddet bu işin önünü kesmiş olurdunuz. Ama bence mümkün değil bu bi hastalık gitsin tedavi olsun sapık. Bu arada sizin için üzgünüm bu tepkim size değil asla..insan gül gibi karısına ve hamileyken bunu neden yapar ne hakkı var sizi üzmeye. Lütfen bu hayatta en çok kendinizi sevin

Her şey bitmiş zaten hanımefendi siz onu anlamıyorsunuz .Kimse de size numaradan terk edin süründürün demedi sizi aldatan eşinizden ayrılın bir kere yapan bir daha yapar denildi hem de evliliğinizin henüz 7. ayındasınız

Bu erkekler ne pis ya.. Evliliği mükemmel gidiyor ama pis adam yine pis..
Üzgünüm konu sahibi dilerim her şey yoluna girer.

Annenizi sürekli aldatan babanızın sizde yarattığı travma etkisi ile hareket ediyorsunuz. Aynı babanız gibi eşini aldatan bir adam bulmuşsunuz. Ya da bulduğunuz kişinin aynı babanız gibi olduğunu görmemek için acilen evlendiniz.
Bu kadar dini hassasiyetiniz var , ama kocanızın( sizinle evli olma kocanızın) zinaya meyillenmesini görmezden geliyorsunuz. Bir de bir daha yakalarsam biter yalanına da bir tek siz inanıyorsunuz. Eminim önceden bir kez yakalasam boşarım diyen bir insandınız. Bir daha telefona bakmaz, şüphelerinizi içinize atar, kocanıza sizi aldatması o kansızlarla istediği gibi sevişmesi için alan tanırsanız yakalamazsınız merak etmeyin.
Merak ettim kocanızın da sizin gibi dini hassasiyetleri var mı? Varsa bu büyük günaha !!! nasıl bir açıklama getiriyor , şeytanı suçlamaktan başka ?

Zaten evdeki karısına karşı adam olmayan bütün kk eşleri ne hikmetse çok iyi bir baba eşini aldatır döver ama mükemmel bir baba

Az önce avukattın şimdi psikolog olup çocukluk travmamla uğraşıyorsun.senden de rica edeceğim konudan uzaklaş.

Evet çoğu kişi Boşan boşanmaiyorsan biraz süründür öyle dön dedi siz okuyamamışsiniz.bosanmayi şu anda düşünmediğime göre numara da yapmayacağım.

Elinden geleni yapmak bu değil kendinizi kandırıyorsunuz sadece

Sa na ne .belki sadece konuşmak.rahatsiz oluyrosan konudan uzaklaş
Konuşuyoruz işte, ama söylediğimiz gerçekler sizi memnun etmiyorsa , siz gidin. Sizi seven , muhteşem kocanıza , çok iyi insan ve çok iyi bir eş olan kocanıza. Ay yazarken bile inandırıcı gelmiyor .

Sa na ne .belki sadece konuşmak.rahatsiz oluyrosan konudan uzaklaş
Hanımefendi konunuzu açarken sonunda ben ne yapacağım diye sormuşsunuz insanlar ne yapmanız gerektiğini söyledi diye gerilmenize gerek yok. Ayrıca bu tavrınızı bize değil eşinize gösterin burası ağlama duvarı değil konu açıyorsanız herkes kendi fikrini belirtiyor kimse sizin duymak istediklerinizi söylemek zorunda değil

Eşinizin dini hassasiyeti nedir? Din konusu yasak biliyorum. Ama konu sahibi dini hassasiyeti olduğunu söylemiş. Eşiniz nasıldır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…